Romania, reclamata la CEDO din cauza cainilor vaga
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO Cat despre cat de linistite sunt animalele, mda, tin sa te contrazic, ca am fost de destule ori cu animalele la veterinar si niciodata nu s-au linistit cand le-am vorbit, mangait, scarpinat, tinut in brate. Este un stres la care este supus animalul, pe care nu ai cum sa il inlaturi. Tu stii ca ii faci bine dar el nu stie si nu intelege de ce ii faci rau. **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini www.adoptiipisici.ro |
mda...concluzia mea este ca mai trebuie sa lucrezi la empatie.
pentru ca eu nu pot sa-mi explic, altfel, de ce animalele mele stateau cuminti atunci cand eu stateam langa ele si le vorbeam.
animalul stie ca-i faci un bine, daca exista o comunicare buna intre voi.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Chuny/Chuny.jpg)
Chuny spune:
citat din mesajul lui XIO Daniela, era la modul ironic mesajul asta, ironie indreptata catre lipsa de bun simt a multor dintre cei care ne conduc tara. Of, of, of. Printre randuri, ca zici bine, paiul si parul dinochi. Linkul l-am deschis, dar fiind de garda nu am avut timp sa-l citesc. Katya, Andries am impresia ca a scris acel mesaj ca o ironie la discutiile care din lipsa de argumente se termina cu intrebari ca cele vazute aici: daca nu am cumva de invatat, de ce am ales medicina, previziuni despre bietii pacienti, despre cat de acra voi ajunge samd. ![]() **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini www.adoptiipisici.ro |
aoleu, stai pe net cand esti de garda ??!
alex_andra spune:
citat din mesajul lui Fomalhauti Si Xio chiar e importanta pe forum, o gramada de subiecte incep pe o tema si ajung la ea. Daca as avea mai mult timp as numara mesajele de la acest subiect care se refera la Xio. De exemplu, ultimul tau mesaj de refera la Xio in proportie de 2/3, adica doua randuri din trei (plus un citat tot din Xio). Penultimul tau mesaj se refera strict la Xio. Si acest mesaj al meu se refera la problema ta legata de motivele lui Xio. Deci, indirect, tot la Xio, nicidecum la subiect. |
multe subiecte se invart in jurul lui xio, pentru ca ea se baga peste tot si are senzatia ca le stie pe toate si incearca sa dea lectii de viata, acolo unde nu este cazul si unor persoane carora nu ar trebui si contrazice pe toata lumea.
de aceea apare xio peste tot.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/XIO/XIO.jpg)
XIO spune:
citat din mesajul lui alex_andra mda...concluzia mea este ca mai trebuie sa lucrezi la empatie. pentru ca eu nu pot sa-mi explic, altfel, de ce animalele mele stateau cuminti atunci cand eu stateam langa ele si le vorbeam. animalul stie ca-i faci un bine, daca exista o comunicare buna intre voi. BAZAR UMANITAR |
Nu stiu ce sa-ti spun, dat fiind faptul ca tu vorbesti din postura de stapan si eu din cea de veterinar cred ca e destul.
Acum nu vad care este problema ta cu alegerile mele. Pt. ca Fomalhauti este mai matura si mai cu rabdare te invit sa recitesti mesajul ei in care explica foarte bine de ce aceasta discutie este absurda.
Asa cum unii oameni nu se pot afce medici hematologi sau oncologi pt. ca pe ei suferinta ii darama, altii nu se pot face macelari, veterinari, proctologi, psihiatrii, economisti, avocati samd din motive personale care tin de cum e cladit omul.
Discutia reoet, este absolut inutila.
