Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (47)
Raspunsuri - Pagina 10
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carola Chiar ca la mine s-au adunat toate . Sarcina mea e plina de peripetii asa cum e si viata mea. 23+ |
Pai ca sa simti ca traiesti . Sa fie bine pana la final!!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 23s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
abramburika spune:
bleaaahhh ... ma gandesc deja cu groaza la ziua de luni. O sa ies stoarsa de-acolo ca o lamaie (si intepata, si flamanda si insetata)!! Sa-mi iau macar ceva bun de citit .. 2 ore ...
carola spune:
M-ati mai linistit cu ginecologul .
Miere, din cate am inteles in Ro este destul de dificil cu gasit loc la o cresa/ gradinita. Inca nu m-am documentat dar nu exclud ideea.
23+
www.flickr.com/photos/carola456
miereamara spune:
Petro, stii ce am facut eu? Am dormit intre sesiunile de intepat, m-au pus intr-un cabinet gol, m-am urcat pe masa aia ginecologica, mi-au dat si o patura si am dormit:)). Venea asistenta sa ma trezeasca din ora in ora.
Acusi daca ttrebuie sa il fac pe asta de 3 ore cred ca ma duc la mall, e peste strada de laborator:))
Tiny baby gator
Baby gator
carola spune:
Brambu, nu e chiar asa de grav. Eu nu m-am plans de testul asta. Nu am baut apa nici inainte nici dupa. Nici macar la toaleta nu am fost .
Miere, nu am mancat cu 8 ore inainte. Nu mi-a specificat nimeni cu cat timp inainte sa nu mananc. Dulciuri nu am mancat.
23+
www.flickr.com/photos/carola456
abramburika spune:
eii, nu, aici nu au servicii de hotel la laboratorul de analize . In fund pe scaun tre' sa stau si sa astept sa treaca timpul ...
abramburika spune:
Eu singurul lucru de care ma plang e substanta aia oribila. Da' si de asteptare . Bine, asa ca sa mai conversam si noi ... sa fie numai astea problemele ..
miereamara spune:
Asta ziceam si eu mai sus, atunci am facut testul la spital si aveau camere disponibile, acum il voi face la laborator, dar cred ca ma duc la mall in pauzele dintre intepaturi, e peste drum de laborator
Tiny baby gator
Baby gator
abramburika spune:
Mie mi-a zis sa stau linistita, fara efort. Deci nici plimbari, cred. Oricum, varianta cea mai buna pana acum e o carte, ceva de citit ca sa imi umplu timpul. Clar, nu reviste de bucatarie
Data trecuta am facut numai mini-curba (cu 50 gr. glucoza) si intepat dupa o ora. Acum tre' sa fac cu 75 gr. (baut de 2 ori, intepat de 2 ori), deci 2 ore.