Cine a folosit sau foloseste MYLICON?

Cine a folosit sau foloseste MYLICON? | Autor: Gabbriela

Link direct la acest mesaj

Julian are 11 luni si 2 saptamani, dar cand avea 3 saptamani doctorul lui a zis sa ii dau 6 doze (0.3 ml/ doza) de INFANTS' MYLICON DROPS GAS RELIEF. Pe la 6 luni a zis sa ii dau numai 3 doze, iar acuma la 11 luni ia o doza pe zi. Deci de atata timp el tot ea aceste picuri, iar doctorul lui zice ca este ok si ca pot sa ii dau incontinuare ca nu il afecteaza cu nimic. Voi ce ziceti? O fi adevarat? Sa cer opinia la un alt doctor? Nu stiu ce sa fac... nu asi vrea nici sa il chinui si sa il las in dureri de burtica, dar nici nu asi vrea sa il fac sa devina dependent de picurii acestia. Daca stitzi ceva anuntzatzima shi pe mine. Va multumesc.
Gabbriela & Julian

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dcm spune:

de ce crezi ca julian are dureri de burtica? la virsta lui in mod normal nu ar trebui sa mai aiba gaze care sa ii dea dureri. bebelusii mici de tot au gaze din cauza imaturitatii sistemului digestiv si de aia se recomanda mylicon. eu le-am dat numai in primele luni si chiar si atunci efectul era discutabil (adica uneori lipsea). probabil ca poti sa intrerupi picaturile fara nici o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Stiu ca are dureri de burtica pentru ca am intrerupt o data timp de 2 saptamani si la doar 3 zile de la intrerupere a inceput sa se screme ziua si noaptea si deabea scotea cate un mic partz, imediat ce am inceput sa ii dau iara-si o doza seara inainte de culcare a inceput sa ii paraie funduletul si nu se mai maraia noaptea. Deci nu stiu ce sa fac, sa il las sa se invete sa faca fara ajutorul picurilor sau sa continui sa ii dau?
Gabbriela & Julian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alssa spune:

Eu cred ca a ajuns nitzel dependent de picaturile astea... Cu Clara am avut mari probleme cu colicii si gazele.. Si eu i-am tot dat la un moment dat Sab Simplex, dupa care mi-au zis toti ca odata si-odata trebuie sa se obisnuiasca si stomacelul, burtica, etc ale ei si singure, asa ca am sistat. Intr-adevar, 2 zile nu i-a fost foarte bine, dar ii mai faceam masaj la burtica, o puneam pe spate si-i ridicam picioarele si faceam gimnastica cu ele, citeodata apelam la jumatate de supozitor cu glicerina ca sa scoata gazele... Dupa vreo 3 zile, nu a mai avut aproape nimic. A inceput singurica sa faca pirtzuri si nu se mai chinuia deloc.
E cam mare pentru picaturi d-astea si parerea mea sincera e ca ar trebui sa incetezi cu ele si sa incepi sa-i dai mincarica normala si cit mai aproape de ce mincati si voi (ma refer la mincare gatita ofc) si ai sa vezi ca dupa citeva zile o sa inceapa sa fie ok...

Sanatate multa,

Alssa si Clara (11 luni)

http://trinity.bucharest.roedu.net/cgi-bin/photo/index.cgi

Mergi la inceput