Strugurasi de Sept-Oct 2011 (89)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lali maine merg la dr si il intreb despre tot instrumentarul necesar..

Camady... o fi mirosul nasterii in aer, care vine rapid din urma ( ce gluma seaca)

Zubi... stai linistita nu te agita, nu stim noi cand ce si cum, burta mea e joasa de la inceput...

Maria
si eu beau un ness pe zi, mai ales la non tensiunea mea...

34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare!

Ce mai faceti? sper ca toate burticile sunt bine!

Sper sa pot termina mesajul asta pe calculatorul meu defect , care se inchide cand ti-e lumea mai draga!

La multi ani sarbatoritelor! Sa fiti sanatoase, fericite si iubite , sa aveti nasteri usoare si bblusi sanatosi!

Dau si eu raportul dupa controlul de ieri: BB bine, tot fetita, 2700g, totul in regula, doar ca pe monitorizare apar contractii, colul e moale si permeabil un deget...doctorita spune ca dpeidv nu mai sta mai mult de o saptamana, doua...sa vedem

In rest suntem bine, intr-o continua miscare dupa funduletul fetelor...

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 36 sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Neatsa!
Lali, tare amuzant video-clipul cu Mosquito

Bag iar un frappe (fara cofeina) si revin

30+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

Salutare!

Ce mai faceti? sper ca toate burticile sunt bine!

Sper sa pot termina mesajul asta pe calculatorul meu defect , care se inchide cand ti-e lumea mai draga!

La multi ani sarbatoritelor! Sa fiti sanatoase, fericite si iubite , sa aveti nasteri usoare si bblusi sanatosi!

Dau si eu raportul dupa controlul de ieri: BB bine, tot fetita, 2700g, totul in regula, doar ca pe monitorizare apar contractii, colul e moale si permeabil un deget...doctorita spune ca dpeidv nu mai sta mai mult de o saptamana, doua...sa vedem

In rest suntem bine, intr-o continua miscare dupa funduletul fetelor...

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 36 sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

te sun acu.. am vaz tel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

a, sa nu uit. aseara am incarcat o poza de-a mea la avatar, cica a fost ok incarcarea, dar nu-mi apare.
aveti idee de ce? ce am facut gresit?

30+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Neatza burtici de mamici!

Am dormit dusa azi-noapte, m-am trezit o singura data pe la 3 sa ma duc la pp si apoi am adormit la loc intr-o secunda. M-am trezit abia pe la 9 si ceva cand a plecat sotul la munca. Aveam ochii umflati de somn

KORA, multumesc de raspuns. E bine de siut ca e ok sa folosim apa plata fara sa fierbem, e mai comod asa / Faza cu dozatorul de apa e chiar o idee buna, o voi expue si sotului .
Eu sunt acasa, am intrat deja in prenatal, dar stau de vreo luna si ceva, mi-am luat medical o saptamana, apoi 2 sapt mai aveam concediu de odihna de luat si s-a legat numai bine cu prenatalul. Deci stau de pe la 6 luni acasa - la asta a contribuit f mult sotul care ma dispera in fiecare zi ca sa nu ma mai duc la munca, pana am cedat si nu imi pare rau deloc. Stiu ce nebunie si oboseala ne asteapta dupa nastere...

Seidana, parca tu si inca cineva ( nu imi amintesc cine) vorbeati de biberoane Tommy Tipee - unde se gasesc, sincer eu nu imi amintesc sa fi vazut pe undeva.

mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)

31 cu Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Natalia...ce emotii mi ai creat.esti aproape de termen oricum.

sei, ma avantajeaza poza atata tot. o sa imi fac curaj sa pun una cu fundul sa vezi atunci...

zubi, …vrei si tu bataita???

Oana 31+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Fac cap nou.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

cap nou prefix nou

Mergi la inceput