Piatra Neamt, Perla Moldovei (89)
Raspunsuri - Pagina 20
magdaR spune:
Buna dimineata!
As bea eu o cafeluta, dar sa fie slabuta...ca sa nu ma apuce tremuriciul. Eh, ce sa fac?...lipsa de calciu cred ca e de vina.
Sa aveti o zi frumoasa dragelor!
Magda, mamica fericita de fetite: Ana Maria si Teodora
http://magdahobbyarts.blogspot.com
oramona spune:
Neata! La o cafeluta ma bag si eu. E tare buna.
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#
cosminiq spune:
Magda, ai probleme cu calciul???
Se rezolva prin pastile efervescente de 500 mg, daca nu iti prea plac lactatele!Eu una recunosc ca nu pap decat iaurt si asta din cand in cand...asa ca iau suplimente de calciu mai mereu!Am facut odata o criza de ma tavaleam pe jositi amortesc mainile si fata, nu mai poti articula nici un cuvant si ametesti de nu poti sta pe verticala.
E nasol tare!
De acu sa stii ca tie iti dau numai cafelutza cu lapte
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)
http://bazar.desprecopii.com/browse.asp
cosminiq spune:
'neatza!
Ce liniste e prin zona?!Am semnat condica si ma apuc de lucru
O zi frumoasa sa aveti!
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)
http://bazar.desprecopii.com/browse.asp
uliiasi spune:
Buna dimineata si de la noi! Am venit la cafeluta!
Ema, cu intarziere LA MULTI ANI ! si de la noi.
Noi suntem bine, sanatosi, David a avut boala Mana-Picior-Gura, cica boala a copilariei, foarte intalnita...de care eu n-auzisem pana acum. Cert e ca a avut o forma foarte usoara,inca-l mai tin acasa si-l duc la gradi luni. Noroc de mama care a venit ca vantul si ca gandul de la Piatra ca sa stea cu el acasa. Draga de ea...
Aici in sfarsitse racoreste, a plouat toata noaptea si acum e f bine afara.
Ce va invidiez ca veniti/plecati in concedii la mare/munte, eu o sa ma milogesc pt 5 zile de concediu in septembrie, cand o sa vin la Piatra. (si cand o sa iesim la o bere si hamsie impreuna, nuuuuuuuuuu?!)
Laurici, ce copii intelegatori ai, bravo!
Lora, am hotarat ca trebuie sa ma ingras....ca sa ajung o balenuta inteligenta!!!
Va pupacesc cu drag si mi-e dor de voi!
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
sunflower1979 spune:
Salut! am reaparut si eu dupa cele 3 zile libere si inca vreo doua in care am fost ocupata.
dupa cum v-am spus, in weekend am fost cu cortul. am pus si cateva poze. daca o fi vremea buna si weekendul asta, repetam figura. lui Denis i-a placut tare mult sa doarma in cort. a rezistat eroic pana pe la 23.30, afara pe patura unde stateam noi si a adormit in bratele mele. vremea a fost placuta, destul de cald si noaptea, peste zi era cam cald dar ne tot bagam in lac (care apropo, e foarte adanc, dintr-o data se face groapa). am facut gratar,am copt ardei, vinete, am facut salata, a fost tare fain. erau niste tineri acolo care sarbatoreau pe cineva si aveau aia generator, frigider, iar muzica a cantat pana pe la 4.30. noroc ca eram obositi si am reusit sa dormim.
planul initial era sa mergem la Slanic Moldova, dar au fost vecinii nostride vineri si n-au gasit nici un loc de campare, asa ca ne-am reorientat si am mers in Ceahlau, la lac.
iulia, zici ca David a avut o forma usoara a bolii mana-gura-picior? ce bine, caci nepotica mea a facut si ea boala asta si a fost foarte greu, cred ca cea mai grea din tot ce a avut pana acum. a avut in gura vreo 3 afte, dar atat de dureroase ca nu putea tine gurita inchisa, balea intruna, nu putea manca desi ii era foame si nu va zic cat a plans. plangeau si parintii pe langa ea, si noaptea o plimbau prin curte sa adoarma un pic. acum a trecut, dar a fost foarte greu pentru ea, mititica, si are doar 1.8 ani.
intradevar, cam slaba prezenta pe aici. sa aveti o zi buna!
Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)
aeperju spune:
Mersi frumos! Pai vroiam sa va dau o bucatica de tort, un suculet, un gratarel mic si voi musai sa-mi cantati la multi ani .
ellinia spune:
Citat: |
David a avut boala Mana-Picior-Gura, cica boala a copilariei, foarte intalnita... |
Iulia, nici eu n-am auzit de asa ceva ... Cum se manifesta? Nu de alta dar poate face Stefan si eu zic ca e cine stie ce!
Sunflower, sunt foarte frumoase pozele, ati avut curaj sa va bagati in lac
Ema, iti spun si eu cu intarziere "la multi ani"!
O zi buna tuturor!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
Ancutza_Bro spune:
hai salut, natiune
ce faceti?
Ema La multi ani!
Sunflower foarte faine pozele
Laura si Lora vreau sa va spuuunnn ca abia azi am reusit sa depunem actele pt pasaport, nu stiu cum a fost in vara cand ai facut tu Lora, dar acum te treci pe o lista jos la parter, apoi vii la 7 dimineata sa vezi daca te striga de pe lista aia, apoi iti verifica actele, apoi iti da un nr de ordine, apoi vii si stai la rand si mai apoi iti ridici si pasaportul ...te dore mintea...nici nu am avut in fata pe lista aprox 600 de persoane
in rest,
- Sabi a facut kk pe covor si s-a jucat cu manutele in el
- mi-a rasturnat o masuta pe care erau 3 farfurii cu mancare cu picioarele in sus
- a inceput si ea sa imite cuvintele pe care i le spunem
- deseneaza cu creioane colorate toata casa
- m-am tuns scurt asa
- am fost si noi la munte...aici
si cam atat
va puuuppp
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
LoraG76 spune:
Rapid, ca cica am treaba:
1. Anca, arati SUPEEEER! Bravo tie!
2. Sabinuta e bestiala, mai...nu's de ce am impresia ca bolfosenia ii cam calca pe urme si nu's daca sa rad sau sa plang.
3. Nu's unde ati fost, da' arata extraordinar de bine pensiunea aia! F. frumoase pozele.
4. Noi le-am facut pasapoartele la inceputul lui iunie, nu era asa aglomerat.
Iuli, nu stiu cu ce e boala aia de zici tu, da' bine c-a scapat repede si usor David de ea, ca are o denumire ciudata rau! Pai cum sa n-ai concediu? Ca doar ai dreptul la atatea zile care corespund numarului de luni lucrate/anul asta, nu?
Ema, La multi ani fericiti!
Cristina, f. frumoase pozele, mi s-a facut si mie dor de mers cu cortul! Cred si eu ca Denis s-a simtit bine, tuturor copiilor cred ca le place sa stea la cort.
O zi buna la toata lumea.
Aaaa, era sa uit - in week-end am fost si noi plecati la Balan, dincolo de oras, undeva in Muntii Hasmasului: , o zona absolut superba, daca aveti ocazia nu o ratati - oameni mult mai civilizati decat la noi, curatenie, liniste etc.etc.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)