Super Pufi de ian-feb 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Larisel noi inca bem lapte din biberon. Nu m-am stresat pana acum pt ca el oricum bea o singura data pe zi, dimineata... iar seara mananca cu linguritza laptele cu cereale si eventual la culcare ii mai dau biberonul cu apa. Nesquick nu i-am dat niciodata lui... si ma cam feresc de cacao pt ca din cate stiu impiedica asimilarea calciului si da o stare de agitatie.

Mamica fericita de Mara si de David

Si Dani bea din biberon lapte dimineata si seara. Dar de ce sa nu mai bea din biberon? E f practic. De ce sa ii dai din canita? Care e problema daca bea din biberon?

Nu i-am dat si nici nu o sa ii dau prea repede chimicale. Faza e ca noi nu avem in casa din astea, nici nu stiu ce e sigur-sigur nesquick....se pune in lapte? de ce sa adaugi ceva? doar pt gust? cred ca e mai sigura cacao, decat chimicale la plic.
doar ca nu inca, de pe la 3 ani incolo.
parerea mea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza....cafeaua e gata , doamnelor!

bag repede 3 randuri...pt ca...sunt in criza de timp..cade obicei....

da ieri am fc o tona de mancare...si pt lumea din vizita si pt Jm sa-i mai ramana( chiftele, snitele, dovlecei pane, ciorba de perisoare, mancare de dovlecei+ guli cu smantana, clatite cu branza la cuptor) asta repede cat a fost plecat jiji cu mama...2-3 ore afara, dimi...apoi curatenie, spalat vase..etc etc..facut o parte din bagaj....jiji a dormit fff greu..dupa 11 cu arcuiri si nervi...trezit de 2-3 ori....si cand o simtea pe mama langa el....a fc ca naiba...etc

Vai de capul meu cata mancare.
Cat ai stat in bucatarie?!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Neatza...

Sarumana pt cofee Dece

Ne-am intors aseara pe la 21.30. A fost super... ne-am relaxat, am stat ca placintele la soare, vremea a tinut cont de urarile voastre si a numai buna de plaja... nici cald de mori, nici frig... apa de vis ... calda, valuri mari... ca o pestoaica adevarata ce sunt m-am murat bine, imi venea sa nu mai ies din mare. M-am bronzolit bine, iar ma doare pielea...
La intoarcere imi venea sa mananc soseaua sa ajung mai repede acasa la puisorii mei. Ne asteptau cu ochiii lipitzi de geam, dragii de ei .

Pt ca ma intrebati mai demult cum e drumul pe partea asta. Am trecut cu bacul la Silistra (trece din 15 in 15 minute si traverseaza in 20 de minute). Dimineatza am trecut la 6.30 si seara pe la 21 (am inteles ca era ultima cursa). Drumul pana la Balcic e super bun. Noi am fost la Nisipuri... foarte frumos (mi-am adus aminte de dragostea noastra Grecia/Corfu). Preturile mi s-au parut foarte mari aici, neasteptat de mari.... de la mancare la sezlonguri... am platit 2 familii la masa de pranz cam 180 lv, in banii nostrii aproape 400 ron. Foarte mult. Pe 4 sezlonguri si 2 umbrele tot asa vreo 200 ron. Prietenii nostrii au fost si anul trecut tot aici si spuneau ca atunci preturile au fost muuult mai mici atunci.

Cam asta a fost. Am incarcat bateriile, acum inapoi la munca.

Ma duc sa recuperez din urma.

Mamica fericita de Mara si de David

Sa va fie de bine iesirea.
N-am fost niciodata in bulgaria, dar am tot auzit ca e fain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Ce poze frumoase am vazut!!!!!!!!!!! Si ce pufi frumosi si fetite fashioniste!!!

Dani se lupta cu o diaree de cateva zile, maica-mea se lupta si ea sa il aduca pe linia de plutire. Speram ca de azi sa fie bine, de azi a inceput sa ii dea si altceva decat supa de morcovi si morcovi fierti. Cel mai important a fost ca i-am scos laptele praf normal si i-a dat fara lactoza. Cred ca asta si evident, lipsa oricaror alte lactate, l-a ajutat sa isi revina mai repede. Nu stim de la ce a facut, ca febra nu a avut, doar muulte scaune. Eu zic ca trece. Asa sunt eu, mai optimista.
Nu stiu in schimb cat a slabit, ca mama nu are cantar. Mi-a zis tata ca l-a cantarit la farmacie , imbracat cu pantaloni scurti si maieu, cu sandalute in picioare, si cica avea 12.8kg. Oricum, mi se pare mult, eventual era stricat cantarul....vad eu acasa cat are.

In rest, eu cu ce sa ma laud? Ca parca vad niste rosii aruncate inspre mine.....
Nu am facut nimic, dar absolut nimic ieri, am zacut amandoi pe canapea si in curte la vecini. Nu am facut nici macar mancare, am pus 2 pizza de la conge in cuptor. Niente. Am dormit la pranz. Si am baut bere.
Sambata am fost la shopping amandoi, de la 10 dimineata la 7 seara. Sincer, am facut febra de la atata mers. Si cardurile noastre au facut febra, dar na....nu am mai fost amandoi la o zi de shopping de vreo 2 ani, de cand eram eu gravi in luna mica, ca de pe la 7 luni incolo nu am mai putut sta in picioare mai mult de 2-3 ore.
So, ne-am facut pofta.

