Strugurasi de Sept-Oct 2011 (88)
Raspunsuri - Pagina 6
didianana spune:
LALI si eu stau in orice pozitie pot numai sa nu ma aplec.Dar dragul meu copilas isi arunca toate hainele si jucariile pe jos, si uneori chiar nu am incotro..Dar sper ca ma descurc eu azi cumva..desi tot aman momentul..
La citatul doamnei preotese, sincer nu am cuvinte..Dar il memorez sigur undeva si il dau sotului sa il citeasca..Sa vada ce il asteapta, ca mai avem 2 zile si facem 5 ani de cand suntem impreuna
29+ si mamica fericita de 3+ anisori
oanaiasi spune:
Lali, m ai spat! Am ramas muta...
Oana 30+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
Dbunny spune:
na hat...si eu strepezita pe-aci cum sa-mi satisfac barbatu sa nu sufere asa multe luni fara sex
ma, daca-as prinde-o pe preoteasa asta i-as agatza ovarele de gard!
nanna relaxeaza-te cat mai mult, profita de momentele de romanticism fii cat poci tu de dragastoasa, insinuatoare, egoista, cum vrea muschiul tau!
Lali m-ai spart la faza cu paharele
26+
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
maria_scu spune:
lali asa cum ai spus sunt parerile unor persoane habotnice.Eu nu ma refeream in sensul asta ci doar la perioada sarcinii si sa fim seriosi cred ca nu e un sacrificiu prea mare sa te abti din a face sex 9 luni ,daca faci asta pentru binele copilui tau.Nu stiu daca in urma unei partide s-ar intampla ceva copilului din pantece cum ai gandi atunci.
Dar asa cum am spus si in mesajul dinainte fiecare cu parerea lui sau cu credinta lui.Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva spunandu-mi parerea.
28+ Luca Antoniu
ionelamaria spune:
eu cica fac bagaj sa plec la Bv, dar de fapt citesc opinii de preoteasa( daca am inteles corect)> Bai.... pe bune ca daca nu ar merge si socrii cu noi eu as lua scrierea asta pe post de lectura in masina pana la Bv ... desi, cred ca e chiar mai sadic sa o citesc de fata cu socrii Aici cgiar glumesc
In liceul in care am invatat eu imparteam "teritoriul"cu seminarul ortodox si cu cel catolic . Nu ma mira niumic din ce am citit pentru ca imi e cunoscuta conceptia.... drept e ca , la primul contact cu ideea m-am inbtrebat cine e defect? eu sau cei care gandesc asa. dESI NU AM O VARSTA MATUSALEMICA, am avut colega in liceu care in ultimul an ( noi facusem 20de ani ca erau 5 ani de liceu) care, vazand intr-o revista de adolesceni la pagina de secs explicarea anatomica a organelor sexuale a tipat si a fugit oripilata din clasa ... si noi nu faceam teologie. Intre timp, tipa s-a mai desteptat, a fugit de ma-sa cu unu' in anglia la 1 an dupa terminarea liceului si acum e maritata cu un copil superb si mai ales o minte mai deschisa.
Cu toate astea, desi in casa mea subiectul secs se discuta cu lejeritate si umor si nici nu suntem niste pudici unul fata de celalalt , noi am invatat ca se poate fara secs... si se poate si luni multe... Nu e o situatie dezirabila dar nici disperata ... La inceput si eu ma intrebam ce si cum simte sotul referitor la aceasta situatie... in timp am invatat sa inteleg ca si ei sunt ca si noi. Fizic vorbind simtim aceleasi chestii, diferenta e de educatie.... barbatilor li se spune ca nu pot fara si ajung sa creada.
ca veni vorba in "poveste"despre frecventa.... Hm, statistic normalitatea este in medie de 2 ori pe sapt. Discutand asta cu o prietena se amuza teribil ca intr-o vreme sotul meu petrecea 6 sapt acasa si 10-11 sapt in afara tarii si zicea ca ea munceste pentru noi sa dea media asta nenorocita... E drept ca am simtit nevoia sa ma amuz spunandu-i sa nu-si faca griji, ca media noastra e peste media generala chiar daca avem mai putin timp.
Na, ce sa-i faci... cand nu se poiate nu se poate.... dar si cand se poate
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 25+ cu
Lali_mete spune:
Eei,Maria nu iubita,cum sa deranjezi,fereasca sfantul, odata cu postarea ta mi-am amintit de aceste invataturi,atata tot.Si daca ii face rau la bebe,normal ca 9 luni fara sex nu sunt un capat de lume. Nu te-ai suparat pe mine,nu?
Dar daca medical nu am contraindicatii la orgasm,ci doar la penetrare,atunci de ce sa nu am parte de el?
Dbunny nu cred ca mai exista ceva din ea,in afara de neste oase,ca era publicata chestia asta in 1894 . Mi-a mai spus si mie soacra sora-mii sa nu imi mai pup atata baiatul,si sa nu il mai dragalesc ,ca ii trezesc ppofta de sex de mic. Eu nu cred asa ceva,asa ca tot il iau in brate toata ziua.
Ionelaaa cand nu se poate,nu se poate,dar si cand se poaatee! Cam asa si la noi .
Am si eu chestiile mele,am si eu subiecte la care rosesc, dar in general sunt ceea ce se considera a fi "deschisa la minte" .Tine mult si de educatia de acasa,de mediul in care a crescut fiecare,de felul de a fi,si de partener. Atata timp cat nu se cade intr-o extrema sau in cealalta, mi se pare ca am de invatat de la ambele feluri de oameni.
Am facut haleala,acu' stau cu burta in sus,ca am mancat prea mult si imi e greata...
Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 33+ cu Ioana Teodora
AMR 7 saptamani
Lali_mete spune:
Matzaaa unde esti?
May vb la tel cu sot? Sau ti-a gatit iar soacra ceva fara voia ta?
Ionela plecati la racoare? Ce tare ar fi sa citesti si socrilor aceste invatatturi,sunt curioasa cum ar reactiona cineva in varsta,cum ar percepe mesajulsaca l-ar aproba sau ar zice doamne fereste.
Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 33+ cu Ioana Teodora
AMR 7 saptamani
maria_scu spune:
Nu, Lali stai linistita nu m-am suparat ,doar ca nu mi-a picat prea bine felul in care m-ai luat.
28+ Luca Antoniu
Hayat_Kh spune:
Nah buna!
Am reusit si eu sa atipesc pentru o ora si parca sunt mai ametita.
Lali, m-am apucat de citit ca prin ceata articolul ala si nu m-am putut abtine sa nu rad. Mai , si eu m-am nascut in religia ortodoxa,dar eu stiam ca Biserica nu te invata sa minti si sa fii parsiv si un foarte bun actor. Uffff saracii barbati si saracele femei frigide.....Pai unde mai ramane placerea de a trai? Ca la un moment dat , barbatul ala daca nu mai primeste acasa ce are nevoie, merge la vecina de peste gard si cere....Si as putea sa continui(dar e muullttttt mai bine sa tac)....
Nu vreau sa supar pe nimeni si cred ca toate fetele stiu deja ca noi ne respectam opiniile si convingerile fiecareia.
Maria, bunica sotului meu e cu superstitii si traditii si mereu ii impuie capul cu toate chestiile. Ca cu mine nu prea apuca sa vorbeasca, ca asa elegant ii spun bine mamaie ....si fac ca mine....Dar nah, tre sa ii respectam pe batrani si sa intelegem ca ei asa "s-au pomenit" si e tarziu sa le mai spui ca poate totul e doar eres.....Parerea meaaaaaaaaaa. Nu dati cu rosii........Se stie ca eu sunt mai ne-ortodoxa...
29+ cu minune de
MatzaRebela spune:
wow in sfarsit am recuperat ca ieri nu am intrat(am lenevitttttt si m-am uitat la filme de dimineata pana seara).
Maine e ziua sotului asa ca astazi am avut program de curatenie generala:))) ufff ce m-am spetit(maine vin soacra si cumnata in vizita si am zis sa nu fie chiar dezastru in casa)
Apoi pe la ora 4 am iesit cu sotul la restaurant ca si-a invitat colegii si sefii la o mica celebrare(maine plecau 2 dintre colegi asa ca abia saptamana viitoare se mai putea)
teribila povestea preotesei sincer eram pe jos de ras o mai citisem mai demult dar uitasem de ea:))) atunci am citit-o cu sotul si el zicea vezi sa nu te iei dupa ce spune nebuna asta:))))
Greu am recuperat:))) 2 ore mi-a luat sa citesc un capitol si 6 pagini:))))))) asa ca in afara faptului ca s-a vb despre cercelusi(eu sper sa-i fac gaurile in spital chiar daca nu ii pun cercei de aur si ii pun ata/cercei medicinali)
Si despre faptul ca s-a vb despre secs:))) sa va spun pozitiile noastre?:)))))) intr-o parte cand pe stanga cand pe drepta cand cu fata cand cu spatele:))) si de 2 ori am stat eu pe burta cu perne sub sani si picioare sa nu ating deloc cu burta de jos (asta l-a inebunit pe sot dar e mai greu de facut asa ca... mai rarutz ca-i mai dragutz:)):)))))) nah ca m-ati facut sa rosesc:))))))deasupra nu mai poci eu:))) am burtosu e si burtosu sensibil al sotului, picioarele mele scurte ale lui groase:)))))) uffffff cam multe detalii sper ca nu va fac sa rositi si voi cum am rosit eu:)))) dar cel mai des e intr-o parte:))) cel mai comod pentru mine:))) gata cu detaliiile:)))
pupici si revin
34+cu Kate Rina