Cum este?A fost cineva?Care e drumul cel mai scurt?Prin Giurgiu?Cati km sunt pana acolo?
Merita vizitat?Ceva sugestii de localuri, restaurante,obiective turistice?
E dragut, oras medieval. Sunt cca 180 km prin Ruse. Drumul e bun, dar acum am inteles ca au inceput sa lucreze la pod si se sta ceva timp.
E frumos sunt stradute inguste, magazine cu lucruri frumoase, multe retaurante, terase, cluburi. Noi am fost in toamna si din pacate am stat mai putin cu o zi ca ne-a gonit o ploaie mocaneasca, dar vreau neaparat sa mai mergem cel putin de doua ori: o data un weekend noi si alti prieteni care or mai vrea sa vina, dar faca kinderi ca sa colindam cluburile, vorba vine cluburi, sunt puburi in care se canta in weekend, foarte misto arata si preturi super bune. Si mai vrem o data tot in gasca mare dar cu tot cu copii dar sa mergem si sa stam in arbanassi, un sat la 3 km mai sus de veliko, unde sunt pensiuni si verdeata si super frumos si acolo.
Ca obiectiv turistic este cetatea aia a lor, altceva noi nu am mai vizitat, s-ar putea sa mai fie cateceva.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
e fain, oras medieval, cum s-a mai zis, pub-uri faine si cluburi, este unul cu o masina pe tavan am uitat cum ii zice, f misto :)
musai sa mergeti sa vedeti arbanassi si cetatea desigur.
resto fainute cu mancare buna si preturi foarte mici.
sunt si cateva manastiri de vizitat prin zona.