Nasterea la Arcadia - Iasi (12)
Raspunsuri - Pagina 21
ionelamaria spune:
Mada, daca nu reusesti, fac eu mai tarziu
Oana, sa nu uit , laptele matern matur este 87% apa. Nu are cum sa se deshidrateze decat daca nu o pui la san la cerere
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 27+ cu
madline82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria Mada, daca nu reusesti, fac eu mai tarziu Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 27+ cu |
Ionela dar de unde pot face capitol nou, ca nu am gasit decat sa afc subiect nou, dar cred ca e diferit!
Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011
ionelamaria spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madline82
Ionela dar de unde pot face capitol nou, ca nu am gasit decat sa afc subiect nou, dar cred ca e diferit! Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011 |
Nu, ala e. Deschizi in ferestra noua ala, Deschizi in alta fereastra raspuns cu citat la prima pagina( mesajul meu de la inceput) . Copii de acolo. Adaugi link la capitolul vechi. Apoi faci modificari in lista si lansezi. Iei link de la cap nou si postezi in mesaj la acest capitol
oana.irina spune:
Ionela, multumesc din suflet! O comoara esti!
A zis ca imi lua el cantar, dar nu stie de unde. Nu i-am spus ca se gasesc si in Metro si in Carrefour Poate il mai duc asa cateva zile pana apuc sa o cantaresc la medic.
Cand a fost doctorita sa ma vada la spital, mi-a dat nr. de tel al unei doamne care m-ar putea ajuta cu fetita. E pensionara parca, a lucrat ca si asistenta la copii. Asta in caz ca o sa am nevoie, pt ca dr stie ca el e mai mult plecat si ca sunt nevoita sa ma descurc si singura cu fetita. Aseara m-a tot toca la cap sa o sun pe respectiva doamna, ca daca a plecat mama si nu ma descurc. Si imi tot zice sa ma gandesc serios sa angajez o bona.
Madline si cu tinutul in brate tot asa. Sa am grija ca ii stramb coloana. Si cum o prinde, cum ii strange manutele si mie mi-e mila de ea ca e incatusata si se simte inconfortabil.
Numai in timpul somnului o infas asa ca in spital, dar cu mai putin talent, ca se desface cu mare usurinta, si surade triumfator!
ionelamaria spune:
Am pus pe adresa comuna un curs de puericultura de la medicina din iasi. E prezentata acolo componenta laptelui matern. Na, e pentru medicinisti... dar si un neavizat prinde esentialul. Lapte matern e perfect
EDIT: Mada, daca nu te descurci , il fac eu peste vreo ora ( cap nou)
ionelamaria spune:
na ca mai am ceva de spus:
oana, cat de stramba sta coloana? ca in burtica la mama ?
Poate cel mai periculos obicei e acela de a scoate bebe din cadita de cap ( cica sa i se indrepte coloana). Pot aparea fracturi la nivelul coloanei, probleme de tot felul grave si iremediabile unele. Mare prostie de obicei.... da ce sa-i faci? tre'sa aiba copilul coloana dreapta "cu orice pret" ( oare????)
madline82 spune:
Am reusit, am facut capitol nou, va astept acolo!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165844
Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011