Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (47)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara
[Bianca, sincer eu nu am auzit de teoria asta. Stiam ca la nastere dc copilul este angajat poserior si nu anterior atunci ai back labor si e al naibii de dureros (am avut asa ceva), de placenta insa nu am auzit, placenta anterioara inseamna ca e pozitionata in fata uterului, oare ce lagtaura ar avea cu rinichii, poate apasa copilul mai puternic si se simte la rinichi?

De asemenea la o placenta anterioara sunt niste riscuri in plus la cezariana pt ca uneori tb sa taie prin ea ca sa ajunga la copil, sau alteori se poate fixa peste cicatricea de la cezariana anterioara.

Uite aici mai multe amanunte
http://www.babycentre.co.uk/pregnancy/complications/anteriorplacentaexpert/

Eu am placenta posterioara.

Tiny baby gator

Baby gator
[/b]
Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Irina, asa este cum spui..

Placenta e situata in partea din fata a uterului, iar bebele e situat oarecum mai inspre interior. De aceea este si mai greu pt cele cu placenta anterioara, sa simta miscarile bebe-ului. Eu de ex pana acum am simtit miscarile ei doar din interior, dar niciodata din exterior, cu mana pe burta. Dapai sa mai vad valuri pe burtica...E pacat ca de ex, sotul meu nu poate sa o simta cand misca :(.

Ei si pozitia lui bebe inspre interior produce o presiune mai mare pe rinichi, iar contractiile se resimt preponederent posterior. O fi acest back labor de care spui tu. O sa ma documentez ca sa fiu sigura. Iar daca Doamne fereste ar fi caz de cezariana, dr mi-a spus ca tb multa prudenta pt ca exista risc de hemoragie f abundenta. Si nu se poate ajunge la bebe decat daca taie inainte placenta...

24+ cu Anna

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

buna seara , acum am venit si noi dintr-o mini vacanta, a fost cam obositor ptr mine dar per total mi-a placut si ne-am simtit tare bine.

Nina bine ai venit si sarcina usoara
Luny e prima oara cand vad un peste asa marecred ca borsul a iesit demential

Dana , mult curaj si optimism sigur bb e ok si rezultatele vor iesi bune.
Kya din cate stiu eu dupa 7 luni nu mai ai voie sa zbori cu avionul.Ca sa fii sigura intreba medicul.
Rania

Nici eu nu am discutat cu dr cum voi naste , insa eu stiu sigur CEZARIANA am noroc ca nasc la clinica si decizia e a mea.La spital nu se face cezariana la cerere.Sa nu credeti ca sunt vro fitzoasa , ptr mine cezariana nu e un moft, nu am rezistenta la durere.La prima sarcina am incercat sa nasc natural insa dupa 8 ore de travaliu si dureri ingrozitoare eu eram dilatata doar 2 cm.De data asta nu am sa mai fac pe breaza si imi voi programa cezariana.Ptr mine a fost mana cereasca si recuperarea a fost foarte rapida iar dureririle au fost suportabile.

Ma duc sa pap revin... ma luat foamea

Ps. pana acum am luat 8kg la 19 sapt o sa ma fac mare rau

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

am venit de la dr. fi-mea are 1kg deci din cele multe stranse de mine, unu' ii apartine don'shoarei
la dr. asta iese mai mare cu 2 saptamani, la cel care face morfofetalele iese doar cu o saptamana. nu ca ar fi important. important e ca e bine si ne-a zambit, de mai mult ori chiar (sau pote doar s-a strambat, dar eu si dr. am vazut un zambet)
colul e lung si inchis in ciuda contractiilor.drept pentru care am bagat un sport dupa control.
si ca tot veni vb de nasteri, bebelina mea e cu capul in sus. dr. a zis ca m-a apucat degeaba curajul cu nascutul natural. eu refuz sa cred ca va ramane asa, mai mult, din folclor, auzisem ca bb2 se intoarce ceva mai tarziu cu capul in jos decat primul copil (care la prima sarcina la varsta asta era deja orientat cum trebuie)
miere eu nici nu ma gandesc la un travaliu nemonitorizat. din ce am inteles voi avea senzori wireless pe burta continuu care vor monitoriza contractiile si ritmul cardiac al copilului. mi s-a spus ca e suficient pentru a prezice dezastrele si a intra la timp in cezariana. eu ma bucur ca wireless fiind imi vor permite sa ma misc si sa fac ce simt.
bianca bine ai revenit. eu am avut placenta anterioara la Tudor si nu m-au durut rinichii in travaliu, ci burta. nici eu nu stiu sa existe vreo legatura intre poz. placentei si tipul de travaliu (doar daca nu e previa, acreta, increta, etc) deci don't stress. dpdv al durerii cred ca o treaba buna e cu nasterea sub hipnoza, dat fiind ca durerea e o traire pur subiectiva. mi-ar placea sa incerc hipnoza dar pb intr-o viata viitoare daca o sa mai fiu femeie
kya eu am zburat la 28 de saptamani si nu m-a intrebat nimeni nimic. nu stiu sa-ti zic, cred ca cel mai bine e sa suni la compania cu care zbori sa-i intrebi pe ei ce vor.
ooka poti naste cu rahi-peridurala, la cezariana adica. e o combinatie intre cele 2 si esti treaza sa vezi/auzi tot.
pica studiez problema cu mobila si te tin la curent. sar-mana

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 24+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec.2011 spune:

cap. 48

Mergi la inceput