Alte parcuri de distractie in Europa (non-DLP)
Raspunsuri - Pagina 3
Letitia1 spune:
Apropo de Anglia, Legoland are review-uri bune.noi nu am fost dar e foarte popular printre irlandezi si e aproape de Londra.cred ca se poate face in 2-3 zile din cite imi amintesc din povestile cunoscutilo
Eu l-am facut in 6 ore, nu e mare lucru si e mult prea scump pentru ceea ce ofera. Nici nu se compara cu Siam park or Loro park. Nu mai spun de disney world Orlando. Personal nu l-as recomanda.
Letitia1 spune:
dar am mers la un aquapark in cap salou parca, foarte aproape si a fost excelent.daca te intereseaza pot sa caut numele exact, nu-mi amintesc acum.
Am fost aici saptamina trecuta. Mic, dated si extrem de scump. Nu numai ca plateai 25 euro intrarea/ persoana, la 90% din atractii trebuia sa mai platesti 5 euro/atractie daca vroiai sa te dai in ele. Si sezloangele costau 5.20 euro/bucata. Hoti la drumul mare. Super dezamagita.
Marox spune:
Lavi02, am fost la Gardaland in august, in timpul saptaminii, o singura zi. Pt noi a fost suficient. Nu am testat toate atractiile, dar cele preferate am putut sa le facem de 2-3 ori. Oricum nu aveam mai multe zile la dispozitie, eram pe drumul de la Venetia la Bergamo, nu aveam cazare in zona. In schimb, din cite am vazut, ar fi mai multe parcuri in aceeasi zona - parca unul zoo, altul axat pe filme, zau ca nu mai stiu.
speed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Letitia1 dar am mers la un aquapark in cap salou parca, foarte aproape si a fost excelent.daca te intereseaza pot sa caut numele exact, nu-mi amintesc acum. Am fost aici saptamina trecuta. Mic, dated si extrem de scump. Nu numai ca plateai 25 euro intrarea/ persoana, la 90% din atractii trebuia sa mai platesti 5 euro/atractie daca vroiai sa te dai in ele. Si sezloangele costau 5.20 euro/bucata. Hoti la drumul mare. Super dezamagita. |
Poate nu vorbim de acelasi parc, mie mi s-a parut destul de mare, multe ride- uri, nu mai tin minte cit am platit intrarea dar dupa aceea nu a trebuit sa mai platim nimic. Cred ca la balonul ala transparent pe apa era o taxa de 3 euro in rest totul a fost gratis . Foarte ciudat....
Letitia1 spune:
Balonul transparent e 5 euro! Fiu-meu s-a dar de 2 ori in el, ca-mi venea sa-l maninc.
Depinde cu ce il compari, eu l-am comparat cu Siam park de aia am zis ca e mic si rasuflat si mai platesti si toate ride-urile plus sezlogul. La siam park am platit intrarea si atit, a fost super. Uite ca nu-mi aduc aminte cum se numea parcul. Ma uit pe internet.
Letitia1 spune:
uite speed, asta e numele parcului de care spun:
quopolis Waterpark, La Pineda, Salou. Aici ai fost?
speed spune:
da, asta a fost parcul! nu-mi vine sa cred ca s-au lacomit in halul asta, cum spuneam anul trecut toate ride-urile au fost gratis, exceptind balonul.noi ne-am dat de mai multe ori pe majoritatea ride-urilor, daca trebuie sa dai 5 euro de fiecare data clar nu merita! rid si acum cind imi amintesc de primul ride, toboganul acela inalt de pe care iti dai drumul pe o pluta mica si apoi plutesti in piscina de la baza.era multa lume imprejur, chibitau si aplaudau pe cei ce reuseau sa pluteasca cit mai departe. cind s-a dat jumatea mea prima data s-a scufundat ca un bolovan imediat ce s-a terminat toboganul,a fost asa de comic ca a trebuit sa ma asez jos de ris. ca urmare s-a ambitionat si s-a dat de vreo 6-7 ori cred pina a masterat ride-ul, la sfirsitul zilei mi-a aratat ce departe poate ajunge...:))
sezloangele nu mai tin minte daca erau cu plata sau first come first served , noi am avut prosoapele de plaja cu noi si le-am pus la umbra in spatele "bumerangului" (pe care m-am dat doar o data ca m-a naucit :)) oricum nu am stat pe prosoape decit vreo 15 minute ca sa mincam, in rest ne-am dat pe tot ce am putut.
acum 2 ani am fost in Portugalia si am fost la un aquapark in Algarve si acela mi s-a parut mai mic si cu mai putine atractii dar tot a fost dragut. nu am fost la Loro parc sau Siam, poate intr-o zi...:)
Fomalhauti spune:
Si noi am fost la aquapark-ul din Pineda in 2008. Nu cred ca sunt mai multe, Pineda e totusi mica. Mie mi-a placut, nu-mi amintesc sa fi platit ceva in plus. De fapt, nu am platit sigur. Am platit "doar" 40 sau 45 de euro de copil (pentru 2 copii!) ca sa intre in piscina cu focile, sa le pipaie si sa inoate cu ele. Eu cred ca a meritat, mi-as fi dorit si eu si cu siguranta si sotul meu.
Si ne-au facut o gramada de poze care erau afisate si puteai sa le cumperi sau sa nu le cumperi. Cu cat cumparai mai multe cu atat aveai un pret mai bun la bucata....
Imi pare rau sa aud ca s-au schimbat. Eu aveam o parere exceptionala despre serviciile turistice din Spania.
Si mai era ceva. Nu stiu cat era intrarea, dar din interior puteai sa iti iei un bilet cu 8 euro pe care sa-l folosesti in una din urmatoarele 4 zile (parca 4, nu cred ca 7). Ideea e ca puteai reveni repetat cu acest pret, de 8 euro.
Si spectacolele cu delfini si foci erau gratis (adica incluse in pretul biletului).
Noi am stat atunci la un apartament la "Estival Park" in Pineda. A fost cea mai potrivita forma de cazare pentru noi (cel mai potrivit apartament pentru familia noastra in care am stat vreodata intr-o excursie). Am dorit sa revenim dar in anii urmatori preturile au devenit inaccesibile. Probabil au avut mult succes....Si alaturi de ei si aquapark-ul care este in imediata apropiere.
Letitia1 spune:
Si inca o chestie speed, nu era deloc aglomeratie desi era in jur de 25 iulie, deci supersezon. In scurt timp mi-am explicat si de ce.
Da, s-au porcit mult la servicii in Spania. Cred ca e criza, bat-o vina.