Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Mamaaa, cat ati mai scris !!!

Eu mi-am dus copilu' la gradi, super incantata de excursia ce urmeaza sa o faca, abia daca m-a salutat la plecare . Da' eu is numai cu tel. in mana . Asa e orice prima oara ...

alina - atunci tu m-ai depasit ... sa dormi cu usa deschisa, e ceva! Eu am lasat doar cheile in usa, invitatie pt. hoti si am plecat sa nu ii deranjez. Tu probabil vroiai sa ii servesti si cu ceva racoritor, ca orice gazda buna .

Deci, nu nominez ca am uitat, discutia mea cu dr. despre cezariana ... va face o anestezie tip epidurala, cu cateter care ramane pana a doua zi. Acu' am aflat si explicatia, sa-ti administreze anestezicul si dupa. Muschii nu se taie, se dau deoparte si taie numai uterul.

roxana - bine ai revenit printre noi! Cu net nou, tastatura si alte cele. Nu stiu sa-ti raspund la ce ai intrebat.

lia - tu o sa stai cuminte in pozitia care trebuie, lichidul se reface si trece repede timpul. Doar pe la noi sa mai treci pt. un salut, ceva.

dana - cum mai esti? Mai da pe-aici ... rezultatul stiu ca nu-l ai inca (si mai bine sa nu te cheme inainte), da' zi-ne cum te mai simti tu fizic si psihic.

cryna - unde faci morfologica? Mie anul trecut mi-a placut la dr. care are cabinet pe Carpati (imi scapa numele). Acolo am facut eu morfologica la G. Vei naste la Focsani?

rosum - bine ai venit, sarcina usoara in continuare. Si, daca doresti, lasa datele tale sa te trecem in lista (UM, DPN si data nasterii, a ta). Unele duereri sunt normale in sarcina, dar, pt. linistea ta si daca sunt chiar asa de mari, spune-i si dr.

rania - la sarcina asta am facut putine analize de sange si urina, in mare parte le am de anul trecut, de la sarcina trecuta. Doar cele care trebuiau actualizate, la inceputul sarcinii, glicemia, emocromul (sau cum i-o zice in rom.). Insa la G. (fiind diferenta de vreo 3 ani intre sarcini) am facut mai des. Sigur voi mai avea acum de facut spre final si cam atat.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 23s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rosum

Multumesc pt raspuns, o sa merg luni la control. Problema este ca eu am avut tot timpul dureri mai astept o zi doua sa vad poate imi trece. Voi nu ati avut dureri de burtica?

In primele luni, da, ca la ciclu. Da' sunt normale, se pregatea uterul pt. sarcina. Acum, din cand in cand, suportabile si trecatoare. De aia nici nu le dau prea mare importanta.

Aaa ... si scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa-ti apara postarile in timp real.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rania_s spune:

ehee,firicel,dianalaura si abramburika....va multumesc pt raspunsuri.Mie mi se pareau cam dese analizele astea la sange in conditiile in care toate ies ok de la inceput dar le fac daca mi le cere nu-i mare lucru...deci la 25 de sapt am facut de 3 ori pana acuma analizele.oare mai ramane la urma ceva sange in mine??
Voi puteti manca..eu am impresia ca manc cam putin...poate e si din cauza caldurii.
O dupa-amaiza placutatoate burticile fara exceptie

25+

Mergi la inceput

ramane sange in tine, stai linistita .

Mananc, daca e facut de altcineva. Problema mea e gatitul ... lene si lipsa de inspiratie. Si dulciuri mananc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Rosum, eu la prima sarcina am avut astfel de dureri si in a doua jumatate a sarcinii. Eu nu am avut contractii, nu stiu nici acum prea bine ce sunt alea in afara de cele de la nasterii, dar astfel de dureri de burta aveam, erau destul de surde si continuue. Asa sunt si la tine? Doctorul nu a parut niciodata ingrijorat de ele si nici ceva suspect nu s-a vazut la vreun control...

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 19+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

ROSUM bine ai venit. Scrie repede 10 mesaje ca sa nu mai fii moderata (adica sa nu mai apara cu intarziere mesajele tale). Eu am avut dureri de burta cam toata sarcina, la prima sarcina. Durerile nu erau insa mari ci absolut suportabile. Aceste dureri se pare ca erau mai mult datorate pozitiei foarte joasa a copilului. In schimb in saptamina 32 am avut o singerare usoara care a dus la un diacnostic de risc de nastere prematura, care m-a fortat sa stau linistita si mai mult intinsa in pat. Cel mai bine ar fi totusi sa ceri parerea doctorului si nu stiu daca nu ar fi bine sa ii ceri parerea mai repede deciit luni, poate la un telefon sau ceva.

Rania eu la prima sarcina am facut de 2 ori analize de sange, odata la 12 saptamini si a doua oara in 34 sau 36 saptamini. Iar la sarcina curenta am facut o singura data la 12 saptamini. Probabil ca nu a fost necesar sa fac de mai multe ori, conform rezultatelor.

Mi-am facut si eu programare la morfofetala pe 5 august, fix la 22 saptamini. Atunci sa ma duc sa semnez si contractul cu spitalul pentru nastere si sa il si vizitez. Vizita, din punctul meu e vedere este mai putin interesanta, dat fiind faptul ca dr. care imi urmareste sarcina nu asista nasteri decit acolo, drept urmare nu prea am incotro. Mi s-a spus ca la semnarea contractului cit mai timpurie iti obtii prioritatea decontarii sumei de 4000 Ron de la casa de asigurari. Asta o sa vad exact cind vad eu scris negru pe alb, dar chiar si ipotetic daca ar fi sa mi se faca reducrea asta ar fi preferabil sa cheltui banii astia pe altceva.

+20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosum spune:

Multumesc mult fetelor! de mult vroiam sa intru si eu pe forum sa vad cum va descurcati.
Durerile sunt de intensitate redusa si sunt aproape constante. Le-am avut cam tot timpul si am vorbit cu medicul despre ele. Deocamdata e ok si bebele si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crynac spune:

brambu..eu am fost de la inceput la Bogdana Lupu , si am fost multumita.singura problema e ca nu lucreaza in spital si nu ma poate asista la nastere, are aparatura buna ..........inca nu sunt hotarata cu nasterea...cred ca o sa ma interesez la o clinica in alta parte ca de spitalul din Focsani nu aud vesti prea bune si ma cam sperie.dar nu sunt hotarata inca...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosum spune:

Data ultimei menstruatii - 10.02.2011
Data probabila a nasterii 17.11.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Hello fetele,

Vad ca inca mai vorbiti de cezariana...la mine epidurala nu a mers data trecuta si a trebuit generala pt ca nu au mai avut timp de spinal (cred ca asta e rahi?)
Acum o sa aleg spinal block din start.

Nu mi-au taiat muschii, ci doar i-au dat la o parte...iar la incizia exterioara nu am avut nici fire, nici capse ci un fel de lipici special. Fara bandaj pe deasupra, doar niste fasiute mici care au fost lipite de piele si s-au desprins treptat. Am facut dus a trei zi parca.
Sport am inceput sa fac la 6 saptamani dupa operatie, la vizita de 4 saptamani m-a pus medicul sa fac cateva abdomene ca sa vada cum s-a vindecat si apoi la sase saptamani am inceput treptat....cred ca la vreo 3-4 luni faceam sport intensiv fara nici un fel de jena in zona. Nici nu se mai vede taietura, e f f subtire.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput