ceai la bebelusi!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

nu m-am gandit k o s aapara atatea controverse pe baza acestui subiect, va multumesc la toate pt sugestii!@!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

bebe strumph

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Baietelul meu care acum are 1 an si 2 luni nu a baut nici ceai, nici apa pana la 6 luni cand am inceput diversificarea, desi a fost hranit mixt pana la 2 luni si apoi cu formula. [...] Acum, fi-miu bea in jur de 1 l de apa/zi, n-a baut niciodata ceai sau sucuri, doar apa.

Asa si fiica-mea, tot hranita mixt pana la 4 luni, apoi pe lapte praf pana la 6 luni, apoi diversificata. N-a vrut apa sau ceai sau sucuri, si nici nu s-a deshidratat din cauza asta ...

Dar ... 1 l/zi la 1 an si 2 luni nu e cam mult ? E totusi 1/2 din cantitatea pe care ar trebui sa o bea un adult, nu e cam mult ? Vorbesc in detrimentul altor lichide - lapte, supa, sucuri de fructe ...

Burtocika, de pe la vreo 11 luni a inceput sa bea apa multa. Aici e si f cald. Lapte bea 300 ml dimineata si 300 ml seara. Sucuri de fructe nu i-am dat, mananca toate fructele cu mare placere, insa. Supe, iarasi, nu i-am dat, decat f rar, cand mai gatesc pt noi, pt ca la fel, pe aici se gatesc supe doar iarna sau doar daca esti bolnav. Insa el asa a fost de mic, de la 2 luni el a avut doar 3 mese/zi a 330 ml lapte fiecare.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput