s.auriu
Raspunsuri - Pagina 2
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanap85 multumesc dana,androix in antibiograma scrie rezistent la toate ...cu exceptia sumetrolimului parerile voastre conteaza pentru noi... multumim ca ne sunteti alaturi David (25.10.2006) ...Paul (15.05.2009) ..Anastasia ..(25.02.2011) |
Sumetrolimul mie mi se pare apa de ploaie, dar eu nu sunt medic. Acum ar mai fi ceva: antibiograma asta nu se face la toate antibioticele disponibile. Oricum e crucial sa mergi sa ceri parerea unui medic.
Bronho vaxomul se da cativa ani la rand. Eu le dau la ai mei de 2 ani, anul asta incepem a 3-a tura. Eu le dau asa: octombrie, noiembrie, decembrie, ianuarie pauza, februarie, martie, aprilie, cate 10 zile pe luna, aceleasi, dimineata pe stomacul gol. Alte persoane incep in septembrie si fac pauza in decembrie.
In primul an chiar am vazut rezultate bune, anul asta nu prea, ba mi-au mai pasat si mie fiecare muc fara exceptie. Sper la anul sa fie mai bine.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
oanap85 spune:
Androix mie medicul de familie mi-a dat sumettrolim dupa antibiograma,cum a zis ea ,asa scrie acolo...
parerile voastre conteaza pentru noi...
multumim ca ne sunteti alaturi
David (25.10.2006)
...Paul (15.05.2009)
..Anastasia ..(25.02.2011)
ruxandra_sb spune:
atata vreme cat nu face probleme ar tb lasat in pace
stafilococul auriu este prezent, mai mult sau mai putin, la mai toata lumea
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
Selene_Bunny spune:
Si Daria are, i-a iesit la exudatul nazal. Aceeasi recomandare am primit-o si noi, cat timp nu ne face probleme, sa il lasam in pace, sa nu "umflam" copilul cu antibiotice. Din cauza stafilococului, i-au aparut constant, o perioada (acum vreo doua luni, parca), furuncule, pe fundulet si pe picioare. Trecea unul, apareau altele doua. Am fost la dermatologie si, din pacate, nu i-a putut face punctie pentru a recolta secretie si a crea un vaccin specific, pentru ca era "capul" prea mic. Ne-a dat unguent de aplicat local, plus mi s-a recomandat spalarea separata a hainelor ei (ceea ce oricum faceam de cand s-a nascut) si calcarea cu fierul fierbinte a tuturor hainutelor care intra in contact cu zona de piele afectata: lenjerie, pantalonasi, prosoape. De cand i le calc, nu au mai aparut acele furuncule.
Prosop separat, igiena impecabila.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
cristinuk@ spune:
furunculele sunt probleme poate sa fie doar o coincidenta ca de cand ai inceput sa le calci nu au mai aparut stafilococul este in corp si isi face de cap cand gaseste un teren slab pe fond de boala sau lipsa de vitamine toata familia ar trebui imunizata pt ca exista purtatori sanatosi care il transmit si la unele persoane cu fond alergic sau organism slabit poate face mul mult rau
am pomenit de broncho vaxom pt ca el actioneaza ca un vaccin are in compozitie acest stafilococ pe langa altele
si nu inteleg de ce odata stiiut ca esti purtator de asa ceva sa nu faci nimic pt al stopa si al imprastia cu buna stiinta in comunitate
Danuta1979 spune:
Cristinuk...wow...mai pune si tu punct si mai fa propozitii ca mi-a fost tare greu sa urmaresc ce ai scris.
Cu furunculele...si eu am avut tot din cauza stafilococului si le-am oprit cu oxacilina...dar asta a fost acum multi ani. Cu scapatul de stafilococ nu e asa simplu cum s-ar crede si asa e, mai mult de jumatate din populatie il are dar se activeaza doar atunci cand prinde teren sensibil si imunitate scazuta. Sunt nenumarate discutii pe net plus tot felul de variante homeopate pt. cine vrea sa incerce si asta. La exudat nazal l-am gasit si eu ultima data. Multa sanatate!