Prietene la bine si la greu - 129
Raspunsuri - Pagina 14
ionelamaria spune:
Mneatza
Danku, la Mihnea nu mai stiu cum a fost dar la bebe2 s-a intamplat dupa ovulatie sigur ( cred ca la vreo 2 zile) ca ne-am hotarat greu ca vrem. Se pare ca e tot baiat.
Esti tare simpatica .... ai mult haz cand povestesti. Lasa, ca va fi cum e mai bine pentru voi. Daca e sa fie 2 , ai sa duci 2 la termen si sanatosi
miany, cunosc sentimentul asta. Cand m-am intors de la Brasov Mihnea nu a avut nicio reactie. De vreo 2 seri se maraie ca vrea sa doarma cu Bu. Pe cuvant ca ar fi absolut ok asa, ca deja sunt in ultimul trim si am nevoie de odihna fara picioare in burta /cap/ sani si pe unde mai apuca.... dar asa ma ia o stare cand il aud ca vrea la Bu si nu la mama Cine sa ma inteleaga?!?!?!
cuscri, esti activa azi Ieri numai cafeaua de la mine si povestea de seara a Dankutei
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 27+ cu
dymomo77 spune:
Eu sunt in zona si ii tin pumnii Dankutzei sa fie cu ochisori.
Incerc sa ma calmez ca ma capiaza si copilul si soacra iar mai nou a facut si sotzul o indigestie si boleste. Uneori soacra ma streseaza mai tare ca Danut desi si el face niste mofturi la masa si la somn de imi vine sa imi iau campii...
dankutza spune:
Multumesc pentru sustinere si pt vorbele frumoase.
Azi am tras o certa cu co-autorul, de numa. Deja ne e frica de cati se vor lipi. Am inceput sa ne certam cum ii crestem. Mi-a zis, bestia, sa lucrez si zi si noapte, sa ma duc la meditatii, daca fac de la 2 in sus. Nici nu stim daca s-a fecundat ceva si noi deja ne killerim.
Am incetat discutia, ca mi-a sunat tel. Oricum, mi-a zis sa fac embrioreductie daca se prind prea multi. Uite ce mi-am facut cu mana mea.
Azi am pierdut-o pe Pinky in Carrefour. M-am intors cu spatele sa pun ceva in cos si ia-o de unde nu-i. Am inceput sa strig ca nebuna. AM cautat-o prin raioane. M-a vazut o femeie in varsta ca tip si m-a intrebat daca infractoarea mica, care trecuse de case(erau inchise) si cu 2 perechi de panataloni cu ea, nu este a mea. Mi-a adus-o de mana. AM luat-o in brate si am inceput sa plang. Nu ma puteam linistii. Ce sentiment oribil am incercat azi, ca nu-mi mai gaseam copilul. Isi manifesta independenta din ce in ce mai mult si oricum.
laurairina13 spune:
Danku, esti criminala rau 'mi-a zis bestia' Eu il mai alint pe al meu zmau dar tu...esti si mai si.. Nah..fac si eu haz de necaz
Cat despre pierduc cupila, si pt mine asta e o mare mare temere..Bine ca ati gasit-o repede repejor, domnisorica se descurcase frumos cu cele doua perechi de pantaloni. Macar erau pe marimea ei?
Restu fetilor??
Smara, nu zici nik??macar sa ne anunti cand pleci la spital, plizz, te cred ca fara ajutoare acum esti legata si de maini si de picioare si de burti
Dana, ceva vesti? Sper din tot sufletul sa vii cu vestea buna azi , maine!
Monis, iar ai taiat-o la Bucovina??
Dymo, imi pare tare rau ca acum mai ai inca o grija in plus, batranii la boala sunt tare rai.. Iti doresc multa rabdare si putere sa poti sa le duci pe toate!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 34+
Firefly's shop
BLOGUL MEU
laurairina13 spune:
Mda, despre mine ce sa zic, de vreo doua zile dimineata nu sunt buna de nimic, mi-e somn incontinuu, nu am nici o vlaga, ma tarai de colo colo. Toata lumea care ma vede, mai ales babele zic ca stau sa nasc, ca nu mai am o luna..Mai am 2 saptamani si intru in luna a 9a, targetul e sa rezist pana pe 19 august cand se intoarce dr din concediu, altfel nu am cu cine sa nasc la mangalica si ma trimit la judetean in Constanta, asa e obiceiul pe aici.
Noul nume al cupilului cica e Dragos Mihai sau Dragos Stefan
Hai, mai astept si eu pe careva la barfe, ca vad ca e pustiu pe aici...
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 35+
Firefly's shop
BLOGUL MEU
dymomo77 spune:
Danku hai ca tinem pumnii sa se prinda maxim 2... Iar la faza cu Pinky no coment. Eu inca ma mai mir ca nu l-am pierdut pe inca pe Danut Duracel dar mergem la mare unde clar avem sanse.
Laura frumoase nume. Mie imi place mult Dragos.
Azi Danut nu a dormit deloc si a plans in continuu vreo 4 ore. Eu una am cedat psihic si am plans si eu vreo ora. Iar a intrat in faza aia cand refuza sa doarma si ma termina. Plus ca in sfarsit am reusit sa ii pipai gingiile si ii ies ultimii molari de sus. Adik are motiv. Iar soacra ne suna(pe mine si pe sotz) de cel putin 20-25 de ori pe zi sub tot felul de pretexte puerile. Sotzul baga zilnic comisioane(cumparaturi si facturi pt ea si cumnatul din Austria) plus cel putin 3 vizite si tot nu e multumita. Iar eu sunt satula de problemele mele cu Danut si cand ma mai incarc si cu ale ei chiar ca cedez. Maine o internam si marti cura trei de cito dupa care urmeaza 10 zile crunte. Deja imi vine sa fug de acasa
gabitza35 spune:
Dymomo,multa putere...
Licu, in calitate de mami deDragos,care era Radu daca ar fi fost sarcina naturala si nu FIV (mi-am promis ca daca reuseste si e putza il cheama ca pe doctor..)
Danku,nu conteza cati sunt,sanatosi sa fie... cresc.... Prietena mea cu tripleti a facut embrioreductie dar ii pare rau de puiul sacrificat ...nu e o decizie usoara,chiar daca vine la recomandarea dr
poze
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Danku, esti criminala rau 'mi-a zis bestia' Eu il mai alint pe al meu zmau dar tu...esti si mai si.. Nah..fac si eu haz de necaz |
Il alint... cum altfel... decat bestiutza
dankutza spune:
citat din mesajul lui laurairina13 Cat despre pierduc cupila, si pt mine asta e o mare mare temere..Bine ca ati gasit-o repede repejor, domnisorica se descurcase frumos cu cele doua perechi de pantaloni. Macar erau pe marimea ei? |
Nu stiu. Isi luase din raft ce a vrut ea. Oricum erau pantaloni scurti.
dankutza spune:
citat din mesajul lui gabitza35 Danku,nu conteza cati sunt,sanatosi sa fie... cresc.... Prietena mea cu tripleti a facut embrioreductie dar ii pare rau de puiul sacrificat ...nu e o decizie usoara,chiar daca vine la recomandarea dr |
sper sa nu se ajunga la asa ceva. Cezara mi-a zis foarte clar. "nu duci sarcina" cand s-a discutat daca se prind 3. Mi-a zis ca idealul este unul pt mine, ca altfel fac 2 pisici. SIncer, nici nervi nu am sa mai fac 2. Unul e ok. Oricum, nu stiu daca raman, desi mi se pare aproape aproape imposbil sa nu raman cu asa o puzderie de ovule si cu futing facut la ovulatie.