Iul-Aug 2011-Bv Oana.irina, Al3xutza, MihaH! (77)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulusor77
...ilida, off imi pare rau pt. problema cu degetul. Cum ar fi daca ti-ai face operatia in tara si sa-l iei pe bebe cu tine?

E si asta o varianta la care ma gandesc, dar o las ca fiind ultima la care sa apelez, dupa ce vad tot ce pot face aici. Iar cu bebe e mai greu sa plec, urmeaza si perioada vaccinurilor....

am deja un cavaler!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Buna dimineata,

Sunt trezita de la 05.00

Alina, chiar am vrut ieri sa te sun.Ce ma bucur ca ai dat un semn de viata.Am vazut strumfita
O grasunica mica, frumoasa si cu nasucul carn (cred ca si ai mei or sa-l aiba).Sa-ti traiasca!
Poate ai timp sa intri sa ne pov mai multe

Roberta si Cereline, chiar nu vi se face mila de noi?????
O poza, o poveste....ceva...ceva?Ma uit zilnic dupa pozele voastre, dar nimic.....

Veronica, ai pus niste poze superbe, dar nu vrei sa intri sa mai vb cu noi?

35+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28
O poza, o poveste....ceva...ceva?Ma uit zilnic dupa pozele voastre, dar nimic.....
Te-ai uitat la "Bebelusii nostri"? Io am fost din nou de serviciu...

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 36+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Krissy

Citat:
citat din mesajul lui corry_28
Te-ai uitat la "Bebelusii nostri"? Io am fost din nou de serviciu...

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 36+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Draga de tine
Multumim mult, Krissy!

35+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

pufi nu vreau sa te supar ... dar de unde stii ca de la ardeii tai copti? adik, ok, banuiesc ca e prima data cand mananci. dar de unde stii ca de la asta???? ma tot intreb ... eu. adik eu mananc ceapa, usturoi, lapte, rosii, ardei, pepene ... asta asa, din gama celor "nepermise". dar nu pot sa leg colicii lui alex de nimic. adik am avut zile cand nu am mancat si bb a plansssss (ca ieri de ex) si azi, cand ma mancat de toate a fost f linistit (pana acum, sper sa nu il deochi).

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Pentru ca altfel nu plange niciodata, este poate mai agitat sau da din manute si picioruse sau se screme dar atat, am avut 3 episoade cu plans de 2 ore continuu cand am mancat o rosie, nectarina si ardeii copti in rest daca ma mentin la regimul meu este cum am scris mai sus .

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Scot la aerisit motatele pentru MIHA si a ei scumpa IMOGEN

Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

vin acum si motatele

Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

KRISSY multumim ca ai grija de paginuta noastra

Ilida multa sanatate

Gogoshika mai ai si tu asa putin si Arianna la fel

Roxi, Roberta, Cereline, Florinag, Oxidoni pup la mamicute dragi, sper ca sunteti bine toate

Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Salutare fete frumoase!!

Am ajuns si noi ieri acasa!! E asha de bineeeeeeeee! nu am avut timp sa recuperez mai nimic, mai citesc pe telefon in timp ce papa printesa mica. Despre noi...suntem bine sanatoase...eu merg din ce in ce mai dreapta, si sunt si mai mobila, a venit si laptele!!!! sper sa nu fac furia laptelui, ca sunt destul de tari...dar bebelina inca ne lasa sa dormim, azi noapte ne-am bagat in pat pe la 23:30, s-a trezit pe la 1:30 si a tzocait putin, peste noapte cred ca a mai vrut o data, dar era langa mine in pat si nu am facut mare efort, iar dimineata la 6 am papat muuult! Acum iar nani!

Eu ma simt destul de bine, ma ridic greu din pat, dar oricum sunt mult mai bine decat ieri... In spital a fost foarte bine, nici pretentiile mele nu au fost foarte mari, dar au fost amabile cu mine, chiar inainte sau fara sa le dau nimic, pentru ca ori imi era greu sa ajung pana la ele(ma ridicam greu) ori uitam. daca era si mai racoare...cred ca eram chiar complet incantata...

O sa va mai tin la curent, azi vine runda 2 de bunici, iar maine nasii! Si nu stiu cat timp voi avea!!! O sa pun repede si o poza 2...Va pup pe toate toate!!!!

Siiiiiiiiiii.................

Hai MihaH!!! Hai Imi!!!

Hai Alexuta!!! Hai bblina!!!

Oana mamica super-fericita de Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Cristina, nu stiu cum de ai timp si cum de esti atat de organizata, te admir, eu sunt o persoana foarte haotica

Babylicious, bine ai venit! Pai unde-i mai bine decat acasa? Asa-i cu cezariana, de la o zi la alta vei fi mai bine.

Cat despre asistente, eu am fost placut surprinsa de cele de la Giulesti, s-au comportat f bine, si n-am dat bani de fiecare data. Nu mi-a vorbit nimeni urat sau de sus, exceptie facand asistenta sefa, o japita.

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput