Piatra Neamt, Perla Moldovei (89)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Lora, multumesc pentru raspuns.
Nu este vorba de reteta compensata, este vorba de o reteta normala cu bani... si este a doua farmacie din tara care ii da acelasi raspuns:nu dam medicamentul daca reteta nu este eliberata pe raza judetului nostru.Si a fost specificat ca nu e vorba de reteta compensata.Eu nu inteleg de ce un medicament nu poate fi luat din alt oras din Romania atata vreme cat eu pentru copilul meu aveam nevoie de un antibiotic care se gasea doar in Germania si o cunostinta care locuieste acolo mi-a zis ca poate sa mi-l cumpere daca ii trimit reteta din Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Marilen, despre ce farmacie e vorba? Incerc sa intreb direct, daca spui ca nu e compensata. Mie un medic de familie mi-a zis ca daca nu e compensata, poate fi cumparat medicam. de oriunde. Acuma na, poate nici ei nu stiu care-i treaba in farmacii.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Marilen, spune care farmacie, poate cunoastem o farmacista pe acolo si ne ajuta.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Eu am intrebat la o prietena la Sensiblu si mi-a spus ca n-au.

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Mai fetele mai, dar voi va dati in petec cu beutu si hamsiile...nu va ganditi si la astia mai amarati care se tarasc ca ramele prin canicula? OfOf...
Azi noapte a plouat si Dooooaaaaamne ce bine a fost. E mai suportabil putin. Sambata plecam la Bran, stam numai o noapte, dar tot e bine ca mergem. Abia astept.
David al meu a trecut la etapa crizelor de 2 ani, tipa si face tare urat daca nu-l lasi sa faca ce vrea el. OOOOfff, ca abia astept sa treaca faza asta ca ne pune nervii pe bigudiuri. Tre sa ma apuc din nou de citit carti despre educarea copilului, ca ma simt uneori depasita de situatie. In general e un copil tare simpatic si vesel, pana i se pune pata...
Vreun sfat de la mamici cu copii mai mari care au trecut prin aceasta minunata etapa? Sau ati fost norocoase sa nu va confuntati cu asa ceva?
pup de la noi, eu ma duc sa fac cafeaua numarul 2. Mai vrea cineva?

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Va multumesc pentru mesaje, acum am vorbit cu prietena mea la telefon, a insistat la farmacia respectiva si a dat peste o alta doamna amabila, ii trimite reteta prin curier si maine ii trimite tot prin curier ceea ce are in stoc din medicamentul respectiv.Nu este cantitate mare dar pentru moment rezolva problema...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Abia acum am ajuns la calculator, dar am lipsit cu un motiv serios, astazi a fost ziua mamicutei mele si am stat mai mult cu ea, pe seara ne-am strans cu totii si i-am cantat "la multi ani " si am mancat tortulet, mi-a spus ca nu o sa uite ziua asta , sunt asa de multumita !!!

Asaaaa, deci...capitol nou, pagini multe de citit( ce-mi place cand am ce citi )
Si pentru mine a fost super la intalnire, ca de fiecare data
Cosminiq - ma bucur ca ati avut un concediu placut.Da-ne detalii
Sunflower - cred ca e super sa ai copilul nascut in aceeasi zi cu a ta ! Foarte tare ...
Ma bucur ca ti-a placut la intalnire si te mai asteptam si datile viitoare.Baga niste poze sa-ti vadem si noi strumfelul.( Imi cer scuze ca sunt total absenta si nu-mi mai amintesc nimic din urma, parca mi-am pierdut memoria ...dar din I-IV F...nimic ...adica, foarte putin
Nu mai stiu daca trebuia sa mai raspund cuiva...ma intrebase cineva ce s-a intamplat cu noi...Laura, parca...nici la intalnire nu am apucat sa vorbim....era vorba de maica-mea...i-a ars apartamentul.Dar ce ne bucura cel mai mult este ca nimeni nu a patit nimic, sunt ok, restul le vor rezolva, incet-incet.

Aaaaaa, sa va zic de Stefan : astazi a fost prima lui zi de cresa !!!
Si a protestat: nu a vrut sa pape nimic !( El care este un mancau ).
A plans dupa ce am plecat eu...dar au spus doamnele ca dupa ora 10...nici o lacrima...dar totusi a refuzat mancarea.Acum sa vedem maine dimineata, cred ca de-acum cunoaste clasa si mi-e frica ca va refuza sa intre...

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Allexa, La multi ani fericiti si santosi mamei tale! Sa va traiasca inca 100 de ani si voi sa ii numarati fiecare aniversare! Imi pare rau de necazul lor. Off, urata treaba . Dar zic si eu ca tine, bine ca toti sunt ok, varul si lemnele se refac.
Acomodare usoara lui Stefan! Asa e, va fi greu primele zile (sper si va doresc din suflet sa fie doar zile), dar poate indrageste doamnele si ajunge sa ii placa acolo cu copii. E greu si ti se rupe sufletul sa ii fortezi asa sa se rupa de tine, dar eu sunt sigura ca va fi bine. Chiar daca ti se pare mic si nu intelege, asigura-l in fiecare zi ca te intorci dupa el. Teama ca nu mai vii dupa ei si ii lasi acolo cred ca o simt toti copiii in primele zile de acomodare.

Dupa cum vedeti, eu bantui pe aici la ore mici. Am adormit asera devreme, acum m-a trezit un geam trantit de la vant si cum nu am somn, imi fac de treaba.

O zi frumoasa si fara ploi sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Laura - multumesc
Daca tot te-ai trezit asa devreme puteai sa faci si o cafea ...dar bine hai ca o dau eu si-am plecat sa cresa cu strumful, sper sa fie ok.

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Nu am dat cafeaua, ca se racea pana va trezeati voi. Acum fac una proaspata, neagra si fierbinte. Poftim!

Mergi la inceput