Incercare Szeged Iulie 2011
Buna ziua tuturor,
Sunt noua pe acest forum, numele meu este Florentina si am 32 ani si sper sa reusesc sa trimit acest mesaj si poate am norocul sa primesc si niste sfaturi sau indrumari.
Pe scurt povestea noastra (a mea si a sotului) este ca de aproape 5 ani ne straduim sa concepem un bebe. Daca la inceput dr din Romania la care am fost imi spuneau ca sunt perfect sanatoasa si pot concepe in orice moment un bebe, nu a fost chiar asa caci pana la urma am primit un diagnostic dupa mai multe investigatii si opinii (3 histerosalpingografii la activ si 3 histeroscopii) ca trompele mele sunt totalmente infundate si singura sansa este un FIV. Mentionez ca nu am nici o sarcina sau avort.
Am luat decizia k FIV-ul sa fie facut in Ungaria dupa mai multe cercetari pe net (nu stiu dc e ceea mai buna decizie, dar cred in ea).
Am avut prima consultatie la Dr. Zadori-Szeged in mai si am stabilit initial sa facem FIV-ul in august dar din motive de job am devansat iulie. Pe 18.07.2011 am facut punctia, din 7 foliculi doar 3 din ei au avut ovocite, sperma sotului f buna.
Acum vine partea la care nici macar nu m-as fi asteptat, doar unul a format un embrion )care am inteles ca nu s-a dezvoltat normal si l-au scos din calcul pentru ca exista riscuri de a il pierde sau sa fac bebe cu diverse boli sau malformatii) iar pe ceilalti 2 i-am asteptat vre-o 3 zile sa faca embrioni. Am inteles ca desii dupa atatea zile ei inca erau sanatosi (ovocite si spermatozoizi)si desii au incercat si ICSI nu au vrut sa formeze embrioni.Ma poate ajuta si pe noi cineva daca cunoaste vre-o explicatie sau s-a confruntat cu asa ceva.
Sunt k moralul la pamant. Dr. a zis ca este ceva rar intalnit dar nu e cazul sa ne preocupam prea mult decat in cazul in care se mai repeta a doua sau chiar a treia oara. Alte explicatii suplimentare atunci nu am mai fost in stare sa cer, tot ce stiu este ca dupa 2 cicluri menstruale dr. a zis sa mai incercam, deci undeva la sf. septemb. inceput oct.
Astept cu nerabdare mesajele voastre.
Reusita tuturor.
Raspunsuri
bccami spune:
Draga Floryma...bine ai venit daca se poate spune asa
Nu pot sa-ti raspund la problema ta dar te voi indruma sa vorbesti cu fetele de la FIV Ungaria si acolo posibil sa gasesti cazuri asemanatoare
Din pacate ai postat gresit.
Succes