LMA Raul -Delfinasi in sarbatoare(162)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Anca, primim cU placere orice pupatura virtuala sau nu. Si noi va pupam. Pana acum era murdara apa si in oras? Ca de obicei e curatica. Mara azi nu mai vroia sa iasa din apa, si mie mi se parea rece, nu am rezistat decat cateva minute.

Catalina, la multi ani!!
Victor, la multi ani si tie!
Acum vad ca e trecut de 12 dar daca ati stii cum imi merge netu m-ati intelege :)

Mi-e somb de mor si au venit nasii marei la noi. Trebuiau sa vina de pe zi dar au ajuns pe la 10 si ceva. Pana la urma m-am scuzat si m-am retras dar nu mai putem. Au venit si cu fetele una 2 ani jumate alta 4, si nu prea au limite, sunt obositoare. Bine, na, copii..

Nu-mi mai amintesc ce am citit.
Ah, cristina, si eu mor dupa copilul meu, mai ales cAnd vine grabita assa spre mine si ma ia in brate ai face aaaaa :)) apoi ma gandesc ca o sa fie doi care ma vor lua in brate si mai bine ma simt.

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

LA MULTI ANI, RAUL!! scumpic si neastamparat, serios si istet! sa cresti mare si s-o bucuri pe mami in fiecare zi!!

LMA Mihai

LML Florentin

LA MULTI ANI, mami racusor, sa ai o viata minunata si plina de impliniri! esti o mama devotata, cu multa putere si vointa, o luptatoare si o prietena buna! te iubim!

LA MULTI ANI, mami nela sa ne traiesti multi ani fericiti si sa ne mai povestesti de voi, cand ai timp!

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!
Raul Ionut
Mihai

La multi ani,mamici dragi !!
RACUSOR
Nela_didea

Felicitari pt 11 lunite ! Florentin Andrei

PAULA ,felicitari,sa-ti traiasca baiatul !!

MIRELA,superbi copilasii !!! ce mari s-au facut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Buna dimineata!

Va dau eu azi cafea, cappuccino, moccacino, care cum doreste!

Eu sunt treaza de la 7, m-a trezit Bogdan ca (iar)ii curge sange din nas...Sunt tare suparata, ca nu stiu cum sa-i dau de cap, nu stiu de ce ii curge, am tot fost la analize cu el si degeaba

Mergi la inceput

La multi ani Racusor! Esti o mamica extraordinara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

Antonia, vad ca ai dat tu cafeaua...si noi ne-am trezit iar devreme... si eu asa as mai fi dormiiiiiiiitttt....

ALINA, ITI DORESC DIN SUFLET LA MULTI ANI SANATOSI, FERICITI SI PLINI DE BUCURII SI IMPLINIRI ALATURI DE FAMILIA TA FRUMOASA! SA AVETI O VIATA LUUUNGA IMPREUNA SI DACA E SA FIE, SA VINA SI FRATIORUL / SURIOARA SA VA INTREGEASCA FAMILIA...

NELA, LA MULTI ANI SANATOSI SI DIN PARTEA MEA, SA FII SANATOASA, SA TE BUCURI DE CEI DRAGI SI SA VA ADUCA MULTE IMPLINIRI PUIUTUL!

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - ziua lui Filip

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Alice, apa era curata si calda. Curata a fost mereu (anul asta) in Costanta.

La multi ani Raul!
La multi ani Nela!
La multi ani Mihai!
la multe lunite Florentin!

Mergi la inceput

buna dimineata, delfinariu

matinala si eu, AINOTNA, pentru tratatia de dimineata

Isa a dormit super bine, de la 22 la 7.15. as fi putut fi si eu satula de somn, dar doar dupa 2 ne-am pus in pat si noi... si dimineata umblam prin bucatarie cu ochii inchisi sa prepar 210 lp. numai bine ca la 2 min aud niste partzuri, Isa incepe agitatia asa ca, vrand-nevrand, m-am ridicat IAR sa schimb pampersul. si tati a inceput sa sforaie, stateam cu un picior peste el sa-l misc, sa nu trebuiasca sa-mi misc si mainile. asa, in toata lenea asta, apara motanul care nu stiu ce gaseste sub patut pa Isa (probabil suzeta aruncata aseara, ca inainte de a adormi mai roade la manerul ei) si incepe sa faca galagie, Isa iar in picioare sa vada ce se intampla . ii mai fac 60 lp, m-am zgarcit eu prima data, am zis ca apoi iar nu mai mananca la 10.30-11... si dupa completarea asta, s-a intors scumpica cu fata la perete, eu am scos motanul pe terasa si... mi-a sarit somnul!

azi e duminica, ce sa lucru?! nimic! am tot uitat ieri sa va spun ca a fost sarbatoare, sa nu faceti mare lucru. nu e trecuta nici cu rosu, nici cu cruce neagra, dar stiu de la mama si de la bunica de ea, e sf. Foca...

revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata...Ainotna multumim pt cafea

Racusor...multa sanatate si fericire alaturi de familie

Nela

Mihai

Florentin

Multumim pt gandurile bune...am trecut cu bine peste noapte...nu a mai facut kk de ieri de la 5 deci e spre bine...i/am luat humana hn si spre surprinderea mea l/a acceptat

L/am vazut si eu pe nazdravanul de Raducu si motaneii Mirelei

La noi ploua si e rece

Mergi la inceput

mirelush, m-am uitat si eu mai pe indelete la poze, ce minuni de motanei ai tu acolo! si cum trece timpul, parca-i vad pe amandoi miculuti cand le canta bunica

mai avem delfinasi bolnaviori? Crissy, la voi e totul bine?

Giorgia, zici ca-i frig la voi... la noi erau 28º in balcon, cand m-am trezit. deocamdata nici o adiere de vant, sa vedem mai incolo cum va fi, azi vreau sa dorm pe plaja, ca pe vremuri

Mergi la inceput