Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (33)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
pisucmic spune:
revin...
Strumpfi, ce covor de activitati ai luat? (centru sau covor de fapt?) din acela Blossomfarm, cum avem si noi de la Mothercare? ar fi dulce sa aiba la fel puii nostri nascuti in aceeasi zi
Yvyana, Roxy, tare variabil dorm bebeii, e clar! Si la noi e la fel: chiar daca are jucarii, cea mai buna jucarie sunt parintii si bunica; daca iesim din camera dupa cateva minute - un sfert de ora maxim smiorcaie dupa noi, daca ne intoarcem si-l bagam in seama, e fericit, rade, gangureste. Evident ca urmarea e ca nu-l prea lasam (acum se joaca tati cu el). Noroc ca ma ajuta cineva cu curatenia si gatit, calcat; mai gatesc si eu evident.
Scrish, daca vine iar vremea racoroasa si cat suntem in Bucuresti, hai sa mai organizam o intalnire, ce zici? Daca mai vrea cineva sa vina in Kisselef? Daca ramanem noi doua, putem face varianta parc sau sufragerie
Alina.n ce bine ca ai mai scris! cel mai mare fluturas, nu-mi vine sa cred ca se apropie de 6 luni! Mai scrie-ne te rog de diversificare (ai inceput-o cam cum vreau si eu, si la aceeasi varsta, si eu alaptez). cum ai introdus: in ce cantitati, cum ai crescut cantitatea, la ce masa? o inlocuiesti? Am o mie de intrebari dupa cum se vede!
Cred ca e tare placut la mare, sanatate multa lui Alex!
Simona, Lavi, Ioanna, Ally - pupici
Copiloi, mult succes cu teza de doctorat!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pisucmic spune:
Irinuca - sa nu uit, tare frumoase activitati la kineto acolo! Sa ne mai povestesti te rugam!
Pisuc Mic
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dyadyazuza/dyadyazuza.jpg)
dyadyazuza spune:
buna mamici
asa e strunfi nu am mai intrat de mult, din cauza caldurii sunt atat de lipsita de viata incat doar citesc dar nu ma mai pot concenta si la scris. acum fac un efort pt tine.
bebe cristian multumesc lui D_zeu e sanatos si fara mucisori. toata ziua e un zambet si sta din ce in ce mai mult timp singur cat suntem afara si se uita in sus la frunze. bine inteles ca mai are si momente cand mai maraie dar in mare parte e tot o veselie. azi am fost si l-am catarit... are 7 kg si ne-am programat si pe luni la vaccin. am asa mari emotii...
maine are 4 luni si ma gandeam sa ii bag la masa de seara formula de lp cu cereale ca poate doarme si el toata noaptea ca se trezeste la fiecare 2- maxim 3 ore sa pape. dar... am inteles ca se dau la copii care nu iau in greutate. nu il vreau obez...eu cred ca ia destul de bine in greutate asa nu il vreau nici prea gras. imi place asa cum e.
am vazut si eu poze noi
roxi arati fenomenal. ma bucur pt tine
anda pozele care l-ai pus sunt recente?? mi se pare asa de mic puitul tau,,, sper ca nu te superi
irina ce frumos rde daria..
alina aceeiasi pozitie si-o ia si puiul meu noaptea cand se plictiseste de dormit pe spate dar cu capul mai in spate si picioarele mai in fata.
antiguess (nu stiu daca am scris bine) rochia e superba si fetita la fel dar mie mi-e dor sa il vad si pe dani. spor la organizat nunta si ma bucur ca merge bine relatia parca stiu ca ai avut ceva probleme.
alyy ce frumusel e edy si ce mutrite face el
ioana ce frumos doarme fetita ta
sper ca nu am uitat pe nimeni daca am uitat scuze si o
incerc sa mai pun si eu ceva poze noi cu flacaul meu.
va pe toate
mamica fericita cu de
zambaret Cristian Andrei21.03.2011
dyadyazuza spune:
am cumparat carosel si o jucarie noua pt puiut dar vad ca nu e interesat d nici una. lui ii plac jucariile care i le-am dat de la inceput. mai am cateva care mi se pareau cam grele cand a inceput el sa tina in manuta si nu i le-am dat si acum nici cu alea nu se joaca. asa fac si ai vostri?
mamica fericita cu de
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
dya al meu e incantat de tot ce e in jurul lui de la telecomenzi,bavetica, jucarii,..paturica...toate le prinde si le trage sa le analizeze. e taree pasionat de tot ce misca in jurul lui...asa serios este cand vede ceva , atata le analizeaza,vorbeste cu ele.. vrea sa prinda apoi se agita daca nu reuseste... ieri de exemplu s a jucat asa frumos si mult cu un balon rosu umflat... iasmi ii aduce din jucariile ei...si i le prezinta
el e asa incantat ...
ce scumppppp e cristian..sigur are doar 7 kg???? pare multtttt mai dolofan..
e asa dulce!!!!
citesc ca bebeii vostri nu stau singurei , vor in permanenta sa stea in compania voastra.....lucas nu are treaba....sta singurel destul..daca am treaba,,isi analizeaza manutele...le "impleteste"..cauta sa prinda ce e in jurul lui in pat :))gangureste... se joaca cu suzeta...o intoarce pe toate partile :))
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
dyadyazuza spune:
da yasmi are 7200 cu tot cu pampers si imbracat asa ca am zis ca are 7 in capat. multumesc de complimente.
si critian e interesat de toat doar ca atuci cand ii dau jucariile noi nu pare prea fericit in schimb cand i le dau pe cele vechi incepe sa zambeasca, vb cu ele si le invarte mai cu spor.
mamica fericita cu de
pisucmic spune:
Am vazut niste poze absolut minunate in Picassa! Nu le niminalizez fiindca ma tem sa nu uit pe cineva, dati-mi voie sa spun numai despre Viss - ai doua splendori, si sunteti o familie absolut minunata!!! Sa fiti mereu la fel de fericiti!
Pisuc Mic
miki1979 spune:
off mi-a sters vlad mesajul..
va spuneam ca azi am fost la curte la bunica mea si vlad s-a balacit toata ziua..de duminica ne luptam cu o enteroviroza dar in afara de faptul ca nu are pofta de mancare e ok..bine ca n-a luat nimeni de la el, nici macar andra..oricum l-am lasat, ca doar are de unde sa dea jos.. asa bine au dormit azi la aer curat ca acum seara nu mai reuseam sa-i dobor, erau fresh amandoi..
legat de diversificare, andra mea ii curg balele efectiv cand se uita in farfuriile noastre si se arunca din brate zici ca acum isi ia zborul direct spre mancarica..asa ca m-am hotarat sa incep la 5 luin..si asa mi-e teama ca a luat prea mult in kg, a facut niste bulanase
sa vedem ce-am mai retinut
bbyasmi, vlad s-a adaptat mai greu la casuta din cauza bunicilor, a crescut practic un an si ceva la ei, iar lipsa lor a fost problema..rasfatul, dragostea lor ii lipseau..dar si asa se acomodeaza sa stii, deja are momente cand isi doreste sa mearga la el acasa dar si momente cand vrea la buni
revin sa nu scap si mesajul asta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
miki multa sanatate lui vlad. bine ca nu a luat si andra! cate kg are andra??voi nu aveti curte la casuta?
offf imi este putin si mie teama de cum o sa se acomodeze buburuza.....oricum pe de o partea asteapta pt ca stie ca atunci cand vom sta la casa o sa poata avea catelusul mult dorit...
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
moulineta spune:
la multi ani
Ilinca
si pt ieri
Lucas si Rebeca
intru si eu dupa o pauza de 2 zile!!! intai va salut si ma duc sa citesc din urma!!!
Am reusit si am pus pozici pe picasa.
revin dupa ce ma pun la curent
Mami de zana buna Maria (05.03.2011)