2011 - 2012 : Clasa I [2]
Raspunsuri - Pagina 17
szivarvany spune:
la noi sunt multe librarii unde gasesti si fise,registre&co pt contabilitate si cu rechizite de tot soiul- am vazut ca au pus marfa noua cam peste tot zilele astea.
eu nu ajung in hypermarketuri
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
TOMALAVINIA spune:
Mamagiuliei ptr subiect!
Imi puneam intrebarea fireasca cum sa ma pregatesc mai bile ptr scoala si sa o pregatesc si pe Maria, care inca zice ca va merge la gradi nu la scoala.
Unde ai inscris-o pe Giulia?
szivarvany spune:
aici langa noi, la gen.16, in cls.I C
voi ???
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Naty spune:
Fetelor am doua intrebari:
- pixuri minune se gasesc numai on line sau pot sa le iau si din librarii?
- am adus-o pe Ioana acasa asa ca diseara mergem sa luam masuri pentru uniforma; voi cate obiecte ati luat din fiecare? Adica ati luat mai multe fustite/camasi/veste/sacouri?
Eu ma gandeam sa ii iau o fustita, o vesta si vreo 4 camasi. Cred ca sacou nu ii iau, mi se pare tare incomod. In schimb, o sa ii iau cateva pulovarase in culorile uniformei (gri, alb, rosu).
Noa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Naty Fetelor am doua intrebari: - pixuri minune se gasesc numai on line sau pot sa le iau si din librarii? |
Au la Carrefour,am luat eu ieri.Cel de 0.7 costa 14 lei.Mai exista si de 0.5 dar nu e bun pentru copii,nu-l pot tine bine in mana fiind foarte subtire.
LoraG76 spune:
Ieri am fost si noi cu alte treburi la Bacau si-am intrat si in Real. Prin urmare, am cumparat tot ce-am crezut ca mai e necesar unui copil la scoala. Nu va zic ca, atunci cand s-a vazut fiica-mea intre atatea coperti colorate si etichete si culori, am mai achizitionat cate un rand...dar imi placeau chiar si mie, dap-oi ei! Printre altele, am gasit si borcanel cu capac pentru pictura. Acum 'om mai vedea ce ne va cere invatatoarea dar sper sa nu mai avem f. multe de cumparat.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
eveline spune:
Noi am luat 2 camasi albe...si atat...deocamdata. Intentionam sa luam un sarafan, am vazut unul asemanator cu viitoarea uniforma pe care, probabil, o vom face toti parintii in acelasi loc. Pana va fi gata, au voie sa mearga cu orice...eu intentionez sa iau acest sarafan care, mai tarziu sa-mi serveasca de schimb in caz de extrema urgenta. Mai vreau sa iau o pereche de pantofi si un trening.
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
roxanaz spune:
eu am luat mai tot, in afara de ghiozdan, caiete cu foaie alba, plastilina si planseta, pensule noi ( ca pe cele de-acasa le tot lucreaza mandra mica).
am luat coperti incolore, desi mi-a placut ideea cuiva dinainte, cu o culoare pentru o anumita materie... cred ca le pot schimba in timp.
ne trebuie si coperti ptr manuale? (adica se mai poarta copertile la manual?)
uniforma: am luat o pereche pantaloni, 2 camasi, 2 tricouri, o cravata, o vesta. (parca... [:])
R
LoraG76 spune:
Na, ca de plastilina si planseta am uitat.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)