Disneyland Paris -5-
Raspunsuri - Pagina 20
Micky2007 spune:
Antonia multumesc mult pentru raspuns. Pe 5 iulie incep vacanta? Am inteles bine?
Didi eu ma orientez la Santa Fe, am auzit ca este destul de curat si la cat stam in el cam asta conteaza.
Eu data trecuta am stat la Dream Castel, a fost super dar nu am avut cele 2 ore si nici intrarile incluse. Eu cred ca sunt preturi bune in martie.
Iris2002 spune:
Noi numaram iarasi zilele... nu a ramas mult! Vom merge pentru a doua oara la Santa Fe, am mai fost acum doi ani, tot in iarna...
Didi, noi am fost la Santa Fe, Sequoia Lodge, Newport Bay Club, Disneyland Hotel... toate sunt superok, unele mai luxoase, dar toate decente... cel mai ieftin hotel dintre cele cu doua ore incluse si din hotelurile Disneyland e Santa Fe... cam 15 minute de mers jos, 10 minute cu autobuzul... e curat si decent. Cam in functie de buzunar iti alegi. Noi la oferte mari am mers la hoteluri mai de lux, acum avem abonament si platim doar noptile separat(mergem a treia oara anul acesta).
Cel mai aproape de parcuri(la intrarea in parcuri) e Disneyland Hotel. Foarte scump, merita daca il prinzi la jumatate de pret, zic eu... e o experienta de vis. Dar toate experientele noastre la Disneyland au fost deosebite, indiferent la care hotel am stat.
Androix spune:
Ce va invidiez, Iris! Auzi la voi de cate ori ati mers! La noi o sa fie o experienta de vis si de neuitat ca o sa fie singura data Sau mai stii???
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Iris2002 spune:
Androix, never say never....(sau in cazul tau doar o data). Noi suntem mai aproape de aici si, paradoxal, sunt oferte mai bune decit din Romania.
Ne-a prins virusul asta(virus Mickey Mouse) si nu scapam de el.
Dar sa stii ca la preturi normale nu ne-am permite nici noi sa mergem atit de des, sotul meu insa cauta zile/saptamini, tot internetul, toate site-urile posibile de fani, pana gaseste oferta ideala...
DidiAlex spune:
Micky & Iris va multzumesc mult de mesaje. Am intrat si io pe Santa Fe.
Ideea ca io nu vreau neaparat cel mai ieftin…dar nici sa ma arunc pe necunoastere. Pan la urma colegu meu spune ca in Sf de februarie cand are copilul vacanta e prea frig deci probabil ca vom merge de pasti adika 5 aprilie. Nu in WE.
Sunt legata de vacantele copilului si el mai are de rusalii, cand vreau la mare si 6 sapt vacanta de vara cand vreau sa vin in ro..si ma indoiesc ca voi primi 5 sapt de concediu.
Pan la umra cred ca voi lua la Santa Fe, dar nicaieri nu am vazut pe site-ul lor ca in pretzt intra si biletul la Disney.
Daca as sti pe unde isi pliba okii sotz de Iris poate ca as planifica excursii mai dese in lumea lu Disney, nah mergem noi la cumparaturi in Fr..
Io in februarie am gasit cu 700 E 4 nopti doi plus doi copii
Iris2002 spune:
DidiAlex sotul meu a zis sa te orientezi de pe aici: http://www.ce-multiavantages.com/
Noi am luat abonamentul cel mai scump, cu acces 365 zile pe an.(pt copilasii sub 7 ani e gratuit!). Ne-am facut socotelile si iesim foarte avantajos. (cu acest abonament ai multe alte beneficii, le gasesti pe site).
E bine sa le scrii in franceza (cu google translate daca nu se poate altfel, eventual si textul in engleza sub cel francez)(tip primit de sotul meu pe un site belgian de fani Disneyland).
Succes!
ella_74 spune:
Eu am primit saptamana trecuta oferta la Santa Fe de la o agentie ro cu 372 eur/pers, 4 nopti si 5 intrari in ambele parcuri. Copil gratuit. perioada 22-26 aprilie.
Numai ca intre timp mi-a rezervat sora mea la un pret mult mai mic in UK, folosind si niste vouchere Tesco care te ajuta sa cumperi pachete Disney mai ieftin.
Avem 5 nopti, am ales 4 nopti in SantaFe si ultima noapte am rezervat in Beauvais, la Ibis, ca l-am incercat in cateva tari si cred ca e cea mai buna de varianta de hotel de tranzit.
Avionul e dimineata la 10:00, deci ne trezim, mancam si facem 10 minute pana la aeroport.
Iris2002 spune:
Noi acum am venit, de doua ore, de duminica si pana azi am fost... ca de obicei a fost...magic!!!! Perioada aceasta e deosebita, atmosfera e nemaipomenita... zilele acestea cand am timp va scriu mai mult. Spectacolele pentru perioada aceasta de Craciun sunt foarte frumoase!
ella_74 spune:
Iris sau fetele care au mai fost si stiu,
cum fac sa rezerv in Disney tort pentru baietelul meu? ca prindem ziua lui acolo.
se poate direct pe site?
Iris2002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ella_74 Iris sau fetele care au mai fost si stiu, cum fac sa rezerv in Disney tort pentru baietelul meu? ca prindem ziua lui acolo. se poate direct pe site? Ella |
Ela, poti sa o faci si la hotel, la informatii, cand ajungi, sau in Main Street, la City Hall(Town Hall?) sau chiar la restaurant, cu o zi inainte. Cam toate restaurantele ofera posibilitatea de a comanda tort, si atunci vine personalul si personajele la masa si canta pentru sarbatorit, e foarte frumos.
Daca vrei neaparat dinainte de a ajunge acolo, poti sa suni pentru rezervare.