Aspirante optimiste > 20 ani (701)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Mie imi place sa mananc, dar nu sa fac, nu suport mirosul, noroc ca mai mergem din cand in cand la restaurantul romanesc si mai mancam. Desi e foate buna, e si f scumpa.
Mi-ai dat o idee acum, sa ma duc sa mananc o ciorba in weekend.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Iti doresc sa te simti bine si pofta buna.
Si mie mi-a fost foarte greu sa fac dar acum m-am invatat, am inceput cu ciorba radauteana si dupa nu am putut scapa de astia 2 infractori, sunt de belea cand se intalnesc fac o echipa contra mea, in limita bunului simt ma iubesc foarte mult amandoi dar daca eu nu sunt de acord cu ceva impreuna reusesc sa ma convinga.De cand a venit fratemiu acasa chiar ma simt un pic mai bine ca m-am mai luat cu el, pacat ca nu sta mult.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

mihahegarty felicitari pentru bebita sa fiti sanatosi si voiosi.

si eu vreau o ciorbita cred ca o sa fac si eu dar sambata sau duminica, astazi in nici un caz ca am o gramada de treaba calcat, aspirat, sters prafu, spalat plus ca trebuie sa fac ceva rapid de mancare.

imi ploua in gura

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Lorena, pe mine cel mai mult a inceput sa ma enerveze intrebarea tuturor: dar voi cand faceti un bebe? Fratele meu urmeaza sa fie tatic anul asta si s-a casatorit la un an dupa mine. Sora sotului are un baietel si unul pe drum. Iar acum toata lumea se uita si la mine, ma arata si cu degetul ca uite ea nu are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Fetelor, mie ciorba mi se pare cea mai simpla de facut. Sotul meu a avut pofta de lasagna si am stat jumatate de zi ca sa ii fac (mie nu imi place deloc). A fost buna, dar nu ca cea de la restaurant. Rezultatul: ciorba de burta si lasagna se mananca numai la restaurant acum . Iar pizza o face mama ca are o reteta incredibila. Mai nou ii fac un fel de ghiveci, de fiecare data cu alte legume si fara pic de carne (mancare de vara, plina de vitamine)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Anca, eu la Carrefour voiam sa zic ca e buna, dar de la Lidl nu am incercat... o sa cumpar cand ma duc sa ma aprovizionez cu pepsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

cum imi activez PM? ma poate ajuta cineva?

Mergi la inceput

du-te la profil si este acolo o casuta de bifat

Edit: am vazut ca ai activat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

dap, am cautat pe acolo, insa nu stiam daca e bine! va multumesc mult!

Mergi la inceput