Super Pufi de ian-feb 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 12
tomaca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blue_flower |
ce misto suna...am intarcat aspiratorul!!!
Noi l-am ascuns sub scara. L-a gasit. L-am pus sub o bancuta in dressing. L-a gasit. S-a pus pe burta pe langa bancuta, a vazut un capat, a tras de el....victorie!!
Acum e bagat in dulapul de sub scara. Si suntem fooooarte atenti sa nu fie prin zona cand se manevreaza aspiratorul in si din dulap.
Oricum, de curand s-a stricat un aspirator si l-am mazilit in garaj. Si evident, Dani se joaca cu el. Desi nu sunt f incantata de acest aspect....pt ca nu ii stimuleaza nimic.
de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita
[/quote]
N-as paria cu stimularea, doar trece in surescitare si da dependenta.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

alexutzzza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Tomaca, tu nu esti la servici? Te plimbi cu TUdorel prin centru? wow....ce viata. ma rog, eu tocmai am fost la librarie si i-am cumparat o jucarie lu'fi-miu, ca mergem diseara la el, asta dupa ce mi-am spalat+coafat parul si dupa ce am intrat la accesorize ca aveau reduceri!!!! acu cica lucru iar. de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
Sa-ti fie de bine coafatul, ce jucarie? Vreau sa stiu ce cumpara oamenii care nu dau bani pe tablitze mugitoare asa ca mine

de
Yannis
alexutzzza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui tomaca
Merci; nu e pentru Tudor ca el e la cura Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
vitaminele astea sunt naturiste, surplusul nu are cum sa ii faca rau si intr-adevar si la Yannis care e mallist de multe ori la mancare a functionat : i-a crescut pofta de mancare chiar in ciuda unor masele (3 la numar) care ieseau toate odata/
si in legatura cu ce intreba Ruxita, da mi le-a recomandat dr inca de pe vremea cand Yannis era ok, doar mama lui (aka eu) era nebuna ca nu mai ia copilu in greutate cine stie ce si parca e si pispirel asa, nu mai creste

am zis ca hai totusi sa nu ii dau nma de nebunia mea , dar au devenit un "must" dupa episodul de Pasti cand, dupa ce ca era asa si asa cu greutatea, a vomat de peste 30 de ori in 2 zile, a avut diaree intruna vro 5 zile, nu a mancat nimic, nici lapte , numa saruri de rehidratare vro 4 zile si a continuat parin a manca putin si numa lapte vro 2 sapt...etc....si ma intorsesem cu o broscutza aschilambica acasa.
de
Yannis
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Sa-ti fie de bine coafatul, ce jucarie? Vreau sa stiu ce cumpara oamenii care nu dau bani pe tablitze mugitoare asa ca mine ![]() ![]() ![]() ![]() |
ha ha, ca sa zic asa....
am luat un fel de puzzle, scrie pe el ca e pt 3ani+, dar al meu e mai geniu asa...si o sa rontaie la piesele alea inainte de 3 ani
Am vrut sa ii iau o jucarica, si nu am gasit nimic altceva potrivit pt el/varsta lui. Are 4 bucati puzzle cu animale, niste animale ciudt desenate, parca-s caricaturi....de pe Magheru de la o librarie...altceva nu am pe langa mine....
Maine avem drum lung de parcurs cu Dani, saracul de el si saracii de noi, cum om ajunge la Suceva habar nu am, probabil cu creierii pe bigudiuri....poate ii mai iau vreo 2-3 carti noi, sa aibe cu ce sa se joace in masina...
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui blue_flower
ha ha, ca sa zic asa.... am luat un fel de puzzle, scrie pe el ca e pt 3ani+, dar al meu e mai geniu asa...si o sa rontaie la piesele alea inainte de 3 ani Am vrut sa ii iau o jucarica, si nu am gasit nimic altceva potrivit pt el/varsta lui. Are 4 bucati puzzle cu animale, niste animale ciudt desenate, parca-s caricaturi....de pe Magheru de la o librarie...altceva nu am pe langa mine.... Maine avem drum lung de parcurs cu Dani, saracul de el si saracii de noi, cum om ajunge la Suceva habar nu am, probabil cu creierii pe bigudiuri....poate ii mai iau vreo 2-3 carti noi, sa aibe cu ce sa se joace in masina... de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
Pai...multi covrigi de rontzait, cantece pe CD, carticele, apa, biscuitei, banane etc..oare cat poti sa faci pana la Succeava? Yannis a rezistat 7 ore cand ne-am intrors din Bulgaria si ratacit singur in spate fara sa doarma decat in ultima ora cand era deja noapte afara. mai caraia, mai un crackers, mai un biscuite, mai un cantecel, candtam toti, dansa si el in scaunelul lui mai ii dadeam biberonul sa bea, mai o bucata de banana....cam asa
de
Yannis
miremia spune:
Va las www.babycenter.com/0_potty-training-readiness-checklist_4384.bc?scid=mbtw_post18m:1194&pe=MlV4RHRBUnwyMDExMDcyNw.." target="_blank">un link, poate ii este cuiva de folos.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
tomaca spune:
| citat din mesajul lui miremia Si cum ma plimbam eu asa pe bulevard, cot la cot cu Alex, tocmai o vad (ne-a vazut ea intai) pe tomaca si pe Tudorel. Tudorel un nazdravan, i-a studiat incaltarile lui Yannis, a zambit frumos, apoi inevitabil s-au luat toti 3 la hartza pe o jucarie si a trebuit sa ne despartim. ![]() ![]() Ma gandeam, noi nu mergeam in veci pe straduta cu pricina, am intrat azi pe ea si am dat de tomaca. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Da, asa este, iar eu am puteri magice. Am fost cu Tudor la ortoped sa-i fac un control general (acum ca si mergem, sa vedem cum e cu torticolis) si cand am plecat, cum conduceam eu frumos masina, ma gandeam ca trec prin zona Mire & co, si ca o sa le povestesc, dar ceva imi atrage atentia in stanga si ce sa vezi.... Mire & co. Clar, sunt magician.
Povestea unui Dor

tomaca spune:
| citat din mesajul lui Ruxita buna fetelor! salutari din Bucale... ajuns intr-un final acasa... si parca e bine si acasa! dece, fain la tzara si mie imi plange buza dupa o buca de tzara dar n-avem... si am zis ca ne facem tzara noastra ... musai! primo tempo vreau sa revolutionez felul nostru de a manca... asta dupa ce am citit mai multe chestii printre care cartea despre dieta Young dieta alcalinizanta care inseamna asa carne mai putin sau deloc hai cel mult un piept de curcan la gratar peste oceanic somon sau pastrav paine coapta in casa fara aditivi drojdie din cereale integrale lapte de capra si branzeturi iarturi de casa legume gatite la aburi fara prajeli ulei de masline adaugat la final multa fara zahar (ceaiul fara zahar mi se parea ingrozitor un semn de mare saracie dar deja m-am obisnuit fara si parca e ok) fara patiserii dulciuri mezeluri conserve... cam atat pe scurt... si multe alte chestii evident de schimbat cum ar fi fumatul meu ocazional si al sotului mai multa miscare poate o bicicleta dar cum ziceam musai un capat de tzara cu curticica unde sa petrecem mult timp in aer liber... si m-am investigat pe toate partile si sunt sanatoasa tun... doar ca ma simt prost cred ca trec pe medicatie serioasa ca sa scap odata si odata de tulburarile astea de anxietate si panica... ca tot vorbiti de suplimente si vitamine... vi le-a recomandat vreun medic sau asa v-ati gandit voi ca e bine? am citit intamplator despre excesele de vitamine si minerale si nici astea nu sunt in regula pot da diverse simptome... dar sa pun si poze... si asa ciuda mi-a fost cand in ziua in care am plecat marea numai bine s-a linistit, doar ca mie imi venise ciclul si n-am putut intra la apa... nu m-am saturat de mare mai vreau! (nu-mi merge tasta cu virgula si scriu fluviu poate se intelege si asa)... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Sa va fie de bine vacanta. Poate reusesti sa mai dai o tura daca nu te-ai saturat.
Nu stiu ce zic dietele astea, dar corpul meu a stiut el de mic de ce nu vrea carne. Si pe mine m-au obligat sa manac
. De anul asta, ma mananc doar 1 data pe saptamana carne si mi-e bine (porc doar la Craciun).Ce tratament vrei sa faci pentru anxietate?
Povestea unui Dor

tomaca spune:
| citat din mesajul lui miremia |
WB! Poate reusiti sa mai trageti o fuga vara asta. Si eu am venit de la munte setata pe curte, iarba....din fericire noi avem 2 locuri de mers la tara, doar ca nu am mers pana acum. Tot fac lobby pe langa al meu sa tragem o fuga la Bz, sa stau si eu in livada pe iarba si sa chem puii cu Mara.

Tineti-mi pumnii, poate imi iese!
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010) [/quote]
Si daca tot te duci la Buzau, ia si o tona e rosii ca am auzit ca 1 kg e 0,3 lei si se vinde la cantitati mari ca sunt multe si n-au ce face cu ele.
Te ajut eu sa le distribui.
Povestea unui Dor

blue_flower spune:
citat din mesajul lui tomaca
Da, asa este, iar eu am puteri magice. Am fost cu Tudor la ortoped sa-i fac un control general (acum ca si mergem, sa vedem cum e cu torticolis) si cand am plecat, cum conduceam eu frumos masina, ma gandeam ca trec prin zona Mire & co, si ca o sa le povestesc, dar ceva imi atrage atentia in stanga si ce sa vezi.... Mire & co. Clar, sunt magician. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
Ce e aia torticolis? Si la ce ortoped mergeti?