Strugurasi de Sept-Oct 2011 (89)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Si eu ma gandeam tot la asta.Daca pe ele scrie ca se spala la 40 de grade cum sa le spal la 90?Le spal tot la 40.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Racheel ce de lucrusoare frumoase.Intr-adevar alese si frumoase si utile.Body-urile le-ai ales f. bine ca sunt usor de utilizat.

34+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

fetelor, nu dati cu oua :) .. eu ii calc totul si acum la 3 ani.. de spalat le spal la 40 de grade, dar pana la un an le-am spalat la 90 .. hainutele sunt aproape noi, chiar daca la prima spalare au intrat putin la apa.. asa ca le voi folosi si la bebe2 :) .. oricum totul se dezinfecteaza prin calcatul cu aburi.. si eu stiu mamici care fierb hainutzele, dar ma consider si-asa destul de exagerata eu :)))
eu i-am facut lui Andy lapticul numai cu apa plata.. fara sa o fierb...am folosit doar Bucovina, mi s-a parut cea mai buna :)
cat despre contractii, eu am inceput sa beau ceai de tei de vreo 2 luni si am vazut ca sunt mai relaxata si contractiile sunt mai rare :)

32+ si mami de Andy 3 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Despre apa plata stiu ca nu e voie sa se fiarba ca e o chestie cu mineralele ( se multiplica?) si e nesanatoasa. Daca doar e incalzita e altceva. Nu mai am sursa in care am citit asa ca nu va pot da cu exactitate datele... oricum, cred ca goagalu' ne-ar ajuta
Eu apa plata folosesc la baut pentru bebe. Na, avantajele alaptarii

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Rach super lucrusoarele... super, odata ce te apuci nu-ti mai vine a te opri nu? hainutele daca sunt 100 % bbc, poti sa le speli si la 60.. eu asa am facut...

Maria.. faci cum crezi, probabil e mai bine cum faci tu.. insa fiecare avem piticii nostri , iti dai seama ca ar fi absurd sa iti zic eu ca exagerezi , sau tu mie ca nu stiu ce fac.. cu copii, viata si timpul nostru nimeni nu ne face program corect? eu nu mi-as permite nici macar sa zic ca nu e bine ca cineva da lapte praf sau alapteaza.. toate sunt decizii proprii si nimeni nu ne creste copii...

34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Multumesc fetelor Seidana, pe ele scrie 100% bumbac.Atunci le spal si eu la 60 grade Fac si eu ce faceti voi

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Am pus si eu cateva pozici cu lucrusoarele evei ingramadite.Scuzati aranjamentul dar doar ce am venit de la serviciu............si n-am stare sa le mai asez altfel.

camady's baby

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Multumesc fetelor Seidana, pe ele scrie 100% bumbac.Atunci le spal si eu la 60 grade Fac si eu ce faceti voi

eu asa am facut si nu au ptit numik.. dar speli coloratele separat.. , eu de la o singura chestie am compromis o masina , desi erau toate pe culori similare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camady

Am pus si eu cateva pozici cu lucrusoarele evei ingramadite.Scuzati aranjamentul dar doar ce am venit de la serviciu............si n-am stare sa le mai asez altfel.

camady's baby

ce dragi imi sunttt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

ce de lucruri ati luat. eu nimic n-am luat...

mama fetitei de 6 kg sigur are diabet gestational

30+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput