Gravidutze si mamici de Cluj - 175

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Raluca nu vreau sa te dezamgesc,si noi am fost in primavara la Nitu,pt tratament homepat,ne-a dat brad,mesteacan si maces,si oscillo,a facut 3 luni,dar dupa prima saptamana de gradi,a facut o forma urata,care a tinut-o 3 saptamani,apoi a mai mers o saptamana,si a fost suspecta de otita.8 saptamani mi-a tot tusit.Dupa aceea n-am mai dat-o ca trebuia sa nasc.Asa ca...sper ca voi sa fiti mai norocosi...dar toata lumea spune ca asa va fi pana isi formeaza imunitatea,adica cam un an...apai sa ti copilul 1 an tot bolnav...mi se pare cam aiurea.Eu am inceput sa-i dau laptisor de matca pur...zice ca e foarte bun.Acuma vom vedea.Mi-e asa de groaza.Si de la ea ne-am imbolnavit toti atunci,inclusiv bunicii.Foarte rau..Sper sa fie bine...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 38+Raul

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ramo de bolile astea mi si mie groaza. Acuma stiu ca si daca ia homeopate o sa se imbolnaveasca, da vreau sa vad daca-i pot da antibiotic in caz de ceva si dupa-aia sa reiau homeopatele. Acuma am auzit ca si homeopatele astea trebuie date la intervale regulate de timp si la gradi is convinsa ca nimeni n-o sa stea cu ochii pe ceas sa i le dea da o sa discut cu ea sa vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ANDREEA - Tare m-am bucurat ca ne-am intalnit, mai ales ca Daria a avut un partener de joaca extrem de atent si gentil. I-am studiat si eu in tacere si chiar discutam cu D. ce interesant interactioneaza ei de la varste asa de fragede.

Daria era suparata ca fetele mai mari au exclus-o din jocul lor. Fetitele respective i-au aruncat papusica de pe balansoar si atunci ea s-a suparat, iar cavalerul Eric a consolat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

In ceea ce priveste imunizarea, eu i-am facut Dariei un preparat din catina, laptisor de matca, miere de albine, propolis.Sa speram ca va functiona. Ii dau cate o lingurita pe stomacul gol, dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihalav spune:

"E Lalu, nu Lula"! A spus Mara azi. adica, "E soarele, nu luna!"

Salve, fetele, la noi zilele trec fff asemanatoare, sunt dezamagita ca Heidi nu si-a reinceput clubul de copii- voiam sa merg acolo cu Mara, sa incepem o socializare oarecare, mai constant... in vederea unei gradi/cresa pe la primavara... in rest, nimic. Suntem tot noi 2, fetele, imi vine sa-mi bag..piciorul, in proiectul vietii Italiei. Mara vorbeste intr-una [cand nu are concurenta], cu un vocabular bogat, verbe, constructii elaborate [hahah!] si ne distram cu astfel de exprimari. E totodata fff solicitanta, caci a intrat parca intr-un doalog perpetuu, vorbeste mereu si asteapta sa-i raspund. Daca am incercat sa mai mormai, din cand in cand, "ihi-ihi", ma imita... si am lasat-o balta. Asa ca, vorbim amandoua intr-una, eu pe seara sunt ragusita, cu laringita mea cronica acum destul de acuta.
Dar suntem sanatoase si vesele.
Va pupacim,
Mi & Ma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Lalu, lula! ))
Foarte dulce Mara! Miha, dar tu de unde stii traducerea?
Noi bine, nu stiu cum nu mai apuc sa scriu. SInt inainte de concediu si nu imi sta capul. Am avut si un examen la servici, nu greu, dar consumator de energie si timp.
Patrick bine, se cam da in spectacol, dar trece si perioada asta. Imi spune ca "Nu stiu ca asa sunt copii, mai neasculattori? SI baietii mai mult decit fetitele. Ca fetitele sunt mai acultatoare."

Gabi, ai inceput treaba?

Alex, ce face burtica?

Eladeea, unde ati dormit in Serbia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

mihalav eu am fost cu Julia cand era mai mica la Happy Kids la clubul juniorilor.Uite aici

ioana nu se termina perioada cu neascultarea nici dupa 4 ani? Si sa stii ca si fetele pot sa fie neascultatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihalav spune:

Merci, Lilly,

Le am scris saptam trecuta s aintreb daca fac ceva, nu am primit nici un raspuns, m-au cam iritat pe tema asta. Am sa sun sa vad daca se deruleaza.

Ioana, imi arata luna, si o numeste: Lula. Asa am invatat despre Lula. Apoi, in alta zi, in carte, mi-a aratat soarele si mi-a spus : E Lalu, nu Lula. Simplu, copiii sunt buni educatori:)

Fetelor, ma intereseaza o tanti care sa ma ajute cu curatenia 1/ saptamana. Stii ceva? O dna pe care sa o stiti/ cunoasteti... Merci tare.

Acum gatesc manzat, care cred ca este vaca batrana... MAra pe cale sa se trezeasca, ne asteapta Babes iar... va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

salutare
IOANA bb e f bine si f strengarel in proportie de60% saptamana viitoare sunt programata pt triplu test ,sper sa am rabdare pana marti la programare desi nu prea cred :)ca stau pana atunci si nu mi mai fac nici o eco :)
VICTO si mamarutei mele ii creste f repede piciorusul ,asa cum ziceai si tu prin martie aprilie i am cumparat 2 perechi de pantofi ,tenisi ,2 p.sandalute si nu i mai sunt bune asa ca trebuie sa i cumpar iarasi
ANDREEA intradevar f faina zona ,ma bucur ca v ati distrat si totul a fost ok ,se pare ca si baieteii tai sunt f buni prieteni ...de abea astept sa vad cum T se joaca cu bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MIHA scumpa mititica ta cu "lula ",si T ma imita deseori,sunt asa de scumpe ...aseara ne am "certat"putin si mi zice"mami iti mai dau o sansa sa te joci cu mine" imi venea sa o mananc asa draga mi a fost
KITZY cum a fost cu gradi?
ANDREEA(Daria) intradevar un adevarat gentelman baietelul Andreei

o zi frumoasa dragelor

Mergi la inceput