ceai la bebelusi!!!

ceai la bebelusi!!! | Autor: kmy_black

Link direct la acest mesaj

buna, am sie u o intrebare pt mamicile practicante! ce ceai dati la strumfii vostri? eu as vrea sa-i fac ceai d etei dar am inteles k nu este ocmai indicta la baietii, cik ar afecta mai tarziu"potenta"!
cel nu musetel nu-l suport eu cum miroase, ufffff! pana in prezent tot i-am luat de la farmacie din astea de colici: babydrink, alinan, babycalm, dar as vrea sa trec pe naturale!!!
recunosc k nu am stat sa caut informatii , sa citesc pe net despre acest subiect, timpul este destul de limitat cu bebe strumf mic si agitat, plus gradina de oranduit!!!imi este mai usor sa intru si sa ciesc un email decat sa navighez prin magini de net!!
ms mult si o zi buna al toate!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

bebe strumph

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Buna,

de ceai de tei am mai auzit la cineva, i s-a recomandat unei colege de dr Dudau, dar eu nu stiu ce sa zic...Cel de musetel e laxativ, atentie, eu il dau cand sunt putin constipati.
Daca vrei natural, da-i Babycalm, ai mei nu-l primesc mereu pt ca nu e dulce, asa ca le dau Alinan-dar dizolv plicul in 100 ml ca sa nu fie prea dulce, si le dau foarte putin cand e f cald, nu se recomanda consumul mare de ceai pt ca le mareste stomacelul si apoi mananca lapte praf in prostie (devin obezi), iar daca alaptezi nu e nevoie de ceai.
Eu am fugit din Iasi ca era jaaaaale de cald!

Pupici!
Mami de flacai gemenasi - mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

ceai de chimen (seminte) e f bun.
Dar nu in loc de apa - pt sete copii mei primesc apa :) si au primit si ca bebei mici-mici (in afara de tzitzi, cate 1-2 lingurite apa pe caldura mare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

ms mult de raspuns!!!

si eu dizolv alinan in peste 100 ml de apa, evit sa-i dau dulce !!!!

bebe strumph

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

am incercat si cu apa( dr lui mi-a zis sa-i dau de mic, ink din prima luna , dar eu am incercat dupa ce a implinit 3 luni) dar nu este incantat deloc, o da toata afara!!ms de raspuns!!!

poate am sa optez pt ceai de musetel avand in vedere k iese f greu afara!!!!

bebe strumph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Eu stiam ca apa nu este indicata la copii in primul an de viata, nu mai tin minte unde ma citit chestia asta ... In nici un caz in prima luna !

Fii-mea nu a vrut apa / ceai cred ca pana pe la vreo 2 ani, cand a acceptat-o din canuta cu pai (i-a placut ideea).

Cu ceaiul, poti incerca din cele Milupa sau Humana pt bebelusi, dar mult mai diluate, ca sa nu se obisnuiasca cu gustul de dulce.

Irina (2006) si 37+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Dar de ce vrei sa ii dai ceai?

Vad ca bebele tau e mic, da-i lapte si apa. Nu are nevoie de ceai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

ceai doar in caz de boala!!! si in nici un caz ceai instant gen humana, hipp, milupa etc
apa pt hidratare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Kmy, foarte posibil sa dea afara apa pentru simplul motiv ca, la varsta aceasta, ar trebui sa primeasca numai lapte de la sanul mamei.
Daca bebusul tau de 3 luni si putin suge, atunci nu are nevoie de supliment de apa. Daca bea formula, nu stiu cum sta treaba. Ceaiurile se dau cu scop terapeutic, unele impiedica absorbtia fierului, acesta fiind un motiv in plus pentru care nu se recomanda ceaiul pe post de apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

De ce ii dai ceai?? E bolnav?? La 3 luni ar trebui sa primeasca numai lapte de mama. In caz ca nu alaptezi, la bebelusii care primesc formula, din cate tin minte e ok sa le dai si apa, dar ceai??? De Ce??

Daca alaptezi, il pui la san si de foame si de sete. Daca nu, in caz ca nu accepta apa, nu prea stiu ce sa te sfatuiesc... dar nu imi suna bine sa ii dai ceai unul copil sanatos...

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

nu il mai alaptez, eu am avut putin pit de la nastere, si a inceput cu ceaiul de colici k la orice copil, am tot incercat cu apa dar nimik , si nu as mai vrea sa-i dau din astea din farmacie, din dorinta asta v-am intrebat de vreo varianat naturista!!!el nici cu cel din farmacie nu se omoara, daca in bea in zilele fff calduroase maxim 100ml de ceai, in rest media pe zi este d 10ml, eu stiu cazuri in care strumf de aceeasi varsta cu al meu desi e alapatat la san bea aproape zilnic cate 1-2 biberoane cu ceai( mamica nu-i adepta apei)!!!

bebe strumph

Mergi la inceput