LMA Raul -Delfinasi in sarbatoare(163)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Dragaica chiar am vrut sa te intreb de ce scrii numai pe FB si pe DC nu?ma gandeam ca nu ai timp sa citesti tot aici,iar acolo,postezi si ti se raspunde la subiect,vezi notificarea imediat etc...nu?esti smechera tuFrumos ca iti faci timp cand vii in tara sa vezi atatia delfinasi!
Deci vor fi 2 perechi de gemeni la MI!Plus o mare gasca de baietei,Carla mea fa fi intretinuta de toti!Adriana tu vii?ca atunci facem gasca cu Rebe bebe

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Hai sa-ti zic motivul. Exista o diferenta de fus orar de 7 ore, eu cand ma trezesc sunt deja orele 14-15 in tara si gasesc muuulte pagini scrise, de multe ori imi este greu sa le citesc pentru ca baietii trag mereu demine. Asa pe facebook , intreb/ raspund repede si gata, plus cand la mine sunt orele 20-21 si am putin timp liber in tara sunt orele 4-5 dimineata si numai am cu cine vorbi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

demult tot vreau sa va intreb - in cat timp cresc dintii complet? adica odata ce a erupt, cam in cat timp iese tot dintele?

lui Raducu i-au iesit incisivii centrali de sus, pe 2 iulie, respectiv pe 5-6 iulie al doilea. si inca nu au crescut in intregime.

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Cred ca depinde de copil, la Seby ies repede din gingie apoi e mai lenta cresterea, la Felix mi se pare ca ies mult mai repede depinde.

Vroiam sa-ti zic ca mama a facut oreion la 30 de ani gravida fiind cu fratele meu, el n-a mai facut oreion si are 23 de ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Bine v-am gasit mamici dragi,greu mai respir si eu...

Noi suntem bolnaviori, Victor si Catalin deocamdata de citeva zile(am anulat si tabara celui mare).Eu cred ca e bronsita, o astept pe dr.dupa amiaza sa-i vada pe amindoi.Tuse grea de tot, din piept cu suierat, febra mare Catalin,mai putin la Victor,nasol de tot.:((
e viral, luata de la soacra-mea, pe cind au dormit cei mari la ea un week end,,oricum suntem fff suparati pe ea(pe soacra), dar e alta poveste si asta.

CRISSY, o sa fie bine cu BEA, Dzeu are grija

aa, mai voiam sa o intreb ceva pe AELITA: MAMI, tu pentru tine personal mai ai timp,cu trei puiuti care te solicita permanent.

Fetele din Cluj, mai mult ca sigur aminam plecarea cu o saptamina,sa fie bine baietii.

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Sanatate la puiuti

Si eu sunt suparata pe socra......nu pe-a ta......pe-a mea glumesc, nu m-a suparat inca a mea dar astept un motiv sa ma pot racori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Diana, ma indoiesc ca toata romania e vaccinata anti tbc. poate populatia de la oras...

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 16+

Mergi la inceput

Diana nu cred, altfel nu se explica numarul crescut de cazuri de TBC, suntem in capul listei in Europa, din pacate. Stiu sigura ca si la sate se fac vaccinarile, am o ruda medic acolo si stiu sigur ca vaccineaza. din pacte problema este alta la noi, miseria si proasta alimentatie, desi e greu sa recunoastem mare parte din populatia romaniei sta foarte prost la capitolul asta. Plus vaccinul devine ineficient in cativa ani, nu-ti ofera o protectie pe viata.

Mergi la inceput

Fetelor acum ma uit la un reporatj, eo emisiune la noi care se numeste 'De partea voastra", au supus multe creme anti-rid unui studiu pe 190 de femei. creme de la Loreal, Lancol, Est Lauder, Garnie, Nivea, muulte firme, care credeti voi ca s-a aratat a fiind cat de cat folositoare.......Garnie iar restu rezultate 0. Un dermatolog a zis ca singura solutie este sa te pazesti cat mai mult de soare iar la plaja sa porti o palarie.
Mai trag astia de mine, offf.... abia scriu.

Felix e foarte scancit de cateva zile, vrea numai in brate, ma trage de tricou de pantaloni.....offfffffffffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

fetelor dragi, multu de raspusuri...va tin la curent...

Andreea, m-ai afcut sa rad cu psotarile tale... stai prin zona, da???

Kata, uf, sanatate la puiuti...lasa ca va afceti voi bine si ne vedem...

O INTREBARE: LA CEC PT PLATA TAXEI DE PASAPORT, TREBUIE DUS CERTIFICATUL COPILULUI SAU DOAR SPUI LA GHISEU CE VREI?

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP 2

ERIC SI FILIP 1

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

tocmai am facut o musaca de vinete cu carne de vita si cozonac gen Panetone cu stafide si curmale!
asta va spun asa sa va fac pofta!

Aviz Alice si Adriana!voi sa nu fiti atente la mesaj ca poate ma puneti sa va trimit pachet

Mergi la inceput

Ma scuzati pentru cum scriu imi lipsesc taste din laptop, s-au ocupat baietii sa mi-l "redecoreze"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

tocmai am facut o musaca de vinete cu carne de vita si cozonac gen Panetone cu stafide si curmale!
asta va spun asa sa va fac pofta!

Aviz Alice si Adriana!voi sa nu fiti atente la mesaj ca poate ma puneti sa va trimit pachet

Ia uite cat timp liber ai pe maini
Arw cineva o reteta de cozonac pentru masina de paine ca eu mi-s putoare.

Mergi la inceput