Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rosum spune:

luny
felicitari pt pitic. Azi am vorbit si eu cu medicul meu. Problema este ca sarcina este in regula si nu intelege de unde apar aceste dureri. Oricum azi a fost putin mai ok si o sa iau 3 no-spa pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

am venit, Bogdanelul e bine, miscacios , in grafic cu toate cele, 246 g, asta e cel mai important ptr mine! l-a masurat pe toate partile, a stat iar frumos sa-si faca dna dr treaba
in schimb... surpriza... IR-uri marite, risc de hipertensiune in trim 3... scrie aici, daca descifrez eu bine, 'artere uterine I.P.m 1,71 . Risc crescut de HTA indusa de sarcina in trim 3'... mi-a prescris 1 tb Aspenter/zi... cam a la long... plus analize, ptr durerile mele, care nu par a avea legatura cu sarcina, caci toate erau bune, s-a uitat si la rinichi, arata normal... cica par a fi un soi de colici, dar de unde vin, nu prea se stie, o fi eventuala presiune pe uter... o fi de la colon, mai vedem... mi-a recoltat sange ptr proteina C reactiva si HLG, urmeaza sa fac eu urocultura, sumar urina si cultura col ptr streptococ...
sper sa fie toate ok...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Felicitari ptr bebe miscacios si in grafic.
In legatura cu valorile astea...si la mine sunt marite
A uterina stanga: PI: 1,21
RI: 0,65
A uterina dreapta: PI: 1,32
RI: 0,67
Mi-a zis ca trebuie sa mai repet doppler...dar pana sa citesc la voi nici nu prea am dat importanta. Gandul meu a fost numai la rinichi si SD.
Sa inteleg ca daca sunt crescute este risc de hipertensiune? Eu la ultimul control aveam 8/5

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Si acum despre noi: Dupa cum stiti, la inceputul lui iunie l-am operat pe Stefan de polipi. Ei, acum trebuie sa merg sa ii scot si amigdalele. Am fost azi cu el la dr ORL sa il vada, pentru ca sforaie ingrozitor, are apnee nocturna, saracu cand doarme e un chin pentru el sa respire. Si mi-a explicat ca amigdalele fiind mari, ramane putin spatiu intre ele. Peste zi e ok, dar cand odarme (de amiaz, noaptea) cum sta el culcat, amigdalele se relaxeaza si inchid si portiunea aia mica prin care respira puiul. De aici chinul de pe lume cand doarme. Efectiv i se misca pieptul, il vezi ca se forteaza sa respire. Doctorul zicea ca daca nu face des amigdalite cu puroi, sa i le micsoreze doar, dar m-am gandit sa ii spun sa le scoata, pentru ca deja are 2 pneomonii la activ, o gramada de raceli (chiar daca multe se datorau nasului). Nu vreau sa ma trezesc ca iar o tin dintr-o raceala in alta. Asa ca pe luni 1 august suntem iarasi programati la operatie, acum sa vad cum au iesit si rezultatele la analize, ca azi i-am facut si analize.

diana 19+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Off, Diana, dragul de Stefan...Doamne ajuta sa treceti si peste asta cu bine si dupa sa nu mai aveti nicio problemuta.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Dana, da, e risc de HTA, preeclampsie... dar cred ca se poate controla treaba, eu inca nu ma panichez, sunt doar usor ingrijorata, sa vedem urmatoarea morfo..
- maine la munca...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Multumesc fetelor pentru urarile la adresa lui Stefan. Sper sa fie bine, desi dupa cum vad ca i-au iesit analizele, nu prea cred sa fie sanse sa ne opereze luni. Are leucocitele mai mari decat valorile normale, si din astea neutrofile si basofile sunt mai mari. Si mai are si vsh marit, e 18 la o ora, si intervalul e pana in 15. Plus inca ceva valori la PLT, PDW, PCT ceva mai mari. Si in urina apare la sedimente 2-4 leucocite si mucus. Ce o fi insemnand nu stiu. Din ce am citit pe net, leucocitele marite se datoreaza infectiilor, inflamatiilor din corp. Posibil sa fie chiar de la amigdalele umflate, nu stiu. Poate ca inca isi revine organismul dupa gastroenterocolita de la mijlocul lunii asteia, atunci vsh era 59! Oricum, vineri merg sa ii repet analizele, sa vedem daca se modifica ceva, si intre timp ii dau picaturi de propolis si spray in gura cu miere si propolis.
Luny, tocmai, ca atunci cand s-au uitat sa il opereze de polipi, amigdalele erau la dimensiuni normale, insa era Stefan duao cura cu antibiotic, le-o fi ajutat acesta. Dar nici nu il pot tine non-stop pe antibiotic.

diana 19+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

eu citesc si nu inteleg nimicce sunt IR?din cate imi aduc eu aminte nici la prima sarcina si nici acum dr meu nu mia zis nimic, ar trebui sa intreb eu sau cum?si riscu e ptr mama sau ptr fat?scuza-ti intrebarle dar e prima oara cand aud.

dureri de burtica mai am si eu dar doar cand fac efort prea mult, cum am facut azi , m-am apucat de spalat geamurile, bufetele,
terasele etc..azi chiar am exagerat si acum ma doare burtica

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
19 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Diana sanatate multa lui stefan o sa treaca cu bine si peste a doua operatie

Anita mami de printesa,
Rachella Alexia - si
19 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec.2011 spune:

cap. 49