Aspirante optimiste > 20 ani (701)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

acupunctura pentru bebe a incercat cineva?
stie cineva ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Asa zic si eu, un test care detecteaza 20 unitati ar arata ca esti gravidutza.

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

In a cata zi?

Miki merci ca m-ai pus pe acatist Sa iti ajute Dumnezeu!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Te rog mult, ma treci si pe mine pe listuta ta pt acatist? Felicia si Ciprian,
Multumesc mult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ylari, cam la 10 zile de la ovulatie.
SS-Tzuky, am avut si eu momente in care gandeam asa...dar pana la urma, nu este un contract cu Dumnezeu: tu ma ajuti, te ajut si eu si cred in tine...nu ma ajuti, asta e...Te inteleg perfect pentru ca si eu am pierdut 2 sarcini foarte dorite pentru care ne pregatisem, facusem toate analizele (mai mult decat se face in mod normal) ca totul sa fie perfect...acum un an aflam ca sunt insarcinata, e foarte grea perioada asta...si acum, in loc sa ma calmez si sa incercam in continuare, am probleme: simptome de infectie urinara si un spotting minuscul inainte de ovulatie...nu mai inteleg nimic din ce se intampla cu corpul meu, ieri eram decisa sa ignor spottingul pentru ca l-am avut doar o zi (alaltaieri), dar azi a aparut iar...si intre timp, mai merg si la interviuri...

Miky, sa iti ajute Dumnezeu pentru gestul tau frumos si toate gandurile frumoase de la noi sa iti faca bine!

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Alex deci te asteptam cu o veste buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Gabyv, pai inca nici nu a fost ovulatia...cel putin nu am avut un test pozitiv inca...ca asta e problema: stiam ca la ovulatie poate aparea o mica sangerare sau mai tarziu cand se fixeaza...dar la mine e prea devreme...totusi sper sa ai dreptate si sa am vesti bune in curand.

pentru

Mergi la inceput

Si eu am auzit ca la ovulatie poti avea spoting, daca ovulezi mai violent. Dar eu nu am avut pana acum, desi in urma stim, a fost mai violenta ovulatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Monique, ca m-ai adaugat si pe mine in acatist. Sambata am vrut sa ma duc si eu la biserica, dar nu am mai reusit sa ajung. Tare mult vroiam sa discut cu preotul si sa ma rog la Doamne Doamne sa ne dea bebei sanatosi si la termen. Dar poate duminica viitoare imi fac drum pe la biserica... O seara excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

MeAlex eu luna asta cand am monitorizat ovulatia din Z14 (Folicul 16mm si
Endometru 8,9 mm) pana in Z18 (Folicul 23mm si Endometru 13mm) am avut in fiecare zi spotting. Am intrebat-o pe doctorita in Z18 si a spus ca asta e semn bun ca ovarele functioneaza ok si ca se produce ovulatia. A doua zi, deci Z19 mi-a confirmat la ecograf ca ovulatia a avut loc si tot in aceasi zi mi-a incetat si spottingul.

viitoare
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c

Mergi la inceput

Maria, dar nu era prea mare endometrul? Iti zic asta pt ca eu cum fac stim fac si monitorizare si eu am in jur de 10 si zice ca e perfect. Mai mult, cand eram odata in Z50, m-am dus la el si aveam endometrul 13 si mi-a zis ca o sa mi se elimine cam in 7_8 zile. Mi-a venit in Z 60....

Mergi la inceput