Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

'Neata!
Bedro da, cu Parvu am nascut, anestezistul a fost seful de sectie, dar nu mai stiu cum il cheama.
Intereseaza-te insa din timp, pentru ca din ce stiu eu, cam de prin octombrie, el nu va mai fi la Elias, il gasesti doar in privat. Inca nu e nimic stablit clar. Daca vrei il intreb pe 9 cand ma duc la ecografie.

Mamica de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

neata

Luny iti trimit un frape cu cioco si inghetata

Rania mie mi-a luat de 2 ori sange pana acum.

Crynac felicitari ptr rezultatele bune

Eu ma bag la curatenie generalamoa ce placere am

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
19 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Eu am 3 ecografii, una de confirmare pe la 7 saptamani, una pe la 12 si una la 16. Urmatoarea e saptamana viitoare la 23 saptamani. Abia astept sa il vad pe bebe. As fi mers mai repede si eu dar doctorul e in concediu de vreo 3 saptamani. Sunt curioasa daca imi faca morfologica, oricum as vrea daca nu, macar sa il vad 3D.

Rosum in prenatal poti intra astfel incat sa iti ramana din cele 126 de zile de concediu, minim 42 zile pentru postnatal. Dar cum nu stii niciodata cand o sa nasti, ma gandesc ca e mai bine sa lasi mai mult de 42 de zile, just in case .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ane, daaaa, multumeeesc!! si niste poze cu marea si plaja mi-ar prinde bine! sa visez pana la capat!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

'Neata!
Bedro da, cu Parvu am nascut, anestezistul a fost seful de sectie, dar nu mai stiu cum il cheama.
Intereseaza-te insa din timp, pentru ca din ce stiu eu, cam de prin octombrie, el nu va mai fi la Elias, il gasesti doar in privat. Inca nu e nimic stablit clar. Daca vrei il intreb pe 9 cand ma duc la ecografie.

Mamica de si

Kya, multumesc de raspuns.

Daca nu te deranjeaza, da, intreaba-l, ca daca stiu ca va fi numai in privat, nu mai are rost sa ma duc la el.

Deocamdata ma duc la alt medic, dar care aproape 100% nu imi va putea face cezariana. Inca nu sunt total hotarata, dar inclin mult spre cezariana, din cauza unor complicatii pe care le-am avut dupa prima nastere. Si uite ca din pricina asta practic nici pana acuma nu stiu cu cine, cum si unde o sa nasc. Si e o situatie foarte stresanta pentru mine.

B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crynac spune:

la personal la mine la munca mi-a spus ca am 112 zile nu 126, nu stiu de ce...........ne gandim la nume si inca nu ne-am hotarat.David Teodor cum vi se pare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

neata

dintre cele care nasc cu Tutunaru, cred ca doar una, Dana, stiti cum face cezariana? Cu ce anestezie, cum se poarta cu muschii, etc, am incercat sa gasesc pe google da' greu, nu gasesc.

Bedro, sa stii ca e binisor la elias. Ce m'a impresionat pe mine la o prietena care a nascut in ianuarie e ca pentru a ajuta dilatatia a stat pe o mingie de gimnastica (eu am nascut la giulesti, unde am auzit toate povestile tuturor asistentelor/moaselor/rezidentelor, dar in rest nu te baga lumea in seama si ca sa nu aiba grija ta nici nu te lasau sa te misti din pat) si al doilea aspect, tot prietena asta a mea, a avut alergie la anestezic, si tot asa mi'a placut ca au vazut super repede, desi era imbracata, si au chemat anestezistul, doctorul era la telefon (tot Tutunaru, el a spus sa inchida anestezicul ca sa fie mai sigur insa au chemat si anestezistul sa monitorizeze, sa vaza cu ochii lui, si putin cite putin a beneficiat de oarece epidurala). Tot cind am nascut eu la giulesti, o mamica monitorizata cu oscilatii mari de batai de inima la bebe, abia a fost auzita de o moasa si operata de urgenta. Acu' sper sa fie ok pentru toatele de 'om naste acolo!

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

buna va spun si eu.....abia acum merge netul.............ma scoate din sarite.......sunt o firma serioasa.....nu zic numele dar avem si fix de la ei si uite ca de 2 luni mai mult e stricat decat merge si daca vrei sa faci reclamatie iti raspunde doar robotul
maine ma duc personal si ma cert cu ei ca m-am saturat .

Roxana23+ Lucas Gabriel si mami de www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> Bianca Maria 3 ani in august
www.facebook.com/media/set/?set=a.185927248135830.46267.100001556682087" target="_blank">poze mare 2011!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela.1975 spune:

Buna fetelor, am revenit si eu dupa o absenta destul de lunga.

Am vazut ce harnicute sunteti,am reusit si eu sa citesc dar asta nu inseamna ca am retinut tot. neuronul de gravida, cel de care am vazut ca va plangeti si voi, e de vina.

Noi suntem bine, ne-am linistit, am mai cerut pareri, am mai facut ecografie morfologica si se pare ca totul este in regula. Bebelina noastra e in grafic, creste si isi pastreaza avansul luat de la inceputul sarcinii si ecografic nu este nici macar un semn ce ar putea pune probleme.

Luni am facut inca o morfologica pentru linistea noastra si doctorul a fost super ok, ne-a explicat pas cu pas tot ce a masurat spunandu-ne ca e totul f bine si explacandu-ne ce semne ecografice ar fi ridicat probleme. Absolut totul e format la bebelina, doar rinichii nu sunt dezvoltati in totalitate si asta pt e inca devreme.
La ecografie a fost o zvapaiata pt ca abia se trezise si ii era foame, ne arata doctorul cum mananca. S-a potolit la sfarsit cand ne-a aratat ca avea stomacelul plin. Bine, si ecografia a durat destul de mult pt ca a luat totul de 2 ori la masurat.

Am vazut ca si voi aveti vesti bune, incerc sa raspund si eu la ce mai retin din intrebari.

Analize eu am facut de 3 ori pana acum desi nu au fost probleme niciodata, au fost de verificare.

Ecografii cu carul, dar asta si pentru ca au fost probleme la inceput cand le-am facut saptamanal iar apoi pentru linistea noastra am facut suplimentar si peste ce a recomandat doctorita.

Dureri de burta mai am si eu din cand in cand dar nu tin mult si nu sunt intense. Mai mult se simt ca un disconfort.

Cu IR-urile nu stiu ce sa spun. Mie doctorul la morfologica mi-a zis ca sunt f bune si ca bebelina se hraneste foarte bine. Poate va dati seama din valori care sunt:
Artere uterine: dreapata: IR= 0.56 , IP= 0.93
stanga : IR= 0.57 , IP= 0.98
artera ombilicala: IR= 0.78 , IP= 1.5

Lia ma bucur din suflet ca esti bine si ca bebe sta cuminte la mami in burtica.

Am vazut ca avem si o colega noua, nu i-am retinut numele dar ii spun "Bine ai venit alaturi de noi".

Va pup pe toate si daca mai am timp mai incerc sa scriu. Sunt la serviciu si am treaba.

20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

'Neata si de la mine!

Am fost astazi la dr ginecolog si m-a trimis iar la Institutul Paulescu la un diabetolog. I-am spus si ca am burta tare cam tot timpul cand ma ridic din pat si mi-a dat gynipral dar mi-e cam teama sa il iau ca are multe reactii adverse printre care influenteaza si glicemia. A, si iar m-a bulversat. Eu i-am zis ca am 24 de saptamani, el nu, ca il pacalesc ca am 26 de saptamani . UM la mine a fost 07.02.

Dana, sunt convinsa ca nu ai de ce sa iti faci griji cu bebele. Cu siguranta este bine.

Eu am impresia ca burta mea este cam micuta si cam jos.

24+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput