Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (48)
Raspunsuri - Pagina 18
ooka spune:
Of Diana, bietul copil, sanatate multa!
Andreea, nu ai recipientele via, cred ca se refera la niste biberoane cu un capacel ce pot fi folosite pt stocare.
apropos de biberoane, eu am avut in schimb biberoane din toata lumea, cele mai frumoase au fost din Noua Zeelanda, am avut si din Australia da' astea n'au placut deloc, plus Europa. Noi am folosit, si ce n'am folosit, am dat, insa intr'adevar la nastere am avut doar biberoanele pe care le'am luat pentru mulsul cu pompa, 3 bucati. Cit am stat acasa am comandat biberoane.
mami de Sofi
dianalaura spune:
Da, asa este. Ma bat cu capul de pereti ca nu mi-am dat seama de data trecuta, ii scotea amigdalele impreuna cu polipii, nu mai trebuia sa facem iar alta operatie, alta anestezie generala....
. Dar na, de unde era sa stiu? adica in ultimele 6 luni fusese non stop racit, cu muci, infundat, era normal sa respire pe gura, dar uita ca de fapt si de la amigdale i se tragea, nu doar de la polipi. Si am avut ghinionul ca sa zic asa ca in ziua cand l-a operat de polipi, amigdalele erau ok ca si dimensiuni, dar poate ca doar datorita saptamanii de antibiotic ce tocmai trecuse. In fine, asta e...mergem inainte!
diana
19+
si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
ralu_t spune:
ufff diana
, sa scapati cu bine si sa nu mai fie bonlavior puiutul
si eu am luat set de bibe de pe net, uk, tot avent, a fost f profitabil. pompa, sterilizator, tot. eu vad utile chestiile astea si in alaptat, doar dupa ce te mulgi, cu ce-i dai sa pape? tot sterilizezi, incalzesti, dezgheti, dupa caz...numai sa ai grija andreea ca daca le iei din uk trebuie sa-ti cumperi adaptoare de priza pt incalzitor si sterilizator. si da, asa cum zice miere, cand agiti biberoanele, curg pe langa. eu n-am gasit o tehnica anume sa nu mai curga, cateodata curgeau, alta data nu. dar in geanta nu mi-au curs, doar cand amestecam energic laptele praf. acum voi lua si eu bibe fara bpa, nu f multe, vreo 2 mici si 2 de 260ml. iar peria e absolut dementiala, am mai avut si altele, de la alte firme, si nu s-au comparat cu ea.
un carut hauck am avut noi, tip umbrela, sport, de 4kg si a fost tare prost. a fost si f ieftin, probabil d-aia. cred ca asta de l-ai gasit tu intra in alta categorie. cel mai bine citesti review-uri pe net, vis-a-vis de cum se comporta in timp. sau poate l-au mai avut si alte fete si iti dau sfaturi.
carola si eu am primit ieri indicatie de gynipral dar deocamdata nu iau. am luat la sarcina cu T. in afara de tahicardie nu mi-a folosit prea mult. adica si cand luam si cand nu luam, tot una era. e destul de normal ca burta sa se intareasca incepand cu luna a 6a. cateva contractii pe zi (nedureroase) sunt ok...daca-s f multe, daca-s f dese, e altceva.
lia felicitari pentru puiul sanatos. sa stea acolo la caldurica cel putin 6 sapatamani
mihaela felicitari si tie pentru eco cea cu vesti bune. sa ai o sarcina senina pana la capat
ralu-
de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 
23+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra 
miereamara spune:
Da, da, uneori curgeau, alteori nu
, alea pe care le-am avut eu acum doi ani era BPA free.
Sterilizatorul meu era pt microunde, nu electric.
Incalzitorul nu l-am folosit niciodata, eu am dat lapte copilului la temp camerei pana la un an si dupa un an direct din frigider si acum tot direct din frigider ii dau, nici nu inghite laptele dc e cald.
Acum nu mai iau nimic gen biberoane, daca o sa am nevoie trimit sotul.
Diana, tare rua imi pare ca trebuie sa va opeati din nou! tinem pumnii si ne gandim la voi!
Mai, dar contractii am si eu...ar trebui sa ma ingrijorez? simt cu se face burta pietroi...eu credeam ca sunt normale, incepand de prin luna a sasea-a saptea se pregateste si uterul de nastere. Nu simt durere, numai presiunea in abdomen, in special partea inferioara.
Tiny baby gator
Baby gator
rosum spune:
Eu sunt foarte stresata sa nu apara contractiile pt ca toata sarcina pana acum am avut periodic dureri, dar am auzit ca sunt contractii nedureroase care nu sunt periculoase. Ele pot sa apara din luna 6-a asa ca nu cred ca trebuie sa-ti facu griji miere.
ralu_t spune:
miere parerile sunt impartite vis-a-vis de contractii si fiecare face cum simte/crede. eu la T am stat si in spital pt ele, cu prefuzii si tot tacamul, unii medici ma innebuneau ca o sa nasc prematur, altii ziceau ca-s normale. eu fiind la prima sarcina am luat varianta de panica. acum o iau pe cealalta. am mai avut si multe alte prietene in jur cu contractii, nedureroase, si toate au ajuns la termen cu bine, ducand o viata normala. asta nu e nicio garantie, fiecare face ce crede si/sau ii spune medicul. eu din tot ce m-am documentat si am trait, am ajuns la concluzia ca sunt normale si fara probleme daca nu scurteaza colul si nu apar dureri. eu am intr-adevar mai multe decat in mod normal, adica pot avea si 6 intr-o ora, dar pot avea si 2 zile in care nu le simt, ca nu toate sunt asa puternice sa se simta. si cica se simt si mai mult la a doua, treia sarcina, ca stii sa faci diferenta intre miscarile lui bebe si contractii. eu sunt cu ochii pe col
deocamdata se mentine la 4.7cm
ralu-
de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 
23+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra 
miereamara spune:
Eu nu am cum sa fiu cu ochii pe col pt ca nu mi l-a masurat nimeni pana acum![]()
Ma batea gandul intr-o zi sa sun medicul sa ii spun ca nu ma simt bine, poate ma invart de vreo eco suplimentara, dar dupa aia am stat si m-am gandit ca atrag raul, daca ma simt bine ce sens are sa mint? As aca mi-am facut programare la o eco artistica fara valoare medicala, pt amuzamentul nostru, peste o luna o sa fac o eco 3d/4d (asta se face intr-un centru separat dar nu iti da nici o indicatie medicala, daor filmeaza si face poze bebelusului)
Tiny baby gator
Baby gator
carola spune:
diana, va doresc sa treceti usor si repede peste.
ralu, burta mea e mai mereu tare. o sa incep sa iau jumatate de pastila la 4 ore sa vad ce efect are. mi-e teama ca o sa imi creasca glicemia.
Cunoasteti vreun medic diabetolog? Nu as vrea sa merg la ins. Paulescu si sa stau prea mult pe acolo. Prefer sa merg la particulara.
24+ 
www.flickr.com/photos/carola456
carola spune:
wow! ralu, ce col mare ai!
sa il stapanesti sanatoasa.
legat de burta asta tare, am zile in care ma ingrijorez, zile in care nu....
24+ 
www.flickr.com/photos/carola456