Bebelusi de Sept-Oct'10! LMA Diana-Elena!!!(72)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
La noi e racoare si bineeee ca a plouat asta noapte. Si cica nici nu se va incalzi prea tare azi
Va astept la cafea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna dimineata!

Tare buna cafeluta!

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Mutumim de cafeluta , acum o savurez si eu.
Mandra s-a trezit la 7jumate (in camera ei ), i-am dat lapte pe la 8 si sa vad cat .
Si aici (mai in N )cand e soare, cand trage o ploicica .
Va pup , o zi linistita !

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna dimineata!
Multumim de cafeluta Mari
David a inceput sa zica papa, cand ma vede cu castronelul si ii spun eu papa, repeta si el de fiecare data dupa mine, face paaa la toate persoanele care ii spun paa si a inceput sa mearga destul de bine in 4
Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Am fost mai devreme la plimbare si a prins bine deoarece in casa ar fi stat al meu copil atarnat la tzatza, ca asa face iar, nu il pot calma altfel, il doare gingia...a spart si al 5-lea dintisor dar tot il mai chinuie. Cand am ajuns acasa abia am reusit sa incalzesc ciorbita sa ii dau sa manance, asa flamand era incat a mancat tot
Minunea este ca a adormit singurel in patutul lui...e a treia oara cand se intampla asta si bine ar fi de s-ar repeta mai des

Mergi la inceput

va invit la tarta cu visine

Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna frumoaselor!!!
ne mai tineti minte!!!!
noi de cand a venit caldura am plecat la tara ,la socri, la casa, caci in apartament e cald.si aerul conditionat mai rarut ii dam drumul....si acolo merge f.rau internetul...de citit reuseam sa citesc dar ca sa trimit vreun mesaj nu mergea...acum suntem la cta ....vroiam acasa la mine:)caci soacrele tot soacre sunt:)))) mi-a ajuns 2 luni de stat acolo...:)
vreau sa felicit toti copilasii !!!! sa le uram si noi la multi ani !

despre noi ce sa va zic....Elenys ma cocoseaza toata ziua!! stau dupa ea....merge de-a busilea....in picioare sustinuta!!!
avem 5 dintisori,,, cu mancarica papam de toate ce are ea voie!!....mai avem putin si facem 10luni...nici nu stiu cand a trecut!!

va puup pe toate si pe toti pitici!!! sper ca ne reprimiti pe forum??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreea88

buna frumoaselor!!!
ne mai tineti minte!!!!
noi de cand a venit caldura am plecat la tara ,la socri, la casa, caci in apartament e cald.si aerul conditionat mai rarut ii dam drumul....si acolo merge f.rau internetul...de citit reuseam sa citesc dar ca sa trimit vreun mesaj nu mergea...acum suntem la cta ....vroiam acasa la mine:)caci soacrele tot soacre sunt:)))) mi-a ajuns 2 luni de stat acolo...:)
vreau sa felicit toti copilasii !!!! sa le uram si noi la multi ani !

despre noi ce sa va zic....Elenys ma cocoseaza toata ziua!! stau dupa ea....merge de-a busilea....in picioare sustinuta!!!
avem 5 dintisori,,, cu mancarica papam de toate ce are ea voie!!....mai avem putin si facem 10luni...nici nu stiu cand a trecut!!

va puup pe toate si pe toti pitici!!! sper ca ne reprimiti pe forum??

bine ai revenit!

Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

multumim

Mergi la inceput