Chuny, iti dai seama, in 24 de ore am avut timp sa intru pe net. Asta doar pt. ca pacientii nu au avut destui bani sa-mi indese in buzunar asa ca i-am lasat sa se zvarcoleasca pe holurile spitalului in timp ce eu discutam pe net.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/XIO/XIO.jpg)
XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex_andra
multe subiecte se invart in jurul lui xio, pentru ca ea se baga peste tot si are senzatia ca le stie pe toate si incearca sa dea lectii de viata, acolo unde nu este cazul si unor persoane carora nu ar trebui si contrazice pe toata lumea. de aceea apare xio peste tot. BAZAR UMANITAR |
De cateva pagini bune tu incerci sa MA convingi ca EU nu am dreptate cand spun ca EU nu as fi putut sa fiu veterinar pt. ca MIE mi-ar fi fost prea greu sa vad atatea animale suferind si pt. ca EU consider ca neputand sa comunic si sa port un dialog cu pacientul, in cazul acesta un animalut, aceasta meseria MIE mi-ar fi fost extrem de greu de profesat.
Cine crede ca le stie pe toate?
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
caro spune:
Un mare off-topic:
multe subiecte se invartesc in jurul lui Xio pentru ca multe dintre voi sa simtit indreptatie sa o puneti la punct mai dihai decat ati face cu proprii vostri copii: ca de ce nu s-a facut veterinar, ca de ce s-a facut medic, ca ce cauta pe net in loc sa invete, unii s-au si gasit sa-i faca psihanaliza si sa o gaseasca egotica, altii nu intra la unele subiecte decat sa o ia pe Xio ca ce stie ea de Canada (Ana, da-mi voise sa-ti spun ca tara asta mare Canada nu este numai asa cum o vezi tu si are si ea hibele ei, chiar daca tu nu vrei sa accepti lucrul asta). Cand intra vreuna dintre voi la pe un subiect si incepe sa-si dea cu parerea si sa dea sfaturi (desi n-au nici cea mai vaga legatura cu domeniul respectiv) cum se numeste? Sau asa procedati si cu copiii vostri: n-au voie sa deschida gura sa-si spuna parerea, trebuie sa stea cumintei intr-un colt, sa nu se bage in discutiile adultilor....Cereti respect dar sa dati inapoi respect nu sunteti in stare? Vedeti numai agresivitatea lui Xio (care devine agresiva numai dupa ce a fost atacata_ dar pe a voastra nu o vedeti?
on-topic (oarecum): in canada nu sunt maidanezi, ca sunt stransi mai toti prin adaposturi de animale, adaposturi sustine partial din banii municipali si restul din donatii si munca voluntara. Si stau in acel adapost un anumit timp, daca nu sunt aoptati sunt eutanasiati. Iar cand Xio (of, iar ajunge discutia la Xio) a spus ca ar fi fost depresiva din cauza suferintei animaleleor, ei, replica asta am auzit-o de la o tanara absolventa de liceu de aici, care ar fi vrut sa se faca medic veterinar, a lucrat voluntar la niste spitale/clinici veterinare si a spus ca nu ar rezista nervos la cata suferinta a putut sa vada... sa vindeci animalul cules de pe strada ca peste 2 luni sa-i faci o injectie letala ca nu l-a adoptat nimeni. Asa ca a ales sa se faca moasa (PS: in canada moasele fac facultate, ca si asistentele medicale, exista chiar masterate in domeniu). Iar una din probleme care devine acuta in Toronto si orasele satelit sunt.... pisicile salbaticite (ferral cats). Care s-au cam inmultit in asa hal incat au devenit o problema. In Orasul in care locuisc, consiliul municipal a scos un regulament prin care se stipuleaza ca nu ai voie sa-ti lasi pisica sa bantuie pe strada, pisica trebuie sa aiba chip si sa fie sterilizata. Daca nu te conformezi platesti amenda....
Off-topic din nou: ani in urma scriam foarte des pe acest forum. Am rarit-o din lipsa de timp si de entuziasm... dar uite ca mi-am gasit o noua cauza: sa o apar pe Xio.
