Nasterea la Arcadia - Iasi (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Din pacate in reliogia ortodoxa au rams multe cutume si eresuri, acre nu au de a face cu logica nici cu Dumnezeu( ex ata rosie la copil sa nu se deoache , descantecele, etc).Crdinat trebuie sa fie inainte de toate rationala, logica, gandita, nu sa faci ce zice nu stiu ce baba din sat.Si apropo de botez, ar trebui facut cand copilul poat eintelege notiunile de Dumnezeu, religie, eventual la maturitate.

Ionela, am hotarat ca nu ii fac vaciinuri la fata mea!Am citit pe prospect si au tymerosal (mercur) si hidroxid de aluminiu.Azi voi merge la pediatra sa o evalueze pt 2 luni si sa ii comunic decizia mea, sper s anu am parte de o reactie nasoala!

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

legat de religie, vad ca nu ma dadeati afara din tara
Mada, daca nu ai parte de o reactie nasoala.... atunci sa-mi spui si mie ce medic ai ca sa ne inscriem si noi
Indiferent ce decizie finala iei, sper din suflet sa fie cea mai buna pentru voi.
Daca in final ii faci vaccinul macar sa te lase sa o tii la san in timp ce ii face injectia... ca e mai putin traumatizant pentru copii.
Astept cu nerabdare experienta ta

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

Mai bine nu mai discutam pe acest subiect, legat de religie ca ma enervez prea tare si ies si de pe forumul asta definitiv.

Sa ramanem la bebelusi si nastere.

deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
34 sapt.

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa27 spune:

buna dimineata!
Fetele, stiti ceva despre dr grigore?
Doctorita mea este in concediu si m-a programat vineri dimineata la dr grigore. Imi puteti spune ceva despre ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Lalic, nu te enerva, nu ai de ce. Avem cu totii dreptul la opinie indiferent de subiect... faptul ca sunt sau nu sunt de acord cu cineva pe o tema, indiferent care e aceasta tema nu inseamna ca as crede ca detin adevarul absolut. Multe subiecte le dicutam la modul "opinie personala". Statul sau ramasul pe forum e decizie personala e fiecareia si ca orice opinie , trebuie respectata
Despre subiectul in discutie... nici eu nu-i vad rostul... deci avem o parere comuna... poate argumentele sunt diferite.... dar ce conteaza asta.
Prezenta ta pe forum e importanta ca a fiecareia dintre noi. Orice informatie, orice intrebare sunt binevenite.
Lisa, din pacate nu te pot ajuta cu inf despre dr Grigore

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Scuze, Lalic, nu am vrut sa jignesc si nici sa conving pe nimeni de nimic. De asta am precizat ca este doar parerea mea, iar convingerile avem dreptul sa ni le exprimam public, fara suparare, atata vreme cat nu incercam sa indoctrinam pe altii cu ele. Si asta e valabil din ambele directii.
Eu ma opresc aici, cu precizarea ca respect parerile si alegerile fiecaruia, atata vreme cat nu imi afecteaza mie existenta si alegerile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Lalic, nici un subiect nu ar trebui sa ramana tabu, doar pt ca deranjeaza, numai noi romanii avem mentalitatea asta, daca nu te intereseaza subiectul nu iti exprimi opinia, dar mi se pare exagerat sa ameninti ca nu mai intri pe forum, pana la urma e decizia ta personala, fiecare poate sa isi exprime liber punctul de vedere, fara sa se simta cenzurat de altii!

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Ionela, am scris cam acelasi lucru in acelasi timp!

Lisa, eu am fost pe vremuri pacienta dr. Grigore, dar pt ca nu aveam probleme majore ma duceam rar si apoi a devenit din ce in ce mai greu de obtinut o programare la dumneaei. Cand am ramas insarcinata am vrut sa merg la ea, insa mi s-a spus de la receptie ca nu mai primeste gravide, pt ca este fff ocupata. Pot doar sa-ti spun ca este ff draguta si un medic f bun si cautat. Mie mi-a placut, acum 5-6 ani cand mergeam la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa27 spune:

Multumesc frumos Stefana.
Tocmai am fost resunata de la arcadia si mi s-a spus ca s-a facut o confuzie si ca de fapt dr care o sa ma consulte nu este dr Grigore ci dr Magaleas-Agrigoroi Viorica. :))...
Daca despre dr Grigore mai citisem ceva despre Magaleas-Agrigoroi G. Viorica nu gasesc nimic. :((

Mergi la inceput

Lisa, n-am auzit de ea.
Madline, si noi am fost aseara in Copou, la lei, ca dincolo nu-mi place, ca e prea galagie. Poate am trecut una pe langa alta..
Si eu sunt pro intalneala cand vreti voi

Mergi la inceput