Iul-Aug 2011-Bv Oana.irina, Al3xutza, MihaH! (77)
Raspunsuri - Pagina 12
squirrel spune:

Am scris mesajul fara sa ma loghez. Revin mai tarziu ca acum trebuie sa fug la doc.
Pupici tuturor
Roberta84 spune:
Buna seara dragele mele .
Imi fac curaj sa mai scriusi eu desi am absentat cam mult si nici nu am recuperat ce ati scris dar sunt motivata. Sufletelul meu drag este inca in spital , in incubator din cauza icterului. INITIAL MI S-A SPUS CA 2 ZILE INSA ACUM NU SE STIE ...A MAI SCAZUT VALOAREA BILIRUBINEI INSA NU DESTUL , ASA CA MAI TREBUIE TINUT . Cat depinde de cat de repede ii scade. Eu sunt terminata , incerc sa ma abtin sa nu plang decate ori ma duc la el si dupa ce plec si acasa si mereu.... mi se rupe sufletul sa il vad acolo si sa nu pot sa il iau macar in brate. cand reusisem cat de cat sa il pun la san , pt ca i s-a pus biberonul in gura fara ca eu sa stiu sau sa vreau si apoi nu mai vroia san , logic , din san nu curgea ca la bibe. Insa de luni cand l-au pus sub lampa iar ii dau cu biberonul pt ca nu il scoate de acolo deloc. Bine ca am lapte destul cat sa aiba pt fiecare masa. Ma mulg cat de des pot si ii duc tot lapticul.E atat de greu sa fii despartita de puiul tau , nu stiu cum pot fi alte mame tari , ma refer la cele de acolo din spital care mai au copii ca al meu , in incubator , ca mie pur si simplu imi tasnesc lacrimile de cate ori il vad acolo , nu ma pot abtine.....Ma rog la DD sa imi dea tarie sa mai rezist cateva zile desi imi fac fel si fel de ganduri... stiu ca nu e ceva grav acest icter insa tot imi fac griji.....
Acum intelegeti de ce nu am mai scris... sunt prea deprimata si nu vreau sa va sacai cu starea mea.SPER SA MA INTELEGETI...Va pup pe toate si sper sa revin cu vesti mai bune.
39+ cu
Gabriel
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
Roberta84 spune:
AA o sa pun acu si eu cateva poze, ma uit la ele non stop si la filmuletele cu el si cand il vad imi tasneste laptele din sani...

39+ cu
Gabriel
lalic spune:
Scuze ca ma bag in forumul asta, eu sunt doar o cititoare din alt forum, dar m-am revoltat. Cum sa iti ia copilul, Roberta84??? Cum sa ramana singur in spital???Eu nu as accepta asa ceva. Si al meu a avut icter dar era langa patul meu si il pupam de cate ori vroiam, il aveam langa mine,De ce nu ai ramas in spital? Stai langa el pt binele copilului si pt linistea ta.Te inteleg perfect, in privinta icterului nu e grav, stai linistita, daca nu te lasa eu zic sa iti iei bebeul si du-te in alta parte ca ti-l pune la un incubator cu lampa. Am inteles ca au si medicii de fam.alte mame au iesit cu bebeii cu icter si ii tineau la soare sau mergeau cate o ora la lampa.
de
Constantin Octavian 12 ani
de
Maria Sofia - cezariana Cacicovschi
33 sapt.
vn_edelweiss spune:
Ramona, esti o mamica curajoasa, asteptam cu sufletul la gura fiecare veste despre voi si, desi nu am avut ocazia sa vorbim pe forum, m-am gandit mult la voi, te admir si ma bucur din tot sufletul ca sunteti bine. Multa sanatate iti doresc tie si puiutului tau 
Roberta, imi pare rau ca trebuie sa iti vezi puiul sub lampile acelea, si fetita mea a stat sub lampi cateva zile dar eram internata cu ea, nu stiu cum de nu ti-au permis sa stai cu el, ti-ar fi fost mai usor. Curaj mamico, o sa treaca, o sa iti tii puiul in brate curand. 
Mami de Emma Alessia si Matei Alexandre
Roberta84 spune:
Lalic , mie luni mi s-a facut externarea ca eram ok , eu cica , insa atunci s-a descoperit ca bebe are icter, asa ca l-au pus la incubator cu lampi , dar pe mine nu au putut sa ma tina internata , si nu snt singura , mai erau 3 copii ale caror mame la fel au fost externate. Problema este ca el a avut concentratia f mare de bilirugina , a ajuns la 22, asa ca l-au pus cu lampa si deasupra si dedesubt , apoi la doua zile i s-a scos cea de dedesubt si acum mai trebuie sa stea inca cu cea de deasupra.As fi facut ceva daca as fi putut , insa nu am ce decat sa ma duc la ora de alptat si sa ii dau cu biberonul prin gaurile de la incubator. Din cauza concentratiei mari care a avut-o nu se putea rezolva cu cateva ore de fototerapie sau cu statul la soare, Din acest motiv sunt si f ingrijorata pt ca stiu ca daca trece de 20 poate afecta sistemul nervos al bebelusului... dar nu vreau sa mai intru in detaliile astea ca innebunesc....
N-am ce face ..asa e aici...
39+ cu
Gabriel
babyblue spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roberta84 Buna seara dragele mele . Imi fac curaj sa mai scriusi eu desi am absentat cam mult si nici nu am recuperat ce ati scris dar sunt motivata. Sufletelul meu drag este inca in spital , in incubator din cauza icterului. INITIAL MI S-A SPUS CA 2 ZILE INSA ACUM NU SE STIE ...A MAI SCAZUT VALOAREA BILIRUBINEI INSA NU DESTUL , ASA CA MAI TREBUIE TINUT . Cat depinde de cat de repede ii scade. Eu sunt terminata , incerc sa ma abtin sa nu plang decate ori ma duc la el si dupa ce plec si acasa si mereu.... mi se rupe sufletul sa il vad acolo si sa nu pot sa il iau macar in brate. cand reusisem cat de cat sa il pun la san , pt ca i s-a pus biberonul in gura fara ca eu sa stiu sau sa vreau si apoi nu mai vroia san , logic , din san nu curgea ca la bibe. Insa de luni cand l-au pus sub lampa iar ii dau cu biberonul pt ca nu il scoate de acolo deloc. Bine ca am lapte destul cat sa aiba pt fiecare masa. Ma mulg cat de des pot si ii duc tot lapticul.E atat de greu sa fii despartita de puiul tau , nu stiu cum pot fi alte mame tari , ma refer la cele de acolo din spital care mai au copii ca al meu , in incubator , ca mie pur si simplu imi tasnesc lacrimile de cate ori il vad acolo , nu ma pot abtine.....Ma rog la DD sa imi dea tarie sa mai rezist cateva zile desi imi fac fel si fel de ganduri... stiu ca nu e ceva grav acest icter insa tot imi fac griji..... Acum intelegeti de ce nu am mai scris... sunt prea deprimata si nu vreau sa va sacai cu starea mea.SPER SA MA INTELEGETI...Va pup pe toate si sper sa revin cu vesti mai bune. 39+ cu GabrielAjuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi ! ![]() |
of groaznic ce povestesti...imi pare atat de rau...stiu ce simti.
eu in prima seara cand mi l-au luat sus, dupace mi =l lasasera la pat, am plans pana mi l-au adus. m-a stiut tot spitalul..te inteleg perfect.
ii doresc lui bebe refacere cat mai rapida. si tie, multa tarie de nervi. ai grija de tine, sa nu pierzi lapticul.
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Krissy spune:
Ramona
, tot timpul te citesc cu lacrimi! Felicitari inca o data si uite ca Dzeu ajuta ca minunea ta mica sa fie sanatos! E greu inceputul, ca e mai micut si neputincios, dar in ciuda neplacerilor tale de sanatate o sa faci fata pt puiutul tau. Te felicit din toata inima pt perseverenta si efortul de a-l alapta pe Iustin! Multa sanatate la amandoi si multumim de vesti si poze! E un copil trecut deja prin multe, dar nu ai zice - e foarte reusit, sa va traiasca si sa va bucurati in pace si sanatate de el!
Roberta, plang si pt tine ca inteleg ce simti, dar pastreaza-ti increderea in Dzeu si optimismul, caci o sa fiti curand impreuna acasa! Cu sistemul nu prea ai cum lupta din pacate, ia lucrurile asa cum sunt si vezi partea plina a paharului ca pentru binele lui Gabriel se pare ca se face tot efortul in spital! Multa putere si incearca sa te linistesti ca sa iti pastrezi laptele cel pretios! Mult a fost, putin mai este! Te pup si fii tare pt frumosul tau!
Am primit si o poza cu Imogen, poftiti la vizionat la "Bebelusii nostri" - inca o scumpa mica adaugata la panou
.
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
36+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
anaemi spune:
Asa ca inainte de culcare sa jelesc putin 
Ramona ma bucur nespus ca sunteti acasa...ma bucur nespus ca s-a terminat chinul tau...ma bucur nespus ca Iustin este bine ! Este un frumos si bineinteles ca seamana cu tine! 
Roberta
imi imginez ce simti si ce greu trebuie sa-ti fie !
Si speram sa ne dai vesti bune curand! 
Felicitari MihaH ! Bine ai venit Imogen!
Revin maine ....acum pic de somn ! 

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
ALINAOPREA spune:
Fetelor abia acum am reusit si eu sa citesc din urma si va multumesc tuturor pt urari.
Felicit mamicile care au nascut cat am lipsit si le urez bebeilor viata lunga si frumoasa plina de bucurii.
Incerc maine sa va scriu povestea nasterii pe scurt, o experienta f frumoasa pe care sper ca Dumnezeu sa-mi dea ocazia sa o repet candva.
Sunt in al 9-lea cer.
Chiar daca oboseala datorata vizitatorilor si alaptatului din 3 in 3 ore isi spune cuvantul, si eu si sotul meu savuram fiecare moment petrecut cu printesa noastra mult asteptata.
Alina
de
Carla Maria
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani