LMA Raul -Delfinasi in sarbatoare(162)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

salutari

michelle, eu am luat o lampa de veghe care cica emite ultrasunete impotriva insectelor. Asta daca e sa crezi ce zice pe prospect. Cert e ca nu avem piscaturi de tantari inca.

biscuiti am mai luat de la Organix, dar imi e teama sa ii dau pentru ca e haplea si ii baga tot in gura

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Fetelor, ati mai pus site-uri cu juacarii, nu am salvat niciunul.. Pls, vreau si eu!

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Aelita , deci chiar m-ai facut sa rad. Poate daca nu era vb de verigheta, nu se potrivea asa bine. Asa, tb sa recunosc ca "subconstientul" meu e destept...si eu mi-as arunca verigheta, si as pleca unde as vedea cu ochii...libera si independenta
I-am zis doar la Cosmin, daca aspira sa fie un pic atent...nu ma stresez f tare.
Ei Cristina, hartiute din astea zeci am cautat si eu...si Cosmin s-a saturat de mine...nu o data l-am stresat ca mi-am pierdut portofelul si il trimiteam inapoi la magazine sa vada daca nu l-am lasat acolo, si eu de fapt nu il luasem de acasa

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze 1 AN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Aelita , deci chiar m-ai facut sa rad. Poate daca nu era vb de verigheta, nu se potrivea asa bine. Asa, tb sa recunosc ca "subconstientul" meu e destept...si eu mi-as arunca verigheta, si as pleca unde as vedea cu ochii...libera si independenta
I-am zis doar la Cosmin, daca aspira sa fie un pic atent...nu ma stresez f tare.
Ei Cristina, hartiute din astea zeci am cautat si eu...si Cosmin s-a saturat de mine...nu o data l-am stresat ca mi-am pierdut portofelul si il trimiteam inapoi la magazine sa vada daca nu l-am lasat acolo, si eu de fapt nu il luasem de acasa

Am implinit un anisor!!!

poze 1 AN

Paula, am ras cu lacrimi cand am citit
Copiii mei nu vor sa doarma azi, eu sunt rupta de somn si ei se joaca si se hlizesc unul la altul si Teo imi zicea- mami, mai ai un pic de treaba, stiu eu, sa ne jucam si noi singuri Adica, delicat, ma da afar din camera lor!! Cand a trecut timpul asta! Ce baieti mari am!

Mergi la inceput

Astazi, sunt terminata, ma simt ca in filmele cu prosti, asa de rzsu plansu- citesc in mesajul lui lauri_ca- am fost singura in wk- si ma gandesc, ce tare a fost singura la wc!! deja o invidiam! ce vis am eu, sa merg singura la toaleta

Mergi la inceput

Aelita, imi place f mult latura psihologica! Parca ai studii in domeniu, te pricepi la oameni si ai si un mod atat de fain de a comunica, fara sa judeci, asa.. cu blandete.

Puiutz, ti-am vazut comoara!

Uituce, habauce? Eu intr-o seara am luat tel sa le duc in dormitor. Cand eram in pat, ma intreaba sotul de ele, eu cad pe ganduri. Pun mana pe tel fix si sun pe al meu. Suna din bucatarie, din COSUL DE GUNOI!!! Nu eram nici pregnant, eram doar eu . Astea de ma duc sa beau apa si uit sa fac asta si imi gasesc alte ocupatii sunt la ordinea zilei, lista e luuunga! Bine ca nu uit sa hranesc copchilu'.

Rubia, femeia aia e &$*#()#, soacra soacra, dar in dementa ei nu s-a gandit ca e nepoata ei? Ca ar trebui sa se ingrijeasca de BINELE nepotelei? Eu ii spuneam vreo doua! Adica una-i cand ii dai fara sa stii ca nu-i ok si alta-i sa faci sport national in a da pe ascuns. E urat, rau pt puiuca mica! Clar nu are ce cauta singura cu Tania, cine stie ce o mai casuna sa incerce?

La mare, la soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mi-a gasit Cosmin verigheta...era in pat!! Nu e prima data cand o dau jos noaptea...si nu-mi iese singura.
Na, si voiam sa imi fac alta mai frumoasa. La urmatorul barbat!!!
No bine tu fetele, chiar m-am linistit...ma gandeam sa ma duc la un control la neuro, ca uneori am impresia ca simt si mirosuri...si de cand ma uit la Anatomia lui grey, ma cred mare dr si credeam ca am anevrisme cerebrale. Corelat si cu pb de memorie, era chiar o pb mare. Dar daca nu sunt singura...m-am mai linistit.
Cristina, tu pb cu memoria? Vedeti si ce greu reactionez... De abia acum mi-am dat seama ca Cristina e cea cu hartiutele pe care nu le gaseste!!! Ea care stie ce a mancat fiecare delfinas acum o lunaAntonia cred, ca tu intrebai de poze cu Raul...la semnatura mama!!
Bambi, sigur nu sunt insarcinata!! Nu am scuza asta!!

Am implinit un anisor!!!

poze 1 AN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissteo

Astazi, sunt terminata, ma simt ca in filmele cu prosti, asa de rzsu plansu- citesc in mesajul lui lauri_ca- am fost singura in wk- si ma gandesc, ce tare a fost singura la wc!! deja o invidiam! ce vis am eu, sa merg singura la toaleta

Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007)

Cunosc sentimentul..

La mare, la soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Citat:
citat din mesajul lui crissteo

Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007)

Cunosc sentimentul..

La mare, la soare!

same here... eu daca n-am doi spectatori odata, unul sigur am...deja m-am obisnuit...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP 2

ERIC SI FILIP 1

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput