Strugurasi de Sept-Oct 2011 (89)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna dimineata tuturor!
am avut 2 zile fara acces la calculator, ca a mutat sotul firele prin casa!
lali, poate de la caldura sa fi avut reactia aia de lesin
lai, si mie mi-a iesit anemie si mi-a dat si materna, pe langa tardiferon. despre suplimentul de calciu, nu stiu nimic sa te lamuresc.
mie pana acum doctorul nu mi-a facut decat ecografii si de fiecare data imi spune si lungimea colului.


michella mami de Teodora si 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Lali, mai ia- ti cate o tensiune.vezi sa nu ti fie mica...acum cam tot sangele se orienteaza spre burtica...la cap ajunge mai greu...

de calciu ce sa zic...eu il iau din prenatale. si eu stiu la fel...ca provoaca contractii daca nu e in doza potrivita.

inutsa....1,5kg???

eu beau o gura de cafeluta...imi era pofta.
azi noapte cand m am intors in pat m au luat niste intepaturi in partea dreapta jos...de am zis ca nasc.mi s a contractat si uterul instantaneu...m am speriat tare. am respirat adanc , s a relaxat si uterul si s a dus si intepatura. voi ati avut asa ceva vreodata?

Oana 31+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Buna dimineata, fetelor!

Ma duc sa-mi fac un frappe (cu inghetata! ) si revin. Mai vrea careva frappe?



30+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

KORA, da, pls, si mie unul! CU vanile :). De ieri mi-ati facut pofta de frappe, nu stiu daca tot tu, sau alta burtica...:)


mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)

31 cu Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

seidana, multumesc pentru raspuns si incurajare.. dr mea zice ca nu vor fi probleme, ca se va ridica sigur.. nu a pus problema cezarienei pana acum, dar am tot citit diverse articole referitor la placenta jos inserata...
eu n-am avut sterilizator la Andy si nici acum nu voi lua.. am fiert biberoanele si nu am avut absolut nici o problema..
in privinta suplimentelor iau elevit, tardiveron si magne b6 :)
si eu am probleme din cauza caldurii :(

32+ si mami de Andy 3 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Neatza burtici

Neuronul meu gravid. Am uitat sa va spun, am mutat fisierele ce erau in files, sunt pe o locatie sigura, dar le gasiti acum la linkuri. Din pacate nu incapeau prea multe documente la files, si de aceea am vrut sa le mut, ca sa putem pune lucruri noi. Voi le puneti in files, eu le iau si le fac linkuri

29+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza...
Lali... eu ma "fac" ca lesin, cand e cald si nu pot respira, indiferent de hidratare, de asta evit locurile aglomerate si fac exercitii de respiratie..
bananele stiu ca favorizeaza constipatia, si le evit cat mai mult..
suplimente eu nu mai iau, desin trebuia sa imi fac analize uite ca a venit (vineri ) intalnirea cu dr si nu le-am facut..

Maria.. nu stiu daca mai e timp sa se ridice, insa stiu ca nu e pb daca nu acopera colul...

Oana... aveam stari din astea noaptea cand ma intorceam in pat, in jur de 28-31 s, sinteam niste "injunghieri" care pt cateva secunde nici nu ma laau sa respir... am intrebat dr si a zis ca se intind ligamente, se mareste uterul si e normal atata timp cat secventele nu dureaza..

Nanna.. eu am 2 camasi moartea pasiunii, cu nasturi in fata, urate ( eu nu port camasi de noapte deloc), o camasa fara nasturi mai inchia la culoare cu care am zis sa nasc, si o pija 3 sferturi, bluzita fiind cu nasturi..

Intusa ... ma rusinez cand te aud cu kg....

Mai fetelor de vineri pana azi am slabit 0,5 kg.. si aproape 2 in 2 sapt, respir greu... si cineva a cobit ca in 2 sapt nasc .. stiti ceva de scaderile de greutate inainte de nastere?

34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Neatza burtici

Neuronul meu gravid. Am uitat sa va spun, am mutat fisierele ce erau in files, sunt pe o locatie sigura, dar le gasiti acum la linkuri. Din pacate nu incapeau prea multe documente la files, si de aceea am vrut sa le mut, ca sa putem pune lucruri noi. Voi le puneti in files, eu le iau si le fac linkuri

29+

Bijuteriile mele




34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

neatza burtici

maria26...de cand te asteptam eu pe mine..stiu ca ai intrat la inceputul sarcinii un pic, apoi pauza totala luni de zile..sper ca nu te confund, pt ca stiu ca te duci la aceeasi doctora la care merg eu, Tanasescu...si esti singura mamica din Pitesti de aici...ma bucur mult ca ai revenit la noi si mai ales,ca totul este bine

Nanna, felicitari pt vestile bune bnune de la eco

Lali...daca eram eu in locul tau, ma panicam pana la lsein chiar...daca tu ai analizele bune, inseaman ca cine stie, oboseala, aer inchis????nu iti fa probleme, baga banane muuulteee ..ce frumos la tine acolo..

La noi ploua, si io am chef de plimbare astazi
O zi buna fetele

Zubi, mami34+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Mi-am luat oale sparte in cap cu alea +1.5 kg la 31 sapt. Cum naiba se calculeaza? De la greutatea de la care am pornit sarcina sau de la greutatea de la care am slabit la inceputul sarcinii? Eu am inceput cu 52 kg, dar am slabit pana la 48-49kg, iar acum am 53.5 kg. Si nu-s de invidiat defel, caci am o presiune jos de numaaaa, ceva kg in plus ar fi sustinut mai bine burdihanul [dr mi-a masurat uterul si a zis ca e cu 4 cm mai mare la varsta asta de gestatie... bebe , in schimb, are greutate normala]

Am inteles faza cu calciul. Nici nu am apucat sa ii zic dr-ului ca nu tolerez limonada calcica, ca sa vaz ce imi spune despre calciu supliment.

de si31+

bebe din burtica

Mergi la inceput