2011 - 2012 : Clasa I [2]

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Multumesc mult Noa .

Am retinut: caiete Tip I, PILOT Frixion de 0.7, caiete de la PIGNA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata, mamici de bobocei!
manuelacrina, bine ai venit la noi! 119 inscrisi pt. 4 clase, zici? Stai sa vezi la noi belea: 181 inscrisi pentru 4 clase...

Noi avem ghiozdan de la Disney si e f. frumos, cel putin eu asa zic - dar nu e luat de aici, ci din Italia si n-am vazut pe site-uri modelul, nici nu stiu cat a costat, ca e cadou de la bunica. Al nostru a trebuit sa fie musai cu printese.

sunnyday, da, la noi oferta e last minute! Mai solicitat e un domn invatator, la care am inscris-o si noi pe Iustina, are in jur de 35 de ani si doar recomandari excelente, lucreaza mult cu copiii prin joc, ii scoate mult la aer, face multe activitati extrascolare cu ei, iar copiii sunt f. apropiati de el. Dar se pare ca sunt doar vise din partea noastra ca vom ajunge in clasa lui, din ceea ce am auzit. Am vorbit si cu d-lui, dar spune ca nu depinde de el si nu ne poate ajuta cu nimic.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Nici la scoala 97 unde am inscris eu fetitza nu s-au format inca clasele (la inceputul lui septembrie se vor afisa).
Insa directoarea ne-a spus de la inceput ca nu se pune problema sa nu fie acceptata la aceasta scoala, numai ca nu se poate stii dinainte la ce invatatoare va fi.
Lista cu rechizite o vom primi in prima zi de scoala la sedinta.
Uniforma va fi negru sau bleumarin cu alb, dar exista posibilitatea ca parintii sa aleaga alte culori pt clasa respectiva.
Eu sper sa fie gri/alb/rosu. Mi se pare f frumoasa combinatia si mai vie decat cu negru sau bleumarin.

Mergi la inceput

Lora, exista un asemenea invatator ?!!! sa-i scoata mult la aer si sa-i implice in activitati extrascolare ?!! Multa bafta sa ajungeti la el !

... eu nu inteleg cum de scolile primesc la inscriere un numar de copii cu mult peste numarul de locuri ?!?? ... pe ce mizeaza scoala ? ca i se mai aproba infiintarea de clase noi sau cresterea numarului de copii la clasa ? oficial stiu ca sunt 25 de locuri intr-o clasa. Si ce criterii aplica sa-i selecteze pe cei care totusi raman ? Si nu se gandesc deloc, ce va face un parinte cu un copil "respins" care primeste certitudinea asta in 12 septembrie ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Multumim de idee cu caietele..retinut si eu: PIGNA!

Manuelacrina - vrei neaparat ghiozdan Herlitz? La pag 14 am pus poze cu ghiozdanul nostru: e roz cu fluturasi insa e de la McNeill, colectia Butterfly. E solid bine si compartimentat. Nu bag mana in foc ca mai gasesti, noi il avem de mult timp luat de la Metro, dar macar poti cauta daca vrei neaparat.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Multumesc pt lamuririle cu invatator/institutor, chiar nu stiam denumirile.

manuelacrina, nu s-au definitivat listele cu cei inscrisi deoarece:
1. cadrele didactice sunt in vacanta si abia dupa 1 sept incep activitatea
2. (probabil) la unele scoli se mai accepta inscrieri

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Frumos ghiozdan aveti eveline sa-l poarte sanatoasa !

... nu vreau neaparat de la Herlitz, dar vreau unul solid, cu intaritura, impermeabil, compartimentat, cu burete la spate, cu partea de jos tare, cu bretele late ... si roz (eu prefer un roz inchis).
La metro din Baneasa ghiozdanele aratau jalnic...
... mai caut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Mamici de bobocei, ma bucur ca v-am reperat.
Va urez succes in meseria de mamica de bobocel iar boboceilor, le urez sa fie sanatosi si cu note mari!

Aici avem o serie de articole care vi se adreseaza, merita sa le cititi:

www.desprecopii.com/info.asp?id=1829" target="_blank">Cum pregatim copilul pentru clasa I ?
www.desprecopii.com/info.asp?id=516" target="_blank">Copii avantajati la scoala si in viata
www.desprecopii.com/info.asp?id=2319" target="_blank">O alta toamna, un nou inceput... de scoala

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

desprecopii, multumim mult!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

Citat:
citat din mesajul lui manuelacrina

Frumos ghiozdan aveti eveline sa-l poarte sanatoasa !

... nu vreau neaparat de la Herlitz, dar vreau unul solid, cu intaritura, impermeabil, compartimentat, cu burete la spate, cu partea de jos tare, cu bretele late ... si roz (eu prefer un roz inchis).
La metro din Baneasa ghiozdanele aratau jalnic...
... mai caut !

Vecina noastra a avut anul trecut ghiozdan asa
http://www.jucariisijocuri.ro/rucsac-anatomic-princess-1.html
E gen cutie si are burete pe spate.

Mergi la inceput