Bebelusi de Sept-Oct'10! LMA Diana-Elena!!!(72)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

neata si de la noi........la multi ani tuturor sarbatoritilor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata! o cafeluta mai vrea careva? va mai servesc eu cu una, rece , putin dulce si cu laptic,, acum pe caldura mie asa imi place

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Weekend frumos va dorim; plecam si noi spre racoarea montana a "vecinilor"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

poftiti la saorma

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata,

nimeni nu are timp de cafea? dau eu un pepsi, caci cafea nu am timp sa fac ... ne pregatim de concediu, maine plecam, asa ca suntem in plin proces de "mutat casa. Sa ne auzim sanatosi peste 2 saptamani.

toti copilasii si in plus pentru cei sarbatoriti. Mai este putin si incepem cu primele aniversari

Camelia, mami de Tudor (10.09.10)
poze iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

hello
va servim cu un pahar de apa plata cu lamaie , suc cine isi permite si prajituri ca azi Pit a implinit 10 luni
numai ca tzatza nu o lasa deloc, iar mancarea e doar pt gustat, azi am facut ciorba pt noi...nmu am pus sare si i-am dat un castronel pe care l-a mancat...in sfarsit
i-am cumparat sandalute cu talpa f elastica, nu rigida...insa in parc il pun in piciorusele goale sa mearga...ma orientez la umbra si sa fie curata sa nu se intepe
cam fitzos flacaul, saptamana viitoare sper sa facem o iesire de 2 zile la munte Ema pleaca in tabara pe 26 iulie
va pupacesc si doresc la multi ani sarbatoritilor si ...ca o "tema", cum faceti petrecerea de motz?
v-ati gandit ce cumparati la nasi? cum faceti tortul?
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Dragi mamici!

Cafeluta este gata si va asteapta. Unde ati disparut?
Mari, petrecerea de motz o vom face acasa in familie, iar tortul il va face mama soacra.
o zi superba

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

hello
pfui ce ploua ! parca e septembrie , am luat o husa de ploaie mai rezistenta (ca prima )dar tot nu am curaj sa plec afara
Pana la un an pentru noi mai este mult (octombrie)asa ca nu ne gandim inca , probabil in familie, iar de la anul cu bebelaci

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

La multi ani sarbatoritilor din zilele trecute .

Am avut treaba pe la Primarie, Finante asa ca am citit mai mult in graba. Pt petrecere am inceput sa ma gandesc si sa pun banuti deoparte (sa nu fie socul prea mare atunci) avem de invitat rude: nasii Ioanei, nasii nostri de cununie, bunicuta, verisori cu copii, colegi de servici care au copii (nu toti colegii, 2-3)si dupa socoata au iesit cam 15-20 invitati (la botez au fost 35 ). Mancare: oua umplute ornate gen soricei, piept de pui la gratar+piure asta pt copii si ceva pulpite pt adulti. Tort ma gandeam sa fac eu ceva (tarta cu branza de vaci sau sa vad ce retet mai gasesc pe net si ce imi iasa) sau in cel mai rau caz sa comand unul. Am uitat party-ul se va tine in curte. Urmeaza sa ma gandesc ce vom pune pe tava (sa vad cum pot influenta copilul) ma gandeam sa-i pun doar laptop sa se faca programator .
Pana in sept mai e ceva timp si sigur voi mai schimba cate ceva.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna! Mi s-a facut dor de voi si am intrat un pic! Vad ca suntem la capitolul "dintisori" si "incaltaminte".
A mea mezina nu are nici un dinte,dar se vad prin gingie. A facut febra si diaree de la ei, dar inca nu a spart! Vrea numai in picioare. A invatat sa urce scarile, spre disperarea si teama noastra (noi stam la mansarda gen duplex)
O noapte linistita!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput