Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Fetelor ce remedii mai aveti impotriva racelii? Se pare ca m-a luat rau de tot...am tot baut ceai cu lamaie si miere...

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui rosum

luny - scrie te rog si pe forum ce ti-a zis doctorita despre durerile alea ca si eu am periodic, nu au intensitate f mare dar tot apar si eu abia luni o sa merg la eco

sa nu te superi, dar eu insist sa mergi la medic sa investigheze mai atent problemele tale... la varsta asta a sarcinii nu-i tocmai ok sa apara periodic dureri... asa ceva nu se trateaza de pe net sau dupa ureche, riscul e prea mare... probabil ca nu e nimic serios, dar mai bine sa stii EXACT... faptul ca ai spus deja medicului, dar nu ti-a dat un raspuns care sa te lamureasca, si un eventual remediu ptr durerile alea cand apar, mie una nu mi se pare deloc ok, ori m-as cauta mai atent insistand cu durerile la medic, ori l-as schimba... mai ales ca in anul 2011 acest dr nu ti-a spus nimic despre morfo fetale, care sunt f importante... pot fi contractii, sau poate nu e nimic, insa ce ai descris tu nu seamana cu ce patesc eu, iar eu fiind la a doua sarcina, pot sa deosebesc o durere bazata pe efort fizic si oboseala fata de o contractie, de ex... mie mi se intampla rar sa am asa dureri, discomfort, si imi sunt amplificate si din cauza problemelor su coloana..
normal ca eu voi povesti cum a fost la eco, ce mi-a spus dr,dar chestiile astea nu-s universal valabile, clar tin de la caz la caz..
succes!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Fetelor ce remedii mai aveti impotriva racelii? Se pare ca m-a luat rau de tot...am tot baut ceai cu lamaie si miere...

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 22+ cu

influcid, homeogene, pastile de supt cu albastru de metil - decasept, aici, oscillo, daca faci in gat puroi, amigdalita - tronsilotren, toate-s homeopate. Pe mine m-au salvat in sarcina asta de 3 ori deja...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosum spune:

luny
o sa vorbesc cu medicul, problema nu e la el e la mine. Am avut ceva antecedente si de aceea ma stresez acum din orice.
Multumesc pt sfat. Contractii nu sunt , dar intradevar o durere mare poate duce la aparitia lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Miere si eu stiu ca se poate face anestezie. Mi s-a rupt un dinte si am intrebat ginecologul. Mi-a zis ca se poate dar ca este o substanta speciala pentru sarcina, nu mai retin care. Eu nu am ajuns inca la stomatolog ca am tot asteptat sa scap de greturi si vomitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Da, asa mi-a zis si mie, doar ce m-am intors. Am o infectie sub o coroana si mi-era ca trebuie sa o schimb acum, dar mi-a zis ca putem astepta pana dupa ce nasc. Deocamdata tb sa tratez infectia.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

miere anesteziile locale sunt permise. eu am avut o unghie smulsa de la jumate in luna a 9a si a fost necesara interventie chirurgicala cu anestezie (xilina). eu m-am ofilit cand am auzit de anestezie dar mi s-a explicat in spital (de ginecolog) ca bebe va fi ok si mai mult, ca nu vreau sa-mi smulga nimeni unghiile fara anestezie(asta a fost parerea chirurgului).
fetelor scriu maine mai mult, T al meu a facut otita si azi am stat cu el acasa, n-am avut timp de net. maine sper sa-mi iau revansa ca nu e contagios si-l duc la gradi
noapte buna

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 23+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 23s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Neata!

Mersi de cafea, las si eu langa ea niste briose cu visine si caise pentru cine ajunge mai de dimineata si e flamand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crynac spune:

buna dimineata!
am venit ieri de la morfofetala si baietelul este bine, masuratorile toate sunt bune, are 550 grame, colul este inchis, avea cand manuta in gura, la ochi..singura problema e ca are cordonul ombilicar in jurul gatului , dar sa speram ca se mai misca si nu ramane asa, in caz de ramane asa recomantad este cezariana, dar mi-a zis doctorita ca acum e prea devreme..dupa 30 de saptamani in functie de pozitie,daca cordonul e tot la fel hotaram cum este mai bine........deocamdata sunt fericita ca a fost totul in regula...

Mergi la inceput