Iul-Aug 2011-Bv Oana.irina, Al3xutza, MihaH! (77)
Raspunsuri - Pagina 16
omibaba spune:
Felicitari noilor bebei si proaspetelor mamici.
Sa aveti parte numai de bucurii si multa sanatate + refacere usoara.
Io's cam intr-o dunga de vreo doua zile, nu ma pot concentra, ma enervez, ma panichez la fiecare miscare mai deosebita a lui bebe, contractie mai ciudata. Contractiile astea ma sperie, sunt nedureroase inca, dar imi deformeaza burta intr-un hal si ma apasa pe organe de numa.
Bebe se pozitioneaza catedoata cu picioarele in col de zici ca acum e acum.
Nu mai am rabdare si parca totusi as mai vrea sa stea la cuib.
Sper sa vina pe 27 iulie cand implinim 3 ani de casnicie, ce fain ar fi.
Asa ma simt de neputincioasa cum niciodata nu m-am simtit. Nu mai suport sa apelez la altii pentru lucruri pe care alta data le faceam singura si mult mai bine. Sincer nu stiu ce voi face pana ma recuperez dupa cezariana, sper sa nu o iau razna.
O, da, in legatura cu molitfa de 8 zile, cum a-ti procedat, sau cum ve-ti proceda? vine preotul acasa, mergeti voi la biserica? sa vorbesc de pe acum sau doar dupa nastere cu el? mi-e putin straina ramura asta. so please aveti mila de mine si dati-mi macar un sfat.
Ma simt rupta de oboseala si mai nimic nu am facut azi.
O zi cat mai frumoasa.
39 + sex neidentificat
squirrel spune:
Azi suntem mai matinali![]()
Anaemi -se zice ca al treilea copil e cel mai cuminte eu mizam pe aceasta dar daca ma asteapta ce povestesti tu am pus-o si eu rau. Pentru mine mai trebuie sa stea motatele un pic macar o saptamana ca mai avem cateva planuri de pus la punct. Dar cum zicea si Dumnezeu-planul tau nu e si planul meu om vedea cum va fi-sa fim doar sanatosi.
Ilida-imi pare rau de problemele tale. Eu am o prietena in Franta care e adepta metodelor naturiste si mi-a spus ca este in N-Y un osteopat foarte bun -Cristian Rachitan- care cica e tare renumit. Nr. de contact cred ca gasesti pe net, eu zic ca merita sa incerci si varianta aceasta. Multa sanatate.
Azi stam in casa e si canucula dar neasteptat Vlad s-a racit, moment total nepotrivit acum trebyie sa il tin departe de Paul. Deci inca un motiv sa mai stea BB inauntru pana trec toti microbii din casa.
Pe curand
lalic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui omibaba Felicitari noilor bebei si proaspetelor mamici. Sa aveti parte numai de bucurii si multa sanatate + refacere usoara. Io's cam intr-o dunga de vreo doua zile, nu ma pot concentra, ma enervez, ma panichez la fiecare miscare mai deosebita a lui bebe, contractie mai ciudata. Contractiile astea ma sperie, sunt nedureroase inca, dar imi deformeaza burta intr-un hal si ma apasa pe organe de numa. Bebe se pozitioneaza catedoata cu picioarele in col de zici ca acum e acum. Nu mai am rabdare si parca totusi as mai vrea sa stea la cuib. Sper sa vina pe 27 iulie cand implinim 3 ani de casnicie, ce fain ar fi. Asa ma simt de neputincioasa cum niciodata nu m-am simtit. Nu mai suport sa apelez la altii pentru lucruri pe care alta data le faceam singura si mult mai bine. Sincer nu stiu ce voi face pana ma recuperez dupa cezariana, sper sa nu o iau razna. O, da, in legatura cu molitfa de 8 zile, cum a-ti procedat, sau cum ve-ti proceda? vine preotul acasa, mergeti voi la biserica? sa vorbesc de pe acum sau doar dupa nastere cu el? mi-e putin straina ramura asta. so please aveti mila de mine si dati-mi macar un sfat. Ma simt rupta de oboseala si mai nimic nu am facut azi. O zi cat mai frumoasa. ![]() 39 + sex neidentificat |
E suficient sa ia legatura cineva din familie cu preotul tau duhovnic sau cu parohul, sau cel mai bine te duci direct la biserica de dimineata, vorbesti cu cineva de la Sf Altar sa anunte preotul ci iti citeste in pridvor molitfa.
de
Constantin Octavian 12 ani
de
Maria Sofia - cezariana Cacicovschi33 sapt.
Laura13 spune:
| citat din mesajul lui omibaba Felicitari noilor bebei si proaspetelor mamici. Sa aveti parte numai de bucurii si multa sanatate + refacere usoara. Io's cam intr-o dunga de vreo doua zile, nu ma pot concentra, ma enervez, ma panichez la fiecare miscare mai deosebita a lui bebe, contractie mai ciudata. Contractiile astea ma sperie, sunt nedureroase inca, dar imi deformeaza burta intr-un hal si ma apasa pe organe de numa. Bebe se pozitioneaza catedoata cu picioarele in col de zici ca acum e acum. Nu mai am rabdare si parca totusi as mai vrea sa stea la cuib. Sper sa vina pe 27 iulie cand implinim 3 ani de casnicie, ce fain ar fi. Asa ma simt de neputincioasa cum niciodata nu m-am simtit. Nu mai suport sa apelez la altii pentru lucruri pe care alta data le faceam singura si mult mai bine. Sincer nu stiu ce voi face pana ma recuperez dupa cezariana, sper sa nu o iau razna. O, da, in legatura cu molitfa de 8 zile, cum a-ti procedat, sau cum ve-ti proceda? vine preotul acasa, mergeti voi la biserica? sa vorbesc de pe acum sau doar dupa nastere cu el? mi-e putin straina ramura asta. so please aveti mila de mine si dati-mi macar un sfat. Ma simt rupta de oboseala si mai nimic nu am facut azi. O zi cat mai frumoasa. ![]() 39 + sex neidentificat |
la mine a venit acasa, mi-a citit mie molifta si lui bb o rugaciune (nu stiu exact ce
ilida spune:
| citat din mesajul lui squirrel .... Ilida-imi pare rau de problemele tale. Eu am o prietena in Franta care e adepta metodelor naturiste si mi-a spus ca este in N-Y un osteopat foarte bun -Cristian Rachitan- care cica e tare renumit. Nr. de contact cred ca gasesti pe net, eu zic ca merita sa incerci si varianta aceasta. Multa sanatate. ....... Pe curand |
"Merci ma cherie"!
Hai ca ma pun sa caut si despre el.A, si inca o intrebare pentru voi mamicile: bebe-strumf a facut pe toata fata multe multe bubite rosii mici, fara lichid. Eu banuiesc sa fie de vina caldura. Nu il mai pot scoate afara saracutul, sunt peste 40 de grade la umbra aici intre monstrii de otel, ieri parea pustiu orasul la amiaza

La bebelusii vostri a aparut asaceva? Cum ati rezolvat, le-ati dat cu ceva special pe fata?
am deja un cavaler!
corry_28 spune:
Babyblue, ce ma bucur ca sunteti acasa
Te ajuta cineva?Aaa, si Iustin, este la fel de cumintel ca in burtica?![]()
Ruxii, si mie imi place poza in care gargarita mica sta pe gatul tau...

Am o curiozitate:cum este cu timpul liber?Este asa cum spuneau fetele sau mai ai timp si de altele?
Anaemi, 

35+cu
"Mugurel" si
"Strugurel"
Ruxiiiii spune:
Multumim de complimente 
Corry eu momentan am timp pt ca Sara doarme bine si momentam mami sta la mine si soacra mea vine zilnic...ele fac treburile casnice, mancare etc....eu doar am grija de bebica si cand doarme ea eu incerc sa ma relaxez..saptamana viitoare mami o sa stwa doar 4 ore si apoi o sa raman din ce in ce mai mult singura...
Recuperarea dupa cezariana eu zic ca e destul de greuta dar daca te motivezi suficient faci progrese mari din prima saptamana...mie nu-mi place sa cer ajutorul si ca sa nu mai fiu nevoita sa o strig pe mami sau pe sot cand imi cadea ceva sau aveam nevoie de ceva pus mai jos am exersat aplecari pana cand am reusit singura :)
In opinia mea centura este sfanta....ma ajuta si la retragerea burticii si cu ea am rezistat si mai usor la dureri la inceput!
Laura13 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ilida
"Merci ma cherie"! Hai ca ma pun sa caut si despre el.A, si inca o intrebare pentru voi mamicile: bebe-strumf a facut pe toata fata multe multe bubite rosii mici, fara lichid. Eu banuiesc sa fie de vina caldura. Nu il mai pot scoate afara saracutul, sunt peste 40 de grade la umbra aici intre monstrii de otel, ieri parea pustiu orasul la amiaza ![]() La bebelusii vostri a aparut asaceva? Cum ati rezolvat, le-ati dat cu ceva special pe fata? am deja un cavaler! ![]() |
bb alex a facut, doar pe fata, in special pe varful obrajilor. mi s-a spus ca e din cauza suptului, ca sta cu fata lipita de san si transpira acolo (Adik ca ar fi bubite de caldura) si sa il sterg cu apa termala si, dupa ce termin de alaptat, sa ii dau un puf de apa termala care sa se usuce pe fata lui.
e mai bine, dar inca nu i-au trecut de tot.
Mayane spune:
Dulcica, eu mi-am facut control oftalmologic inainte de nastere la Medlife. Medicul mi-a zis ca dioptriile mari nu sunt indicatie de cezariana. Doar daca risc dezlipire de retina trebuie sa fac cezariana, si nu era cazul meu, dar pentru linistea mea mi-a scris pe foaie "indicatie de cezariana" ... pe care ginecologul la Filantropia nu a bagat-o in seama. Am nascut natural si nu simt nici o diferenta la ochi.
Ilida, daca sunt ca niste cosulete, e acneea sugarului. Trece cam intr-o luna. Daca e ca o iritatie, poate fi de la caldura. Daca sunt pete sau basici, poate sa fie dermatita.
Scuze ca am dat buzna peste voi ![]()
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel
Darius Alexandru (05.02.2011)
Burtocika spune:
Ireth - multumesc, ma duc sa citesc privatul 
Dulcica - eu te inteleg cu miopia, si eu am -5 la un ochi si -6 la altul si totusi doctorul meu mi-a dat de inteles ca NU este indicatie de cezariana ... Este mai mult pt confortul si siguranta ta, iar el a fost dispus sa facem cezariana (vorbesc de prima nastere). Sa stii ca asta a fost principalul motiv pt care mi-am schimbat doctorul la 5 luni, initial am avut o doctorita de la Filantropia si pt ca ma tot purta cu vorba cand o intrebam despre CUM voi naste si nu se lasa "indreptata" spre cezariana, si pt ca stiam despre politica celor de la Filantropia, am cautat un alt doctor, cu care am discutat de la inceput spre ce metoda de nastere as vrea sa ma indrept.
Si totusi, inainte de nastere m-a trimis la un oftalmolog cu indicatia sa-mi scrie pe fisa medicala la diagnostic "SARCOIDOZA MIOPICA" ; se pare ca miopia nu este in sine indicatie de cezariana, dar chestia asta DA, asa ca nu poate fi ignorata asa de usor. Daca nu ti se pare suficient, vezi poate iti poti scoate o hartie care sa ateste ca ai ASTM sau probleme cu oasele.
Irina (2006) si
37+ cu 
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele