Ziua portilor deschise...

Ziua portilor deschise... | Autor: Rufus

Link direct la acest mesaj

...Flotila 90 Transport Aerian "comandor Aviator Gheorghe Banciulescu".
Un eveniment deosebit, pe aeroportul militar Otopeni; lume multa, avioane, elicoptere si tehnica de lupta expuse si asaltate de curiosi, gazde amabile, pline de informatii, oameni care scotoceau orice coltisor de avion si, bineinteles, o plimbare cu ultimele achizitii, avionul C27 J Spartan. Sute de oameni, copii, bunici s-au imbarcat precum trupele militare si au survolat imprejurimile, cu bucuria si linistea unui carusel dintr-un parc de distractii. E drept, nimic nu seamana cu vechile avioane, totul e modern, pilotul meserias...
Am zburat pentru prima oara in viata mea, dar am fost cu familia si prietenii mei si mi-a fost mai usor.
O lume destul de discreta, putin cunoscuta, dar deosebita. Oameni normali, dar cu responsabilitati uriase. In mainile lor, totul pare asa simplu. Scriu randurile astea pentru a le multumi pentru ceea ce sunt si ce fac.
O zi perfecta!

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Poze?

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

ce pacat ca am aflat abia acum....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Buna, impartasesc si eu experienta minunata traita sambata, multumesc tuturor celor care au facut posibila o zi minunata cu oameni deosebit de calzi, calmi, cu rabdare sa explice la copilasi si sa raspunda la orice intrebare nastrusnica. Multumiri speciale comandantului de nava care ne-a oferit posibilitatea de a zbura cu SPARTAN-ul..si de a sta in cabina pilotilor in timpul zborului unde perspectiva era minunata...fetita mea a fost incantata ca toti ceilalti care au trait experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Poze aici:
http://good-times.webshots.com/album/580606385ZbxQmC?vhost=good-times

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

acu' am vazut si eu din foto..super..si comentariile tale pe masura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Rufus , mi-a placut descrierea ta, intr-adevar asa e lumea asta, iti confirma o fiica de pilot de supersonice care trait 17 ani printre avioane (MIG-uri)....sigur, exista si momente dramatice, am trait si din astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Iti multumesc Rufus ca ai impartasit cu noi aceasta experienta frumoasa.Imi pare rau ca nu am stiut mai devreme,as fi vrut sa ii duc si pe manjii mei .Cine stie, poate se lipea pasiunea bunicului de unul din ei.

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput