Gravidutze si mamici de Cluj - 175

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ce groaza mi ca incepe gradinita......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

kitzy - cu siguranta ca va fi bine!

o seara placuta tuturor!

Oana si printesa inimilor noastre Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

La multi ani, Co!

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

meli, doamne ajuta sa fie bine!

La multi ani! pt Sara si Co. Sa fiti sanatoase si mereu vesele!

sunt pe fuga.

din 15 sept incep serv, in nov-dec am iarasi sesiune de examene urate, multe, materie multa..

baietii sunt in genere bine. de bolnavi nu i-am avut de muuuult. oricum mie nu mi-e groaza de anul ce vine, ca deja nici anul trecut nu a prea fost Stefan bolnav atat de des.
mihai merge, mananca cat de mult se poate-are o burticaaaa..e f sociabil, se baga intre copii :) normal ca pe mami o iubeste si o pupa cel mai mult :) de vorbit nu prea, dar are vreme.

stie cineva ceva cazare ieftina in cj? ma intereseaza pt fratele meu-sa speram ca si-a gasit de lucru-luni merge sa isi faca analize, sa semneze contr. de munca si l-ar interesa ceva eu stiu..camin..la camine de liceu oare il primesc? aveti idee?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Fetelor, stiti cumva un pediatru homeopat bun? Diana tot des se imbolnaveste si i-as face o cura de homeopate pentru un pic de imunitate. De exemplu dupa ultima raceala o saptamana a fost bine si acuma iar e racita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

La Multi Ani, Sara!!! O viata frumoasa si plina de noroc!

LA Multi Ani, Co cu intarziere si Paula pt maine, ca nu stiu daca intru ! Sa fiti sanatoase si voioase mereu!

Paula felicitari pt micul-mare mancacios! Ce putin mai ai pana incepi jobul, ce faci cu Mihaita?

Raluca tu trebuie sa fii increzatoare legat de gradi, ca sa-i transmiti si Dianei siguranta! Ajuta si sa va plimbati seara pe langa gradi si sa-i povestesti ca seara pleaca toti copiii acasa si la fel va face si ea, ca sa reduci din sentimentul de abandon, sa povestiti doar in note vesele si despre posibilitatile de a cunoaste alti copilasi, jocuri/jucarii. Oricum se va adapta mai repede decat crezi, asa sunt ei mereu plini de surprize.

Mie nu-mi vine sa cred ca in 2-3 zile vine toamna, a zburat parca vara asta, noi am fost foarte des la tara si am luat cumva o pauza de la tv/calculator, ceea ce ne-a priit. In rest copiii bine, cresc si ma bucur de fiecare secunda de ei si impreuna cu ei.

Aveti idee unde se fac analize pt Ig-urile de borellia, oare avem vreo sansa sa le facem gratuit? Pe Ana a muscat-o o capusa acum cateva saptamani si in septembrie trebuie sa-i fac analizele...cred ca va fi totul ok, dar mai bine sa fim siguri.

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

Saluti tuti !
Sosit-am si noi din concediu, destul de reusit ,cu incidente din partea lui MI care a sarvit o insolatie nu stiu cum ca a fost suprer protejat da asta e si cu David care a facut o adevarata vacanta la UAI si m-am temut ca o sa maanance si vreun turc ca nu il mai puteam satura. Eram dezastru la masa unul plangea de ce nu ii dau sa manance iar celalalt de ce ii dau sa manance. Cert e ca lui David ii place mancarea oricare si oricand doar sa nu fie calda, iar lui MI nu ii place nicicum si arata de parca e insirat pe ata zici ca nu ii dau veci mancare.
Activitatea e slabuta pe aici semn ca e inca vara , Elena aveti deja 4 luni....zboara timpul.
Meli , doamne ajuta, va fi bine ai sa vezi.
Alex frumoasa burtica si mamica.
Seidana de ce nu mai mergi la Sbarciu daca pot sa te intreb?

Si pe principiul ''calatorului ii sta bine cu drumul''de vineri pana luni o taiem la Barcelona in prima mea iesire fara ''plodaraie'' scuzati copiii de cand ii am ca nici nu stiu daca o sa mai stiu respira,merge,dormi, manca etc.fara ei . Sper sa fie ok si pt ei si pt mine fiindca sunt exagerat de dependenti de mine . Si reciproc.
O noapte frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

Incerc si eu sa pun poza...

Mergi la inceput

DIANA - poate te va ajuta dr de familie cu informatii referitoare la locul unde se face analiza respectiva. Ma bucur ca ati avut timp sa va relaxati si sa va umpleti de energie...

Oare cand incepe oficial anul scolar (gradinita)???

Mergi la inceput

LA MULTI ANI FERICITI, PAULA alaturi de cei dragi tie!

Mergi la inceput