Edit: si inca ceva, si in Canada stau medicii pe net sau citesc sau se roaga sau se scarpina intre degete daca garda este linistita si nu ai nimic de facut decat sa-ti faci rondul de rigoare....E verificata de mine, parol!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_b/daniela_b.jpg)
daniela_b spune:
Adevaru'i ca nu prea citeste nimeni linkur(i)le,
De ce/ cum/ cine /cind /de ce/ si, nu in ultimul rind ci chiar in primul, pentru cine.
Eh, asta-i.
Asa-i si cu ciinii.
Din pacate.
To live a creative life, we must lose our fear of being wrong - Joseph Clinton Pearce
alex_andra spune:
xio, eu iti sugerez sa citesti tu mai bine ....nu eu te-am intrebat de ce nu te-ai facut veterinar.
hmmm...cine oare citeste superficial??
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/columbiana/columbiana.jpg)
columbiana spune:
Caro, ontopic, cite pisici salbatice au muscat ontarieni anul trecut, ai cumva o statistica (cu cifre, nu povesti) ? ca sa comparam mere cu mere...
altfel o sa te consult cind mai am nevoie de medic aici, n-as vrea sa nimeresc una din cunostintele tale medici ce se dau pe forum in timpul garzii, sincer;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/JuliaSM/JuliaSM.jpg)
JuliaSM spune:
Xio nu a fost intrebata de ce nu s-a facut medic veterinar,observ ca se citesc foarte selectiv mesajele! Nu ma intereseaza de ce aia si de ce nu cealalta,dincolo de nivel de discutie.Poate doar de m-ar interesa sa scriu biografia cuiva,insa parol ca deocamdata nu e cazul.
citat din mesajul lui JuliaSM Fomalhauti,nu am intrebat-o pe Xio de ce nu s-a facut medic veterinar,aluzia a fost o ironie fara nici o intrebare in ea,ca si contrareplica la stilul deja agresiv pe care il aborda ea in discutie,pe cand chiar se discuta la subiect,nu cu apropo-uri la persoane.Mesajele sunt pe la pagina 8,parca.Nu ma pasioneaza discutiile in contradictoriu cu tente personale,nu vreau sa-mi fac prieteni sau dusmani pe forum,nici prin adulare,nici prin jigniri.Altceva caut de la comunitatea DC,si nici macar Xio,asa importanta cum e pentru forum,nu ma va bruia de la asta. |
Iar mesajul cu pricina e aici,daca gasiti vreo curiozitate interogativa despre medicina veterinara,sa-mi spuneti si mie:
citat din mesajul lui JuliaSM Xio,in toata treaba asta nu eu sunt cea care intelege greu niste treburi.Pentru exemplificare,poti relua topicul de la capat,poate la a doua lectura se mai clarifica niste treburi. Te-as ruga sa fii mai politicoasa cu partenerii de dialog,fara referinte de genul 'intelegi greu/folosesti des in familie cuvantul asta?!/vrei sa-ti fie bine/nu vrei sa faci nimic',pentru ca tot ofensa la persoana se cheama,chiar daca e voalata.Ma lipsesc de asemenea discutii,daca la asta se ajunge mereu. Eu nu mi-am permis sa-ti spun ca ti-ar fi stat mai bine ca medic veterinar,decat uman,pentru ca e evident ca in primul domeniu ai mai multe afinitati decat in al doilea. ![]() |
citat din mesajul lui XIO Ca sa iti raspund, nu as fi putut sa fiu veterinar din simplul motiv |
La ce sa imi raspunzi,nu am intrebat de ce?! Curiozitate nu e,problema nu am,din punctul meu de vedere situatia e moarta si ingropata de multa vreme,dar bocitoarele inca au ramas in drum.
Mi se pare ca tare iti mai place sa alimentezi genul asta de discutii,unde esti personajul central,chiar daca multi iti sunt contra.O fi si asta vreun hobby,ce stiu eu !?...
![](alcool.gif)