Mamici inimoase de Constanta (154)
Raspunsuri - Pagina 12
simonapro spune:
Buna!
La multi ani Teo, sa ai o viata frumoasa si fericita!
Multumim mult de tot pentru urari
Va servesc cu o felie de tort si cu ce mai doriti
Miha: sa-ti traiasca mama, sa fie sanatoasa si implinita
Alina: ca sa-ti faci o idee cu tortul, uite ce a avut Sebi anul trecut:
https://picasaweb.google.com/symona0323/August?authkey=Gv1sRgCP663Jv38aC-wAE#5501167678534335714
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
lulu77 spune:
Tort am gasit,
http://comenzitort.3x.ro
Stiu cine le face, sunt bune, proaspete si o nebunie de modele, si culmea, are si modelul dorit (saptamana aceasta, viitoare nu garantez ca mai vrea acelasi tort ) de Luca.Vrea Vas de croaziera sau Macara
Leditia spune:
La multi ani sanatosi si fericiti sarbatoritilor Sebi si Teo.
Lulu,noi alergam pe la dri,cam cu asta ne ocupam de o vreme asa...ca fii-miu nu vrea sa vorbeasca si pace si nush cum sa-l scot din stadiul asta de vorbit pe limba lui si monosilabisire.Ca de inteles,el se face inteles f bine,prin gesturi/nonverbal sau vorbeste monosilabic.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
happymumy spune:
Hello!
Intru si eu repede sa va salut, ma grabesc sa o tai si eu de la servici, mi-e un somn de nu mai pot.Am fost marti la control , de fapt la morfo, deocamdata masuratorile sunt foarte ok, astept si rezultatul analizelor de singe ca sa aflu rezultatul final al testului.Iar nu a vrut d-na dr sa ne spuna sigur ce este, doar ca pare baietel, dar pentru asta ma voi mai duce o data peste 2 saptamani, cu toate ca , sotul meu e convins ca a vazut ceva acolo si radiaza de fericire ca o sa aiba un baietel.
In rest, multa munca la servici, cel putin saptamina asta...
Pupici tuturor si weekend placut daca nu mai apuc sa intru.
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 13+
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
pisoi_aluna spune:
Buna seara la la multi ani sarbatoritilor!
Sunt sigura ca nu e nimeni pe aici in seara asta, probabil toti la plimbare, dar intrat macar sa dau cu subsemnatul...nu am mai intrat pentru ca pur si simplu nu am avut timp. Pisoiului ii ies dintii si se trezeste noaptea din ora in ora si plange, cu tot calgelul, de suntem chiori in fiecare zi. Trebuie sa fim cu ochii pe el ca pe butelie cu datul peste cap si bagatul in gura...pe langa asta sunt cu munca si cu nuntile, botezurile, motzurile etc...
Azi am luat motzul uneia dintre finute, la un an jumate ca n-am putut asta iarna, si mai urmeaza gemeni la motz...pe 4 septembrie botez la Bucuresti iar intre am nunti in fiecare sambata...
Va pup ca a venit pisoiul din plimbari si trebuie sa facem baita ca e chior de somn, a fost curtea plina de copii mai mari iar el era cu ochii pe ei
www.breslo.ro/Shop/dannasrainbow" target="_blank">GIGELELE MELE
Ontica Camelia spune:
Va multumim pentru urari!
Va ofer cu intarziere pentru ziua de 5 dar la timp pentru azi, 7, sf. Teodora!
Uram si noi sarbatoritilor La multi ani, sanatate , bucurii si copilarie fericita!
La capitolul torturi, de doi ani le fac in casa: diplomat, ciocolata, cu mere, banane depinde de cerere, dar vedeta este cel diplomat.
Noi o tinem tot intr-o petrecere, joi am avut petrecerea la Mc'D cu kopii azi cu cei mari.
Va dorim duminica placuta!
edit: am pus poze de la ziua Teodorei.
Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi
1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia
Dodo-pui spune:
Camelia ,la multi ani cu ocazia onomasticii!Am admirat pozicile si filmuletele sa-ti traiasca si sa-ti fie sanatoase si norocoase printesele
O duminica cu o doriti!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladis miha, multi ani fericiti cu sanatate mamei tale esti sigura ca face doar 50 de ani, ca-mi da cu virgula oricum, pupici si distractie placuta! |
angi,m-ai facut sa rad...e buna virgula,maica-mea chiar s-a grabit ca fata mare la maritat...
va multumesc de urari!
dar unde sunteti toate????
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
lulu77 spune:
Mneatza, mai pot zice la ora asta?
eu sunt prin zona, cu treburi, ca luni de dimineatza.
numar zilele pana la concediu, avem nevoie clar, eu si mai ales soata.....nu v-am povestit...dupa un simplu tuns ( prima oara in alta parte decat unde se tundea de obicei) in care l-a ciupit frizeritza cu masina de tuns(mizerabila si plina de microbi ), a facut o infectie, un furuncul de toata frumusetea in cap, a facut gentamicina si oxacilina 6 zile, a copt dar nu a reusit sa se sparga singur furunculul, asa ca sambata am luat drumul chirurgiei, unde l-a chiuretat, nu a reusit sa scoata tot, l-a cusut si azi merge a doua oara.
pe langa asta are si o infectie urinara, nisip la rinichi si splina marita de la oboseala si tratamentul puternic cu antibiotice.
eu ce sa ma mai plang?
multumesc lui Dzeu ca Luca este sanatos si sa il tina asa .
asteptam concediul, sa plekam la munte la sf lunii.
Ledi, cum esti? totul este ok? nu imi place starea ta din zilele trecute.......
mihaela77O spune:
alina,no coment!traim in romania...
multa sanatate si refacere rapida!
unde plecati in concediu?si eu sunt in cautare de locatii!!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...