Strugurasi de Sept-Oct 2011 (89)
Raspunsuri - Pagina 15
racheel spune:
Si eu ma gandeam tot la asta.Daca pe ele scrie ca se spala la 40 de grade cum sa le spal la 90?Le spal tot la 40.![]()
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
33+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
camady spune:
Racheel ce de lucrusoare frumoase.Intr-adevar alese si frumoase si utile.Body-urile le-ai ales f. bine ca sunt usor de utilizat.
34+ cu
Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori
camady's baby
maria26 spune:
fetelor, nu dati cu oua :) .. eu ii calc totul si acum la 3 ani.. de spalat le spal la 40 de grade, dar pana la un an le-am spalat la 90 .. hainutele sunt aproape noi, chiar daca la prima spalare au intrat putin la apa.. asa ca le voi folosi si la bebe2 :) .. oricum totul se dezinfecteaza prin calcatul cu aburi.. si eu stiu mamici care fierb hainutzele, dar ma consider si-asa destul de exagerata eu :)))
eu i-am facut lui Andy lapticul numai cu apa plata.. fara sa o fierb...am folosit doar Bucovina, mi s-a parut cea mai buna :)
cat despre contractii, eu am inceput sa beau ceai de tei de vreo 2 luni si am vazut ca sunt mai relaxata si contractiile sunt mai rare :)
32+ si mami de Andy
3 ani +
ionelamaria spune:
Despre apa plata stiu ca nu e voie sa se fiarba ca e o chestie cu mineralele ( se multiplica?) si e nesanatoasa. Daca doar e incalzita e altceva. Nu mai am sursa in care am citit asa ca nu va pot da cu exactitate datele... oricum, cred ca goagalu' ne-ar ajuta
Eu apa plata folosesc la baut pentru bebe. Na, avantajele alaptarii![]()
Mami fericita de
Mihnea (14.11.2009 ) acum
26+ cu
seidana spune:
Rach super lucrusoarele... super, odata ce te apuci nu-ti mai vine a te opri nu?
hainutele daca sunt 100 % bbc, poti sa le speli si la 60.. eu asa am facut...
Maria.. faci cum crezi, probabil e mai bine cum faci tu.. insa fiecare avem piticii nostri , iti dai seama ca ar fi absurd sa iti zic eu ca exagerezi , sau tu mie ca nu stiu ce fac.. cu copii, viata si timpul nostru nimeni nu ne face program corect? eu nu mi-as permite nici macar sa zic ca nu e bine ca cineva da lapte praf sau alapteaza.. toate sunt decizii proprii si nimeni nu ne creste copii...
34+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
racheel spune:
Multumesc fetelor
Seidana, pe ele scrie 100% bumbac.Atunci le spal si eu la 60 grade
Fac si eu ce faceti voi ![]()
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
33+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
camady spune:
Am pus si eu cateva pozici cu lucrusoarele evei ingramadite.Scuzati aranjamentul dar doar ce am venit de la serviciu............si n-am stare sa le mai asez altfel.
34+ cu
Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori
camady's baby
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racheel Multumesc fetelor Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
eu asa am facut si nu au ptit numik.. dar speli coloratele separat..
, desi erau toate pe culori similare...
sanatoasa !
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camady Am pus si eu cateva pozici cu lucrusoarele evei ingramadite.Scuzati aranjamentul dar doar ce am venit de la serviciu............si n-am stare sa le mai asez altfel. 34+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisoricamady's baby |

ce dragi imi sunttt
sanatoasa !
May3 spune:
ce de lucruri ati luat. eu nimic n-am luat...
mama fetitei de 6 kg sigur are diabet gestational
30+ cu
Beatrice Ana
zebraroz.ro