Gravidutze si mamici de Cluj - 175

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

No,Ioana, pune-ti-va pe treaba,hihi, ca bona aveti deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihalav spune:

http://www.activitaticopii.ro/jocuri_12_24_luni

pentru cine are nevoie!! ca vine toamna-iarna, si statu'-n casa, barba-cot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Meli,ai fost la control?

Miha, am intrebat educatoarea daca s-a pus in functiune retetarul propus de AH. Cica nu, ca nu au fost parintii de acord Eu nu am fost prima saptamina, cind s-au facut sedintele... si cica au citit meniul si suna ciudat de ex sfecla la cuptor cu pulpe de pui, ca nu maninca copiii asa ceva. Adevarul ca nici eu nu fac acasa asta, dar la gradi poate s-ar imbia copii unii pe altii. Putem lua ca model acasa retetele astea, ca nu le vad implementate in gradinite prea repede.
Meniul de la gradi lui P suna foarte bine si maninca... asa ca merg pe mina lor, nu ma apuc de revolutii, ca si asa atitea vociferari au fost in perioada asta pe acolo, pe tot soiu de motive... fondul graditei, prea multi bani, prea putini...
Patrick deja are muci. dupa 2 zile. deja expectoreaza, a inceput direct asa, sper sa treaca.

Va pupee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MIHA multumim de link
IOANA sanatate la puiutz
nu mi place sfecla deloc ...dar e foarte ok pt cine o poate papa ,are multe vitamine

astazi am fost la control ...deci 100% baietel ...asa ca trebuie sa ma apuc de cumparat hainute de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare fete!

mai, de cand a inceput gradi parca am si mai putin timp...

asa ca rapid:

miha, tocmai a fost azi tanti la mine, mi-a facut o curatenieeeeeeeeee...ioi, ce bine e...pacat ca la noi nu prea tine ordinea, ca cu 2 nazdravani... a zis ca mai ia la curatenie, asa ca daca vrei poti s-o suni, iti dau nr:

Liana - 0744223610 (o sa-ti placa, poti avea incredere deplina in ea, e super ok)

Ioana, vacanta...hmm, ce dor mi-eeeeeeee....vrem poze!!!!

Alex, ma bucur ca a ramas baietel...hihi...

Raluca, varsta asta e critica, sigur, nu toti se manifesta la fel, dar crizele de eprsonalitate fac parte din programul tuturor, mai mult sau mai putin... sanatate la pui! si noi inca cu tuse si ceva muci...

Meli, cum sunteti voi?

Ramona, la ce gradi merge Bea?

pup fetele! sper sa pot reveni maine!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihalav spune:

Mersi, Andreea,, am sa o sun zilele astea.
Felicitari, Alex, abia astepti sa faci cumparaturi, vad... Cred ca trebuie sa fie interesant dupa atatia ani de ochi format ca mamica de fetita, sa schimbi perspectiva... ma rog, pt primele achizitii e mai putin vizibila schimbarea.
Apropo de mancat sanatos... voi ati auzit ca - cica- tot mai multe cazuri problema de dezvoltare/ pubertate precoce la fetite [ si baietii sunt afectati, intr-o masura mai mica]- datorita consumului de carne [pui in special] injectata cu hormoni de crestere? Incepe sa ma ia cu batul cand ma gandescca parca orice facem nu iese bine-bine... Cazuri la noi si in afara. Recomandari de-ale medicilor sa reducem/ inlocuim puiul din comert, cu ...... puiul bunicii :) cine-l mai are - pe pui sau pe bunica :)
Sanatate, Ioana! Patrick! ma ingroziti cu gradinitele astea, imi vine sa ma fac casnica, sa nu mai mearga copilul niciunde. exagerez, evident....
puuuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Miha, nu vezi solutia, daca nu te ajut eu: sa te faci casnica si sa cresti pui de casa! Impusti 2 iepuri deodata))
Si eu cunosc 2 mamici care au fetite carora le-au crescut putin sinii pe la 2 ani, iar la una i-a aparut si par pubian. Aici nu mai stiu cum a evoluat problema.

Eladeea, cind vine tanti la curatenie, cum e prin casa ta? Adica... eu am haine peste tot... ca nu mai ajunge R sa faca curat si nici eu, acum cu gradinita, ajungem seara in casa, cind nu stim pe ce sa punem mina... Adica e adunat de prin casa cind vine?
Iti face si in dulapuri curat?

Gabi, cum e la gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Buna, fetelor!

Va salut si eu in graba mare, ca timp...aproape deloc.

Si Daria a stat 3 zile acasa, a facut temperatura mare sambata seara-noaptea si putin rosu in gat. De luni n-a mai avut deloc temperatura.

In legatura cu alimentatia sanatoasa - chiar ma gandeam: incercam sa-i alimentam pe cat posibil sanatos, dar in ziua de azi nici nu stii ce-i cu adevarat "sanatos". Avem noroc, socrii tin pui si atunci ii oprim in totalitate pentru Daria. In rest, sunt bucuroasa ca nu mananca chipsuri, pufuleti cu tot felul de arome, sucuri acidulate, bomboane. Cateodata tic-tac sau cate un cappy, sunca de pui.

MELI - N-am uitat, dar nu am reusit sa ma organizez.Te sun cat de curand.

Va sarut pe toate si un weekend linistit alaturi de copilasi si sotiori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare fete!

Miha, ok draguta...

Ioana, la mine e permanent dezastru...jucarii prin toata casa, haine peste tot, uneori din lipsa de timp le adun pe toate si le 'arunc' undeva, pana le vine randul sa le strang... cand vine tanti la curatenie, le strang, cum am zis, si le pun undeva, ca sa aiba spatiu de miscare... in dulapuri nu face pt ca nu i-am zis, adica acolo prefer sa-mi bag doar eu nasul.. nu ca nu mi-ar placea sa le 'rezolve' altcineva... face cam ce zici tu... dar credeti-ma, e mare lucru sa ai ajutor de genul asta...asa mult imi place cum arata casa dupa ce pleaca ea...(evident ca nu tine mult, dar na...)

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

saluti

ANDREEA cat ii dai pe ora ?
eu si T lucram f intens la capitolul curatenie ,fac tot ce pot sa o invat sa fie ordonata ...nu se mai poate sa termin curatenia intr o camera si sa ma apuc de alta ...ca la toata lumea si la noi ...o gramada de jucarii ,o parte din ele le am si pus intr un sac si le am dus in beci pt vreo jumatate de an

MIHA de cand am aflat ca voi avea baietel ma tot uit la hainute de baietei ,dar sincer asa de putine sunt comparativ cu hainutele care se gasesc pt d soare ....oricum ne descurcam

in 2 saptamani o sa aducem vreo 30 de gaini pe care desigur le vom creste la Ciurila asa ca ladys va poftesc la ciorbe sanatoase ,fripturi ,oua etc ....nu glumesc ....aaaaa si daca sunteti doritoare de lapte de capra ,branza de capra (care e f f buna) va astept sa papati ....gratis

Mergi la inceput