Si murim de dorul copilului.....ne trimite mama poze cu el, mms-uri, si noi murim de dorul lui. Probabil pe joi plecam sa il luam.

Hai ca a venit mancarea la birou si mi-e cam foame. Pofta buna!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Super program. Mi-as dori si eu asa cateva zile. Daca e de dat cu rosii, no problem le interceptez eu ca-mi trebuie cateva (si ieri n-am mai avut loc in sacosa). Nici eu n-as face daca as avea moment de respiro.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

da ieri am fc o tona de mancare...si pt lumea din vizita si pt Jm sa-i mai ramana( chiftele, snitele, dovlecei pane, ciorba de perisoare, mancare de dovlecei+ guli cu smantana, clatite cu branza la cuptor) asta repede cat a fost plecat jiji cu mama...2-3 ore afara, dimi...apoi curatenie, spalat vase..etc etc..facut o parte din bagaj....jiji a dormit fff greu..dupa 11 cu arcuiri si nervi...trezit de 2-3 ori....si cand o simtea pe mama langa el....a fc ca naiba...etc

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Si mai ales ce-ai facut cu Jiji? Cum de te-a lasat? Eu abia apuc sa spal vasele.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

O zi buna sa aveti. Ati scris ceva. Poate recuperez maine.
Azi fff multa treba (eu vineri la ora 20 plecam iar la birou sa recuperez laptop sa pregatesc ceva urgent peste wk si sa nu stau in noaptea aceea )

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:

Citat:

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Si mai ales ce-ai facut cu Jiji? Cum de te-a lasat? Eu abia apuc sa spal vasele.

Povestea unui Dor

Pai ai zis fata, jiji era afara cu mama ei, asa am inteles io...

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

BF sa va fie de bine weekendul si multa sanatate lui Dani. Daca nu a facut febra nu cred ca e ceva serios, vreo indigestie cine stie ce nu i-a priit.
Cred ca Larisel
1 vrea sa pregateasca fetele ptr gradi
si
2 din cate auzisem io nu prea sunt indicate biberoanele dupa o anumita varsta cik ptr dinti nu-mi mai amintesc exact filozofia dar stiu ca in Grecia pe vremea cand copii din gasca lu barbate-miu aveau 2-3 ani mamicile erau disperate in a dezvata copii de biberon...carii nu mai stiu
ne ajuta o fata mai priceputa?

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza
2 din cate auzisem io nu prea sunt indicate biberoanele dupa o anumita varsta cik ptr dinti nu-mi mai amintesc exact filozofia dar stiu ca in Grecia pe vremea cand copii din gasca lu barbate-miu aveau 2-3 ani mamicile erau disperate in a dezvata copii de biberon...carii nu mai stiu

de Yannis

Nu-s eu foarte priceputa dar am nepotel mai mare, asa ca-mi amintesc de www.dentist.ro/caria-de-biberon-cum-apare-cum-o-prevenim-cum-o-tratam" target="_blank">cariile de biberon.

Fac si un capitol nou.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

BF sa va fie de bine weekendul si multa sanatate lui Dani. Daca nu a facut febra nu cred ca e ceva serios, vreo indigestie cine stie ce nu i-a priit.
Cred ca Larisel
1 vrea sa pregateasca fetele ptr gradi
si

de Yannis

Da, chiar, o fata mai priceputa....
Eu stiu din auzite ca dauneaza la dinti, carii si forma maxilarului. Desi aceeasi chestie e si la suptul degetului. Si da fim seriosi, una e sa bea 3 minute dim si 3 minute seara din biberon si alta e sa stea non-stop cu degetul in gura.
Cred ca bibe dauneaza cand copilul sta cu el in gurita incontinuu, cand bea doar din bibe, nu si din canita cu cioc, cu pai, pahar.
Nepotii mei - nu e de lauda, evident, dar tot ii zic , din Italia, au baut pana la aproape 5 ani dimineata si seara bibe cu lapte, biscuiti si miere. Era rasfatul lor. So what? Au dintii f frumosi. Si mananca si beau din toate cele, dar dimineata era rasfatul cu mama, bibe, unul pe un capat de canapea, altul pe celaltalt capat, un copil de 5 ani, altul de 3 ani.....Eu nu vad nimic gresit in asta.
Imi aduc aminte ca ala mai mare, de 5 ani, cand am fost noi acolo in vizita, i-a zis maica-sii la ureche ca in seara aia sa ii dea lapte din cana, ca ii e rusine de noi !!!! F dragut din partea lui. Noi am stat acolo vreo 10 zile, timp in care ajunsesem sa le fac eu bibe dimineata ....

cred ca sunt nitel incoerenta, dar am mult de munca ....

Mergi la inceput