La schi cu copilul dupa noi - sugestii?
Buna,
Ne gandim la o vacanta la munte in decembrie, undeva unde sa putem schia, preferabil in afara Romaniei (a se citi Europa, ca nu ma tine bugetul pentru alte continente ) . Strumphitza e mica, pe ea o sa o dam cu saniuta, deci ma intereseaza partii de adulti.
Pana acum m-am uitat pe situri despre Austria si Italia. Am fost in Viena in decembrie si am venit tzurtzuri inapoi. In Italia imi imaginez ca este o idee mai cald.
Astept sugestii de la cineva care a fost, eventual cu copil/ii si poate sa ne dea si ceva sfaturi. Bugetul ar fi 500-800e dar e flexibil.
Multam,
Ioana, mami de Patricia
Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!
Raspunsuri
anya spune:
Noi am fost acum 3 ani in Germania, in Berchtesgaden. Am stat la un hotel cu piscina, cu demipensiune. Eram doi adulti cu doi copii si am platit 700 euro pe 7 nopti. Transportul, distractia - alti bani.
Noi nu schiem, dar exista partii de schi pt adulti. Exista partie, de sanius, exista aquapark cu apa termala - cam in stilul celui din Brasov, am facut o excursie in mina de sare, am facut plimbare pe cel mai frumos lac al nemtilor Konigsee. A fost f placut. Noi am fost in ianuarie si a fost rece, dar si soare - copiii au fost incantati. Cel mai mic copil dn grup nu avea doi ani .
helbi spune:
Noi am fost in ianuarie in Austria, la granita cu Italia is Elvetia. Pirtii f bune si in Austria, dar si la citiva km in Italia. Eu nu schiez, dar am fost un grup in care erau inca 3 adultzi si 4 copii si au schiat toti. Copii au mers la scoala de schi. Sunt pirtii cu diverse grade de dificultate. Vremea a fost f frumoasa, soare (perioada 2-9 ianuarie). Eu sunt f friguroasa si mi-a fost totusi ok.
danamiha spune:
Noi avem niste prieteni care merg in fiecare iarna www.chaletsplus.com/en/dorp/wald-im-pinzgau-8.html" target="_blank">aici (desi au pensiunea lor la Arieseni, in iarna trecuta nu a fost zapada pe perioada vacantei...). Ei sunt f.incantati, bine, toti 3, parintii si copilul de 14 ani schiaza de mici.
Ioana_Pos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anya Noi am fost acum 3 ani in Germania, in Berchtesgaden. Am stat la un hotel cu piscina, cu demipensiune. |
Anya, mai ai datele de contact ale hotelului?
Ioana, mami de Patricia
Ioana_Pos spune:
Am impresia ca Austria se va vota.
Acum mai am doar de cautat oferte.
Ioana, mami de Patricia