La schi cu copilul dupa noi - sugestii?

La schi cu copilul dupa noi - sugestii? | Autor: Ioana_Pos

Link direct la acest mesaj

Buna,

Ne gandim la o vacanta la munte in decembrie, undeva unde sa putem schia, preferabil in afara Romaniei (a se citi Europa, ca nu ma tine bugetul pentru alte continente ) . Strumphitza e mica, pe ea o sa o dam cu saniuta, deci ma intereseaza partii de adulti.

Pana acum m-am uitat pe situri despre Austria si Italia. Am fost in Viena in decembrie si am venit tzurtzuri inapoi. In Italia imi imaginez ca este o idee mai cald.

Astept sugestii de la cineva care a fost, eventual cu copil/ii si poate sa ne dea si ceva sfaturi. Bugetul ar fi 500-800e dar e flexibil.

Multam,

Ioana, mami de Patricia

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Noi am fost acum 3 ani in Germania, in Berchtesgaden. Am stat la un hotel cu piscina, cu demipensiune. Eram doi adulti cu doi copii si am platit 700 euro pe 7 nopti. Transportul, distractia - alti bani.
Noi nu schiem, dar exista partii de schi pt adulti. Exista partie, de sanius, exista aquapark cu apa termala - cam in stilul celui din Brasov, am facut o excursie in mina de sare, am facut plimbare pe cel mai frumos lac al nemtilor Konigsee. A fost f placut. Noi am fost in ianuarie si a fost rece, dar si soare - copiii au fost incantati. Cel mai mic copil dn grup nu avea doi ani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Noi am fost in ianuarie in Austria, la granita cu Italia is Elvetia. Pirtii f bune si in Austria, dar si la citiva km in Italia. Eu nu schiez, dar am fost un grup in care erau inca 3 adultzi si 4 copii si au schiat toti. Copii au mers la scoala de schi. Sunt pirtii cu diverse grade de dificultate. Vremea a fost f frumoasa, soare (perioada 2-9 ianuarie). Eu sunt f friguroasa si mi-a fost totusi ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Noi avem niste prieteni care merg in fiecare iarna www.chaletsplus.com/en/dorp/wald-im-pinzgau-8.html" target="_blank">aici (desi au pensiunea lor la Arieseni, in iarna trecuta nu a fost zapada pe perioada vacantei...). Ei sunt f.incantati, bine, toti 3, parintii si copilul de 14 ani schiaza de mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

Noi am fost acum 3 ani in Germania, in Berchtesgaden. Am stat la un hotel cu piscina, cu demipensiune.

Anya, mai ai datele de contact ale hotelului?

Ioana, mami de Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Am impresia ca Austria se va vota.

Acum mai am doar de cautat oferte.

Ioana, mami de Patricia

Mergi la inceput
Mergi la inceput