Prietene la bine si la greu - 129
Raspunsuri - Pagina 21
miany75 spune:
uite acum am realizat ca suntem in 2...doamne,ce zboara timpul!!! am baiat mareee..si acus-acus merg la munca...
va ..o zi buna in continuare!!!
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigore_tina Laura_a si mie mi-au pus plosca inainte de anestezie.Si e horror.Plus ca am avut dureri si cand au scos-o si mult timp dupa. Si buna ziua de George-Stefan (15.11.09) sarcina usoara Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci,Laviniablaga si strumphy! haide Smara cu fetita,dar la termen! |
Plosca este ca o olita mai plata si se pune pers. imobilizate, ce sa doara la ea? Poate sonda de urina sa doara, mai ales daca se pune fara anetezie, doare pana o fixeaza in ureta.
Mie mi s-a pus sonda la final de ceza, cand inca eram sub anestezie si nu a durut.
Lumi_Richard spune:
Vorbeam cu o mamica astazi,in parc, depsre cresa.... Si imi spunea ca nu ar opta pt cresa(cu referire la cea de stat,banuiesc), pt nimic in lume. Imi spunea ca un coleg de-al ei,profesor, nu stie ce sa mai faca cu baiatul care si acum,in clasa a saptea, cere voie ca sa se dea jos din pat sa mearga la baie- o consecinta a "educatiei" primite la cresa. Plus ca sunt pusi la olita in acelasi timp si tinuti acolo destul de mult, si uitatul la.....televizor! Mi-a mai spus si de mancare si conditiile de igiena precare(ea lucreaza in invatamant si are cunostinte si la o cresa).
E groaznic dupa ce te chinui 2 ani sa-i dai copilului ce este mai bun,sa-l inveti anumite lucruri,sa-i formezi anumite obiceiuri,sa nu ai incotro si sa-l duci la o cresa de asta...
Miany,ma bucur ca au trecut crizele,sper sa nu mai revina. Cred ca ti-a fost foarte greu sa-l vezi plangand atat si sa nu poti sa-l linistesti nicicum....
lylyana.ion spune:
si la mine a fost cu clisma, chiar daca nu mancasem mare lucru, iar sonda a fost inainte de anestezie, dupa "ruperea apei" impreuna cu perfuziile
smaranditza spune:
Multumesc de raspunsuri.
Maine dimineata la 9 ma opereaza, la 7.30 trebuie sa fiu la spital. Sper sa scap de clisma, iar sonda aia sa nu o simt (nu imi amintesc sa fi simtit ceva data trecuta...dar probabil durerile de la contractii erau mult mai mari decat amarata de sonda ).
Mi-a zis medicul sa mananc doar un iaurt deseara. Atat. Sper sa rezist, ca eu sunt mare fomista. Stiu ca dupa cezariana trecuta muream de foame, si sotul imi aducea doar supe, sucuri, iaurt, biscuiti, prostii din astea ce ii ziceau medicii ca am voie.
In asa hal ajunsesem, ca vroiam sa sun la KFC sa-mi fac comanda un meniu ...dar ma temeam ca nu le da voie sa intre in spital si o sa-mi fie si mai ciuda.
No, hai ca mai intru o tura mai pe seara...asa...de ramas bun. Am fugit la treburi.
Mami de Timi nazdravan si 39+
grigore_tina spune:
Many ai dreptate.De sonda era vorba.
sarcina usoara Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci,Laviniablaga si strumphy!
haide Smara cu fetita,dar la termen!
grigore_tina spune:
Lumi legat de cresa si gradinita si eu am auzit multe.De asta prefer sa il las cu sotul si cu bunica cand lucreaza tati.
La gradi de stat primeste de la 3 ani.Sunt vreo 25 de pici in grupa si la 10.00 cand e ora mesei au voie un sandwich care tre' sa fie cam la fel pentru toata lumea:parizer,margarina sau ou prajit.Asta am aflat de la mai multe bunicute la munte si m-am ingrozit.Una imi spunea ca nu are voie sa ii dea banana la gradi sau alte fructe mai exotice pentru ca anumiti parinti nu si le permit.Si zau ca zic pas.
La altele au voie doar mar,corn si lapte.Ceea ce primesc de la stat.
Eu as opta sper una privata dar..........am o prietena care mi-a zis ca la multe gradi private treaba sta ca la stat doar ca papa e de la catering,sunt mai putini in grupa.Si ... m-a rugat sa aleg doar gradi care au camere de supraveghere.Tipa a lucrat intr-o gradi privata si stie cum sta treaba.
Lyly mi-e nu mi-au facut clisma.Poate si pentru ca mi s-a rupt apa la 3,la 04.30 eram la spital si pana la 12.30 cand a venit doctorul pentru cezariana am baut doar apa.
miany75 spune:
apropo de crese-gradi..http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165895&whichpage=1
no comment...
many_bani spune:
Referitor la gradinite discutiile sunt multe si parerile impartite.
Eu prefer, asa cum am mai zis, gradinita si nu bona.
Despre camere de luat vederi la gradi iar punctele de vedere sunt diferite: Gradinita Bambi-step-by-step, gradinita buna dupa parerea mea, nu agreaza sistemul cu cam. de luat vederi, motivul: au copii si cu probleme(autism, sindrom down, semipareze, etc) si le protejeaza identitatea. Am colege de birou care in primele luni de gradi ale copiilor, nu putea face altceva decat sa-i urmareasca, nu se puteau concentra la munca si plangeau de cate ori plangeau si copii, nu mancau, etc. Solutia a fost sa renunte singure la monitorizare.
In cautarea mea de gradinite am vazut multe, multe, dar in mod placut m-au impresionat numai 3 si una am ales.
grigore_tina spune:
Many m-am uitat putin pe site-ul gradinitei bambi.Mi se pare super ok.Pretul este maricel dar avand in vedere ce zic ei acolo mi se pare ca reflecta ceea ce ofera.Un detaliu important unde anume in sector3 se afla?Adica cat de departe e de mine?Si ,daca nu sunt indiscreta,ce a-ti ales voi?