Super Pufi de ian-feb 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 18
ale1212xa spune:
am terminat si eu de facut ceva dulceata de caise...ca tot m-ati omorat pe aici zilele trecute
bine ca e liniste...credeam ca am de recuperat o tona![]()
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
simplicity spune:

Nyny multumim de cafea
, drum bun sa aveti si vb Alexei 
sa ai o escapada frumoasa
Ruxita sa aveti un concediu placut, sa depasiti faza cu insolatia(la mine iaurtul a facut minune si un paracetamol )
Mirela cum mai e Mara cu vanataia?

Larisel eu ii dau sa bea LP din sticla cu www.nukbabyshop.co.uk/products.aspx?pid=121" target="_blank">"asa ceva" ; nu ii dau cioco/nesquick ...dar s-a intamplat sa serveasca in excursie un chec cu ciocolata(doar era si pt ea vacanta
Am avut si noi un costumas pt soare/baie (se vede intr-o poza in picasa), e fff subtire si eu am luat din 2 parti( bluzita si pantalonas), mi s-a parut f practic, am avut si costumas de baie , le-am alternat
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
simplicity spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ale1212xa am terminat si eu de facut ceva dulceata de caise...ca tot m-ati omorat pe aici zilele trecute ![]() bine ca e liniste...credeam ca am de recuperat o tona ----------------------------------------- Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem ![]() |
harnicutza si duminica

Mami de
ArianaMotto-ul meu:
simplicity spune:
Dece spor la gatit ...multe feluriiiiiiiiiiii
Sorina intradevar arata f bine insula, dar mai super a fost in Tenerife ( adica ai si ce vedea , parcuri acvatice, zoo, aquarium , munte....plaja e frumoasa si acolo ) , in Lanzarote e superba plaja dar la capitolul atractii turistice slab , parerea mea
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
simplicity spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Decenuela bravo lui jiji ca mananca! Pofta mare in continuare! Si...nu , vecina nu a ajuns la munte ptr ca al meu sotz a mesr si ieri de la 12 la 19 la birou, azi a plecat pe la 13 si cik pana nu termina nu vine ![]() ....Eu aks...am avut ieri si o nunta de tigani la o casa din lateralul blocului si mi-au zdranganit in creieri cu muzica ... |

cand auzeai " zi-le guta" 

Cum mai e Yannis?

Mami de
ArianaMotto-ul meu:
simplicity spune:
| citat din mesajul lui adina_bulina Frumosi copii mai avem.... superbe poze!!! De luni asteptam si pe David de Laliltica .... ei sunt acum la mare. Noi am fost de poveste ieri. Mariucu inca doarme de 2 ori pe zi si ieri nu am reusit sa o culc la 5 cum era programul... ci la 6.30 pana la... surpriza ... 9.30. Nu am putut sa o trezim neam. Cine era pe centru la 11.30??? NOI. Se uita lumea la noi tare urat. Habar n-aveau ca noi deja eram zombi si fii-mea mai avea cam 1-2 ore de speedy. Aia e!!! A iesit si maseluta 4. Ieri toata ziua a avut sange pe gingie si parca era terebentina. Azi se vedea coltul maselutei.... URAAAAA Sper sa avem o pauza pana la canini. PLEASEEEE!!!! Mami de Maria Dalia (06.02.2010) |
bravo....haide pauzaaaaaaaaa
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
alexutzzza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
![]() cand auzeai " zi-le guta" ![]() ![]() ![]() Cum mai e Yannis? ![]() Mami de ArianaMotto-ul meu: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |

din mai multe motive (mai ales ca nu am plecat la munte sa ne vedem cu Mara/Mire, ca e al doulea weekend consecutiv cand stau non stop singura cu copilu, ca toata saptamana trecuta a muncit mult, a venit acasa a mancat si s-a culcat...etc..etc) si muzica aia era singura care-mi lipsea...

Yannis e bine Slava Domnului. Rontzaie covrigi de zor prin toata casa, se pune in 4 labe sa-l dai tumba, canta si danseaza pe oac oac diridiridac!..
de
Yannis
alexutzzza spune:

am vazut si io poze de pufulete superbe pe plaja! Si cochete! si Iris si Ariana parca ar fi la parada modei de costume si tinute de plaja 

si Maria Dalia face si cuceriri! 

Am vazut eu, era si un paietel acolo venit sa o admire
.
Ce dor imi e de o vacanta, una intr-adevar relaxanta, mare , soare...offf noi se pare ca nu mai lecam asa de curand in Grecia din cauza problemelor de sanatate ale sotului (eu cu Yannis trebuia sa fim plecati inca de vineri si sa stam acolo sa ne bucuram de briza, mare soare si pe la jumatatea lui august sa vina si tati ptr vacanta). Sper macar 1-2 sapt sa plecam si noi....
de
Yannis
Beatrice1982 spune:
buna ziua!
larisel, noi bem din bibe normal......nu il deranjeaza..apa bea din pahar, stie aproape singur sa bea, fara sa verse pe el, si inghite de numa..........e harnic, zic eu, a invatat repede...
nequiq beau eu, destul de des, macar de 2 ori/zi, si mai gusta de la mine, dar nu e mort dupa..........insa e mort dupa cereale nsquiq duo. cheerios.nush cat de bune sunt...
a fost nepoata mea aici si a alsat niste de alea, bineinteles ca ii trebuia si lui ce appa ea, si manca de rupeaaaaaaaaaaaaaaaaa
soorrrrrry de vanatai.................dragii de ei!!!!!!!!!!
nynyyyyyyyyyyyyyyyy ce faci maica???????????????
relax si pt mine pt 2 minutee.........pllllllllssssssssssssssssss
sa iti fie de bine gura de aer!!!!!!!!!!!!!!!
doamne ajuta!!!!!!!!!!
ce mai era?
ale sa iti fie de bine caisele.is bune nu???????????
simply?you?
inca nici urma de molari, sau cum le zice?
la noi is tare umflati aia de joc si ieeeeeees, se simte coltul, insa nu stiu cand or sa se simta...............saracu de el.......
cuscra, pe la bv se plimba nora mea????????????ce fainnn vreau si eu poze de la bv...............pleaseeee!!
sa va fie de bine iesirile si concediile!!!!!!!!!!!
duminica superba!!!!!!!!!!!
p.s.
circumferinta la burta mi-e 107.................oare cu Ivan nu atata am avut cand am nascut???stiu ca le-am masurat, dar nush cum era.........

_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si
21+ cu
Adam Stefan
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
larisel spune:
bea Ai fost haioasa cu faza ca nu-l deranjeaza pe Ivan sa bea lapte din bibe. Normal ca nu... nici pe gemanutze, dar pe mine ma "deranjeaza"...
De fapt vreau nu vreau trebuie sa incep antrenamentul pt gradi/cresha (peste 4-5 luni
), asta implicand un orar alimentar asemanator cu cel de la gradi/cresha, de somn de asemenea (aici chiar avem o pb serioasa pt ca gemanutzele se culca de pranz pe la 11-11.30 si dorm pana pe la 14.00 cand mananca pranzul, iar la gradi/cresha se mananca intai pranzul pe la 12 si apoi e somnul de dupa-amiaza), eliminat treptat pasatul mancarurilor, eventual invatzat autoalimentatzia (aici inca nu m-am bagat
, decat cu ustensile goale
), baut din cani/pahare normale sau apropiate de normal (fara tetine, ciocuri & co). Gemanutzele lv beau din bibe dimineatza si seara, peste zi beau apa din canitza cu 3 gauri, in deplasari folosim pahare cu pai sau sticle cu picurator. Ash vrea ca laptele de seara sa le dau dintr-un fel de canitza dar nu am gasit un model potrivit. Au avut canitze cu cioc de silicon (asemanator al celui al Arianei), dar le-au rontzait si acum sunt la jucarii si inca unele cu cioc tare care nu le-a placut deloc. Sunt in cautare inca ...
bea Eu cereale din alea de la Nestle le dau ca desert-recompensa cand mananca bine. Din gama aia preferatele mele si ale lor sunt cele cu scortzioshoara.