Aspirante optimiste > 20 ani (701)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Moni eu stiu multe fete care au facut singure stimulare de ovulatie, fa ce simti tu, daca te decizi, sa nu iei mai mult de doua luni si pentru linistea ta cand poti sa faci o ecografie pentru eventuale chisturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sora mea a mai incercat acum cateva luni sa faca FIV dar de la tratament i se marisera chisturile f tare si exista riscul sa ii plesneasca ovarele,chisturile fiind in ovare,asa ca aveti mare grija ca este f riscant.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

lary74 iti multumesc pentru gandurile tale. Mi-ai facut bine!
Am decis sa ii mai dau o sansa sotului meu si relatiei noastre. Au trecut 5 saptamani de cand dureaza acest cosmar si se pare ca se apropie de sfarsit. El a fost plecat in week-end, nu stiu unde, dar ieri cand a venit cat ma tineam eu de batoasa si vroiam sa ma dau indiferenta nu am mai putut! eram la marginea prapastiei: plansesem de 4 ore, am izbucnit intr-un plans sfasietor, am tipat, am dat cu pumnii...el mia- spus ca s-a terminat totul cu femeia aia ca sa incercam sa ne reconstruim relatia! Sunt constienta ca o sa fi egreu, eu sunt in prag de depresie, dar voi lupta pentru noi si sper ca va fi bine! A fost o perioada grea pt mine: pierderea sarcinii, apoi povestea cu el...am avut momente in care imi doream sa mor, nu ma mai puteam lupta! Dar Dumnezeu m-a intarit si iata-ma aici! Peste 2 saptamani avem concediu, sper sa mergem impreuna si acolo sa ne regasim in primul rand pe noi insine si apoi unul pe celalalt.

va pup fetelor si va multumesc ca sunteti alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Elena daca tu esti dispusa sa treci peste asta si ii mai dai o sansa atunci sunt sigura ca o sa reusesti ,de uitat nu o sa uiti niciodata si important este ca mai incolo sa nu existe reprosuri desi o sa simti nevoia sa ii reprosezi.te pup

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Salutare!
irmaria, miky haideti cu vesti bune, avem nevoie de ele!
elenusht multa fericire!
fetelor sotul si-a facut analizele hormonale iar testosteronul i-a iesit sub limita inferioara ,stiti vreun tratament naturist pana ajung la dr.?

multi si o saptamana minunata sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cixinica

Salutare!
irmaria, miky haideti cu vesti bune, avem nevoie de ele!
elenusht multa fericire!
fetelor sotul si-a facut analizele hormonale iar testosteronul i-a iesit sub limita inferioara ,stiti vreun tratament naturist pana ajung la dr.?

multi si o saptamana minunata sa aveti!

si eu sper sa vin cu vesti bune deocamdata am doar semne ca o sa imi vina menstra, cateva intepaturi in ovare,niste crampe, de ieri ma dor si sanii, ar trebui sa imi vina miercuri ....dar mai bine sa nu vina.... ce mai mi s-a intamplat si sper sa nu fie in inchipuirea mea sau sa imi dau straile astea este ca astazi cand sa beau apa mirosea rau de tot paharul a detergent de vase si a trebuit sa il clatesc bine, bine ca sa pot sa beau apa si acum in timp ce scriu a inceput sa ma doara spatele mai sus putin de mijloc parca ma tine .... in fine ma gandesc sa nu fie din cauza stresului si sa imi induc singura aceste stari.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Elenus Doamne ajuta sa fie totul bine de data asta.Nu va grabiti si luati totul incetisor si cu multa rabdare,iar peste cateva luni sa ne anunti fericita ca esti posesoarea a 2liniute magice .

E

Citat:
citat din mesajul lui elenusht

lary74 iti multumesc pentru gandurile tale. Mi-ai facut bine!
Am decis sa ii mai dau o sansa sotului meu si relatiei noastre. Au trecut 5 saptamani de cand dureaza acest cosmar si se pare ca se apropie de sfarsit. El a fost plecat in week-end, nu stiu unde, dar ieri cand a venit cat ma tineam eu de batoasa si vroiam sa ma dau indiferenta nu am mai putut! eram la marginea prapastiei: plansesem de 4 ore, am izbucnit intr-un plans sfasietor, am tipat, am dat cu pumnii...el mia- spus ca s-a terminat totul cu femeia aia ca sa incercam sa ne reconstruim relatia! Sunt constienta ca o sa fi egreu, eu sunt in prag de depresie, dar voi lupta pentru noi si sper ca va fi bine! A fost o perioada grea pt mine: pierderea sarcinii, apoi povestea cu el...am avut momente in care imi doream sa mor, nu ma mai puteam lupta! Dar Dumnezeu m-a intarit si iata-ma aici! Peste 2 saptamani avem concediu, sper sa mergem impreuna si acolo sa ne regasim in primul rand pe noi insine si apoi unul pe celalalt.

va pup fetelor si va multumesc ca sunteti alaturi!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

ingeras plecat la 7 wks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Miky, sensibilitatea la miros ma pune pe ganduri! Celelalte simptome sunt comune pentru menstruatie si pentru sarcina, asa ca, eu zic ca sunt sanse sa fii gravidutza .

toate fetele!

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Miky, sensibilitatea la miros ma pune pe ganduri! Celelalte simptome sunt comune pentru menstruatie si pentru sarcina, asa ca, eu zic ca sunt sanse sa fii gravidutza .

toate fetele!

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

MeAlex...Sa te auda Dumnezeu, numai el stie si voi care sunteti aici cat de mult imi doresc un copil, stiii cum este macar unul sa am si eu , cu toate ca eu imi doresc 2 sau 3

As vrea sa merg sambata la Manastirea Caraiman din Busteni dar daca imi vine problema nu cred ca pot sa ajung, am o cunostinta care a fost acolo si a ramas insarcinata, si mama mi-a zis de o colega tot acolo a fost si a ramas insarcinata cica se face o slujba speciala pt femeile care vor sa aiba copii.

In curand

Mergi la inceput

Fetelor .....pe prima pagina este listuta cu aspirante, cine poate sa o actualizeze? daca o sa ajung la Manastirea Caraiman vreau sa dau si acatist cu toate fetele de aici si ma gandeam sa nu sar pe cineva, ca tare rau mi-ar parea.

In curand

Mergi la inceput