Iul-Aug 2011-Hai Gogosika&Omibaba!Bv Mihutzas!(78)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

e devreme burtocika insa cand nu doarme atata povestesc ca ma doare gura si nu mai stiu ce sa-i spun, apoi incep cu alba ca zapada ca alta nu-mi mai amintesc prea bine .

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

mama ii canta ieri, am realizat ca nu mai stiu niciun cantecel din ala de copii..sunt varza.:))

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

Pufi, din experienta mea cu Irina, cel mai bine a mers la varste mici vorbitul REAL cu ea; adica ii povesteam ce fac eu prin casa, cum pregtesc una-alta, de obicei cu aceleasi cuvinte simple care sa denumeasca activitatile pe care le faceam.

Bine, eu am fost o mama denaturata , nu i-am pus muzica simfonica pt ca ma calca pe mine pe nervi, nu i-am pus nici posturi TV sau radio pt copii tot din acelasi motiv, si in primele 2-3 luni s-a uitat la AXN, cand ma uitam eu la seriale ... Mai bine zis nu se uita, ca mai mult dormea sau manca.

Pe la 4 luni, cand am pus-o in scoica si statea cu mine in sufragerie cat era treaza, ciulea ochii si urechile cum apareau RECLAME Apoi am descoperit DUCK TV, este un post cu desene animate foarte simple, pt bebelusi, a fost innebunita dupa el ! Si-acum se mai uita 5-10 minute, cand isi bea laptele, a ramas amintirea ei din "bebelusie"

Irina (2006) si 37+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

apropo, iti recomand seriale coreene, the kingdom of the winds, pe seriale coreene. com sau asa ceva.
crede-ma ca iti doresti sa nu mai nasti, pana nu se termina serialul.:)))

ca despre iustin al meu, prb va vorbi limba coreeana, pt ca eu si intre alaptata si in timp ce alaptez, imi urmaresc serialul meu corean, pe net, imparatul marilor, pe care nu l-am putut vedea bine in spital ca mi se incarca greu netul si aici aks merge traznet. alaptez uitandu ma la serial. parca l aud pe iustin: abogie (tata), amonie (mama):)))) cand s o face mai mare. ca altceva nu aude.....

mama ma roaga sa vb cu el, dar n-am idee ce sa i spun, iar barbati miu in exces de zel, cika ii pune muzica pt copii, i-a pus niste mantre budiste, de m-am speriat eu cand le auzeam.:))

deci, mereu..se poate mai rau.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Buna ziua burtici si mamici!

Pufi multumesc mult de raspuns,cum am citit l-am si sunat pe sot sa se duca sa cumpere,sper sa aiba efect pt. ca nu mai stiu ce sa-i fac si plange saracuta atat de tare pana se invineteste in jurul gurii.

Eu cred ca bebelusa mea confunda ziua cu noaptea ,seara imi adoarme f.f.f.f.foarte greu si se trezeste la cel mai mic zgomot iar ziua doarme bustean,acum doarme de 3 ore

de printesa Alexia Carla (28.06.2011)

si iustin a avut o iritatie la fundulet, i-a disparut asa: de cate ori il schimb, il spal cu ceai de musetel concentrat, facut in apa sfintinta (mi-a adus fina mea o sticla de 2 litri, cu busuioc in ea). il las sa se usuce cu musetelul ala pe el, adika nu l sterg imediat, apoi il dau cu bepanthene acolo. si am vazut ca i-a trecut in 2 zile.

dc e prea grav, eu zic sa mergi la medic, totusi....

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

Burtocika si eu sunt o mama denaturata , am ascultat mai mult pentru mine ptr ca sotul isi amintea intr-un fel povestea (dupa vremurile moderne adica capra s-a dus la shopping la carrefour, nu la metro ca se-ncurca in preturi), eu altfel ...........

Doamne ai grija de noi

ai mila de operatia mea, ca mi se rupe de atata ras....deci si eu ma incurc in preturile de la metro:))))) are dreptate capra...ma rog, sotul tau....:))))

dar ce spui de sotul meu care vrea sa l faca pe iustin mason.si aseara ii explica despre masonerie cu date istorice si tot tacamul, ca ne facuse mama teorie ca stam muti cu copilul si trebuie sa i vorbim.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

zic ca-mi place

Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

m-am distrat copios

al meu sot ii canta la Gabriel cantece patriotice "traiasca duhul lui iancu..traiasca motul intre moti....." ma distrez de mor cand il aud.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Am fost la ecografie...
Am baietei mari, nu mai incape indoiala: 2600 si 2800gr (cu marja de rigoare) .Totusi, nu mi-a inspirat prea mare increderea dna dr...
Bine, nici copii nu au stat linistiti la masuratori
In fine, acum mai merg joi la dr cu care nasc, sa vedem ce imi spune si ea, poate ma programeaza si pe mine o data.
Am un burtzoi imens, de abia ma misc, am in continuare cei doi hemoroizi (bine ca nu dor), picioarele si gleznele umflate (le am normale decat dimineata, cand ma dau jos din pat, dupa 10 min, sunt la loc) si culmea, nu mai am contractii BH!
Babyblue, uite, eu spun: vreau sa nasc!
Vreau sa-i vad si sa-i tin in brate.Vreau sa le simt mirosul, pielea, sa se lipeasca de mine...sa le rontai piciorusele...

Tind sa cred ca este adevarata chestia ca baietii seamana cu mama.
Si la noi, sunt la :Babyblue, Roberta, Cristelle, Anaemi....

36+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Am fost la ecografie...
Am baietei mari, nu mai incape indoiala: 2600 si 2800gr (cu marja de rigoare) .Totusi, nu mi-a inspirat prea mare increderea dna dr...
Bine, nici copii nu au stat linistiti la masuratori
In fine, acum mai merg joi la dr cu care nasc, sa vedem ce imi spune si ea, poate ma programeaza si pe mine o data.
Am un burtzoi imens, de abia ma misc, am in continuare cei doi hemoroizi (bine ca nu dor), picioarele si gleznele umflate (le am normale decat dimineata, cand ma dau jos din pat, dupa 10 min, sunt la loc) si culmea, nu mai am contractii BH!
Babyblue, uite, eu spun: vreau sa nasc!
Vreau sa-i vad si sa-i tin in brate.Vreau sa le simt mirosul, pielea, sa se lipeasca de mine...sa le rontai piciorusele...

Tind sa cred ca este adevarata chestia ca baietii seamana cu mama.
Si la noi, sunt la :Babyblue, Roberta, Cristelle, Anaemi....

ei bine, tu vei avea 2 comori care sa semene cu tine.
abia astept sa vad ce nume le vei pune! te ai decis?

hai ca pe tine te iert, ca ai gemeni si sunt convinsa ca e super greu cu burtica...

eu ma rugam sa mai stea...sa NU mai aud ca va rugati sa iasa. am zis!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

grasani baietii lu' mama corry.

Stai ca acum mi-a picat fisa dna corry ca tu ti-ai sters albumul cu poze, sper sa nu ne privezi de placerea de a ii vedea pe mugurel si strugurel .

Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

abia astept sa vad ce nume le vei pune! te ai decis?

_

Cam da: Matei (este cel cuminte) si Iustin (cel nazdravan, care si-o are promisa)

P.S. Sper sa nu te deranjeze, dar imi place si mie muuult, numele Iustin!

Mergi la inceput